SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - L&K PROGUIDE LIGHT 198cm 10g pergető horgászbot
Most -13 %
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

L&K PROGUIDE LIGHT 198cm 10g pergető horgászbot

Cikkszám: EF-13149-298

Gyártó: L&K

Szállítás: 1-3 munkanap

Bot hossza: 198 cm

Tagok száma: 2 rész

Dobósúly: 2-10 g

  • Jelenleg nem elérhető
20 871 Ft 23 990 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 2.82
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 13149-298
Dobósúly: 2-10 g
Hossz: 1,98 m
Súly: 91 g
Szállítási méret: 104 cm
Tagok száma: 2
Akció: B

L&K ProGuide pergető bot

Kevés olyan horgászbot lehet a piacon, aminek a megjelenését ilyen hosszú és alapos előkészítő munka, teszthorgászatok sorozata előzte volna meg. Lukácsi Béla, neves pergető horgászunk, már évekkel ezelőtt elszórta a morzsákat a horgászoknak az egyik kiállításon. Ezeknek a botoknak a felirat nélküli prototípusival mutatott be Salmo wobblereket és L&K csali újdonságokat. Akkor sokan felfigyeltek ezekre a karcsú pálcákra és folyamatos kérdésekkel bombáztak minket, hogy mikor lesz elérhető a felszerelés.

Honnan is kezdjük a bemutatást? Kezdjük az elejéről! Igen az eleje, a spicc. Egyből szembetűnik, hogy a kezdő gyűrűk bandázsolása élénk citromsárga színt kapott. Ennek azért van jelentősége, mert szinte vonzza a tekintetet és jobban láthatjuk a botspicc rezdüléseit, legyen szó kapásról, vagy csak a fenéken lévő akadókról, egyéb információkról. Lejjebb haladva láthatjuk a kecses, egytalpas gyűrűsort, mely extra könnyű, ám mégis erős és kopásálló SIC betétekkel rendelkezik. Fonott zsinóros horgászathoz tökéletes. Nem koptatja a zsinórt és a zsinór sem koptatja a gyűrűket. Igen, leginkább vékony fonott zsinóros, vagy nanofil használatú pecákhoz ajánljuk, mivel ezek a kis nyúlással rendelkező zsinórok közvetítik legjobban a víz alatt történteket.

Egyedül a light változat esetében ajánlunk monofil zsinórt is, mivel a könnyű és apró műcsalik, az érzékeny halak horgászata sok esetben megkívánja az átlátszó, leheletfinom zsinórok használatát. A különleges blank szinte a kezünkig vezeti a lenti rezdüléseket, így nem csak a spiccről, de a kezünkről is érezni fogjuk, mikor van hal a horgunkon Lejjebb érve egy csavaros orsótartót látunk, mely stabilan tartja a hozzá illő orsókat. A nyél vége felé haladva látjuk, hogy osztott nyéllel van dolgunk. Modern, de mégis kényelmes fogást biztosít és a súlyelosztást is megfelelően szolgálja.

A négyféle változatot a dobósúlya és az erőssége különbözteti meg. Ezek jól látszanak a nyél színezetén és a tok szélének varrásán is. Fehér-Light akció Dobósúly: 2-10 g Ajánlott orsóméret: 1000-es

Egy igazi finom horgászbot, mellyel a legapróbb csalikat is el tudjuk vezetni, használhatjuk vékony nanofil, vagy monofil zsinórral, de jó választás lehet az L&K legvékonyabb 0,04 mm-es sárga színű fonott zsinórja is. Part menti sügerek, kövesek, kisebb süllők, csukák ellenfele. Érzékenysége révén olyan precízen tudjuk vele a csalit prezentálni, melynek egyik ilyen ragadozó sem tud ellenállni.

Zöld-Médium-Light akció Dobósúly: 5-17 g Ajánlott orsóméret: 2000-3000

Átmenet a legfinomabb és a közepes erősségű pálca között! Legjobban egy 0,08 mm-es fonott zsinórt szeret, vagy ennek megfelelő nanofilt. Kellően erős, hogy a legnagyobb süllőket is partra vezessük vele. Főként állóvízi horgászatra ajánljuk, vagy folyóvízre, langósabb helyeken, ahol nem kell túl nagy jigfejekkel horgásznunk, vagy nem húzza meg a sodrás túlságosan a feltett wobblert. Dobósúlya révén a kisebb balin csalik kiválóan dobhatók vele.

Sárga-Médium akció Dobósúly: 10-28 g Ajánlott orsóméret: 3000-4000

A csukák, kisebb harcsák és kapitális süllők, balinok igazi ellenfele folyó-, és állóvízen egyaránt. Ezzel a dobósúly tartománnyal tudjuk megtenni azt, hogy a nagyobb ragadozók számára felkínált csali méreteket, gond nélkül el tudjuk dobni a megfelelő helyre és a bevontatás során megfelelően tudjuk azokat vezetni. Zsinórválasztás tekintetében a 0,08-0,12 mm-es fonottakat ajánljuk legjobban. Kellő gerincességgel rendelkezik, hogy a nagyobb ragadozók csontos pofájába bele tudjuk húzni a műcsali horgát.

Piros-Heavy akció Dobósúly: 14-42 g Ajánlott orsóméret: 4000-es

És itt értünk át a veszélyes, piros zónába. De veszélyt egyedül csak a halakra jelent, mivel erőtartalékainak köszönhetően megbirkózik a harcsák és a kapitális csukák, süllők erejével is. Merevsége révén nagyobb jerk csalikat is elhúzhatunk vele, de a vertikális horgászathoz is tökéletes, Nagyon erős, ám mégis könnyű és kecses blank jellemzi. Megfelelő orsóválasztással, alig fogjuk érezni, hogy a kezünkben van a felszerelés. Fonott zsinórból felmehetünk egészen 0,18 mm-ig is. Nagy sodrású folyó szakaszokra első osztályú pálca. Merevségénél fogva a jigeket ott és úgy húzhatjuk el, ahol és ahogyan szeretnénk. Négy fantasztikus horgászbot egy cél érdekében. Hogy örömmel és eredményesen tölthessük el szabadidőnket a vízparton!

És immár a széria elérhető 220 cm-es változatban is, 8 tagosra bővítve a ProGuide botok körét, mely mostantól a parti pergetőknek még jobb alternatívát kínál kedvenc hobbijukhoz.

Kedvező ára miatt nem csak a profi pergetők számára elérhető. Bárki belekóstolhat ezen módszer izgalmaiba, ha kezében egy L&K Proguide horgászbot van.

Az L&K PROGUIDE LIGHT (198 cm) pergető horgászbot azon termékek közé tartozik, amelyekkel a pergető horgászok nagyon elégedettek lehetnek. A horgászbot mérete 198 cm, ami a legtöbb horgász számára ideális hosszúságot jelent. Az L&K PROGUIDE LIGHT pergető horgászbotot kifejezetten a könnyű pergető horgászatra tervezték, és minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, melyekkel a horgászok megkönnyíthetik a horgászatot.

Az L&K PROGUIDE LIGHT pergető horgászbot anyaga nagyon erős és tartós, így garantáltan sokáig használható. Az anyag ötvözete hosszú élettartamot biztosít a horgászbotnak. A horgászbot fejlett technológiával készült, így az erősebb halak sem okoznak problémát. Az L&K PROGUIDE LIGHT pergető horgászbot nagyon érzékeny, így az apróbb halakat is könnyedén észlelhetjük. A horgászbot kiváló minőségű anyagokból készült, amelyeknek köszönhetően a horgászat során könnyen kezelhető és kényelmes a fogása.

Az L&K PROGUIDE LIGHT pergető horgászbot több olyan előnnyel is bír, amelyeket a horgászok kifejezetten értékelnek. Az első ilyen előny a bot kiváló egyensúlya. Az L&K PROGUIDE LIGHT pergető horgászbot szára nagyon vékony és könnyű, ami miatt a bot kiválóan egyensúlyozott. Ez azt jelenti, hogy a horgászat során a bot megfelelően tartja a súlyát, és nem húzza le a horgász kezét. Ez nagyon fontos, mert így a horgászat sokkal kényelmesebb és hatékonyabb lesz.

Az L&K PROGUIDE LIGHT pergető horgászbot másik nagyon fontos előnye a nagy érzékenysége. Az érzékenység azt jelenti, hogy a bot nagyon jól átadja a halak mozgását. Ez azt jelenti, hogy a horgász könnyen érzékelheti, ha egy hal kaparintja meg az őt csaló csalit. Az érzékenységnek köszönhetően a horgászok nagyon pontosan tudják irányítani a botot, ami miatt a halak fogása is sokkal könnyebb lesz.

Az L&K PROGUIDE LIGHT pergető horgászbot további előnye, hogy a bot kiválóan illeszkedik a horgász kezéhez. A bot markolata kényelmes, és nem okoz kényelmetlenséget hosszabb horgászatok során sem. A markolat anyaga nagyon jó minőségű, így a horgászat során nem fog elcsúszni a kezünkből.

Összefoglalva az L&K PROGUIDE LIGHT (198 cm) pergető horgászbot egy kiváló minőségű horgászbot, amely azoknak a horgászoknak ajánlott, akik könnyű pergető horgászatra készülnek. A bot nagyon erős és tartós, és kiváló minőségű anyagokból készült. A bot nagy érzékenységgel rendelkezik, így a halak mozgását könnyen észlelhetjük. Az L&K PROGUIDE LIGHT pergető horgászbot kiváló egyensúllyal rendelkezik, és kényelmesen illeszkedik a horgász kezéhez. Ha könnyű pergető horgászatra készülsz, akkor az L&K PROGUIDE LIGHT (198 cm) pergető horgászbot a tökéletes választás számodra!

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett