Ingyenes szállítás 25000 Ft felett!

WIZARD TELE SKILL (210cm ,2-8G) pergető horgászbot

Black Friday
Sneci - Tobi
Jelenleg nem elérhető

Cikkszám: EF-13042-210

Gyártó: WIZARD

Szállítás: 1-5 munkanap

Bot hossza: 210 cm
Tagok száma: 6 rész
Dobósúly: 2-8 g
10 290 Ft
Szeretnél értesítést kapni, amikor termék újra rendelhetővé válik?
Add meg e-mail címedet és értesítünk!

 

 

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Termék értékelése

Mások értékelése alapján:
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket

Árfigyelő

E-mail értesítést küldünk, ha csökkenne a termék ára...

 

Termékismertető

EnergoTeam Wizard Tele Skill - Praktikus pergető bot széria, UL és Light pergetéshez. A Tele Skill kedvelt botcsalád immár elérhető teleszkópos kivitelben is, mely kedvező alternatívát nyújt azoknak is, akik utazás, esetleg nyaralás alatt is kedveznének hobbijuknak.
Cikkszám: 13042-210
Dobósúly: 2-8 g
Hossz: 210 cm
Súly: 156 g
Szállítási méret: 63 cm
Tagok száma: 6
Akció: A

EnergoTeam Wizard Tele Skill

Az ET Wizard kedvelt pergető szériája tovább bővült, a Tele Skill botcsaláddal. Ha utazás, esetleg nyaralás során, pergetni akart volna, de visszatartotta a sok csomag mellett a bot mérete is a szállítás során, hogy magával vigye azt is, akkor a Tele Skill megoldást fog erre a problémára nyújtani, hogy bármikor egy UL vagy Light pergetés élményével gazdagodhasson.

Ezen Skill széria teleszkópos rendszerű, rendkívül kedvező szállítási méretet kapva ezáltal. Természetesen anyagszerkezete egyezik a 2 részes kivitelűvel, megőrizve annak pozitív tulajdonságait. Kellő gerince van a botnak, ami párosul a dobási súlytartományhoz illeszkedő érzékenységgel, mivel a kis csalik vezetéséhez és a kapás érzékeléséhez ez szükséges itt is. Szállítási hossza kiemelkedő! Bárhová is menjünk, magunkkal tudjuk vinni, egy táskában is akár, sőt külföldi repülős utakon is befér a feladott poggyászba! Nem kell kint sokszor 3x, 5x drágábban megvásárolni a felszerelést, ha magunkkal tudjuk vinni.

A bot gerincét egy cső IM12-es anyag alkotja, amely magas Carbon tartalmának köszönhetően könnyű és erős, a fogott hal kirohanásait jól kidolgozza. Az igazi érzékenységét a tömör tűspicc adja. Rugalmasság és erő társul hozzá ebben a nagyszerű horgászbotban.

A használhatóságot tovább növeli, hogy a spiccen 1 db csúszógyűrű foglal helyet, így a spicctag hosszabb lehetett az átlagosnál. És itt jön a csattanó! A tűspicc rugalmasabb cső társainál ezért az 5-20 g-os változatot kezdőbb horgászok részére is ajánljuk, mert jól tolerálja a kezdeti figyelmetlenségeket.

A 2-8 g-os hajszálvékony spicce miatt, ezt már inkább a tapasztaltabb horgászoknak ajánljuk.
Zsinórvastagság tekintetében: - 2-8 g-hoz 0,12 - 0,18 mm-es monofilt ajánlunk
- 5-20 g-hoz 0,14 - 0,20 mm-es monofilt, de itt már szerepet játszhatnak a legvékonyabb nanofil és fonott zsinórok is Csavaros orsótartó, ultrakönnyű gyűrűk és könnyített, dizájnos nyél került rá. A blank zöld stíluselemei mellett, parafa berakás is van a száron, még jobb esztétikát biztosítva.

Kiváló minőségű horgászbottal vehetjük üldözőbe a kisebb és közepes méretű csukákat, süllőket és a gigantikus sügéreket vagy akár a tengeri ellenfeleket.

A WIZARD TELE SKILL (210cm ,2-8G) pergető horgászbot egy olyan kiemelkedően minőségi termék, amely minden horgász igényeit kielégíti. Ez a horgászbot a piacon kapható legjobb pergető botok közé tartozik, és számos előnnyel rendelkezik, amelyeket most bemutatunk.

Az első és talán legfontosabb előnye ennek a horgászbotnak a hossza. 210 cm hosszú, amely megfelelő hosszúságú ahhoz, hogy a horgász a lehető legmesszebb elérjen a vízbe, és így nagyobb eséllyel találjon nagyobb halakat. Emellett a horgász a nagyobb távolságok miatt nagyobb mozgástérrel rendelkezik, így könnyebben tudja irányítani a halat.

A második előnye ennek a horgászbotnak a súlya. A WIZARD TELE SKILL (210cm ,2-8G) pergető horgászbot kiváló minőségű anyagokból készült, ennek köszönhetően rendkívül könnyű. Ez a könnyedség azt jelenti, hogy a horgász hosszú órákon át tudja használni a botot anélkül, hogy elfáradna az állandó terhelés miatt.

A harmadik előnye ennek a horgászbotnak az erőssége. A WIZARD TELE SKILL (210cm ,2-8G) pergető horgászbot erős és tartós, így a horgász kényelmesen tudja használni a botot nagyobb halak fárasztásakor. Ez a horgászbot kiváló minőségű anyagokból készült, és a legjobb technológiával gyártották, így a horgász biztos lehet benne, hogy a bot hosszú élettartamú lesz.

A negyedik előnye ennek a horgászbotnak a rugalmassága. A WIZARD TELE SKILL (210cm ,2-8G) pergető horgászbot nagyon rugalmas, így a horgász könnyedén tudja mozgatni a botot, és így a csalit is. Ez a rugalmasság azt jelenti, hogy a horgász könnyedén tudja szimulálni a csalit mozgását, és így nagyobb eséllyel tudja becsapni a halat.

Összességében a WIZARD TELE SKILL (210cm ,2-8G) pergető horgászbot egy fantasztikus termék, amely minden horgász számára kiváló választás. A hossza, a súlya, az erőssége és a rugalmassága mind-mind előnyeit jelentik, és azok a horgászok, akiknek fontos a minőség, biztosak lehetnek abban, hogy a WIZARD TELE SKILL (210cm ,2-8G) pergető horgászbot a legjobb választás.

Termékjellemző alapján keresnél?

WIZARD TELE SKILL (210cm ,2-8G) pergető horgászbot

Hasonló termékek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák