Ingyenes szállítás 25000 Ft felett!

Energo Team POWER CAT 500-1000G 300 cm harcsázó és tengeri horgászbot

Black Friday
Sneci - Tobi
Jelenleg nem elérhető
Ingyenes szállítás

Cikkszám: EF-14180-300

Gyártó: POWER

Szállítás: 1-5 munkanap

Bot hossza: 300 cm
Tagok száma: 2 rész
Dobósúly: 500-1000 g
25 490 Ft
Szeretnél értesítést kapni, amikor termék újra rendelhetővé válik?
Add meg e-mail címedet és értesítünk!

 

 

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Termék értékelése

Mások értékelése alapján:
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket

Árfigyelő

E-mail értesítést küldünk, ha csökkenne a termék ára...

 

Termékismertető

Tervezése során többszörösen túlbiztosították, így szinte kizárható a bot sérüléséből adódó halvesztés.
Cikkszám: 14180-300
Dobósúly: 500-1000 gr
Hossz: 3,00 m
Súly: 470 g
Szállítási méret: 160 cm
Tagok száma: 2
Akció: B

Erő-Kényelem-Megbízhatóság!!

Tervezése során többszörösen túlbiztosították, így szinte kizárható a bot sérüléséből adódó halvesztés.

Kevlar szállal erősített, nagy finomságú IM8-as karbon anyag és a bottesten elhelyezett erősített, masszív SIC gyűrűsor brutális harcot tesz lehetővé, így olyan horgászoknak ajánljuk, akik sportos, embert próbáló csatákra vágynak a Duna és a Pó legnagyobb lakóival.

A bot karakteréből adódóan - a megfelelő méretek - felszíni harcsázó módszerekhez (stupek, óriásantennás) és úszós kuttyogatáshoz is használhatók.
A kellően erős spicc, tökéletes akadást garantál még 100 méter feletti bevágás esetén is.

A felső duplon markolatnak köszönhetően a fárasztás során sokkal nagyobb erőt tudunk kifejteni, anélkül, hogy botunk károsodást szenvedhetne.
Az orsótartó stabilan tartja még a legnagyobb méretű orsókat is.

Használatát bárkinek ajánljuk, ám a botban rejlő lehetőségeket csak egy haladó horgász tudja kiaknázni, egy kapitális harcsa fárasztása során.

Az Energo Team POWER CAT 500-1000G 300 cm harcsázó és tengeri horgászbot a horgászok álma. A POWER márkájú termék kiváló minőségű anyagokból készült, így biztosítva a tartósságot és a megbízhatóságot a horgászat során. A bot hossza 300 cm, amely lehetővé teszi a horgászok számára, hogy nagyobb távolságra dobjanak, és így könnyen elérjék a halakat. A bot súlya kiegyensúlyozott, így biztosítva a kényelmes használatot hosszabb ideig is.

Az Energo Team POWER CAT 500-1000G 300 cm horgászbot rendkívül sokoldalú, és alkalmas a harcsák és a tengeri halak horgászatára is. A bot erős és rugalmas, ami lehetővé teszi a nagyobb halak biztonságos kifogását. A bot két részből áll, így könnyen szállítható és tárolható.

A POWER márkájú bot fejlett technológiával rendelkezik, amely lehetővé teszi a horgászok számára, hogy pontosan célozzanak és dobjanak a halakhoz. A bot nyél része kényelmes tapintású, így minimálisra csökkenti a fáradtságot hosszabb használat során.

Az Energo Team POWER CAT 500-1000G 300 cm horgászbot tökéletes választás a halak kifogásához mind a szárazföldön, mind a vízben. A bot kiválóan alkalmas a horgászat minden típusára, beleértve a tengeri horgászatot is. A bot kiváló minőségű anyagokból készült, így biztosítva a tartósságot és a megbízhatóságot a horgászat során.

Ha keresed a tökéletes horgászbotot, akkor az Energo Team POWER CAT 500-1000G 300 cm horgászbot tökéletes választás lehet. A POWER márkájú termék kiváló minőségű anyagokból készült, így biztosítva a tartósságot és a megbízhatóságot a horgászat során. A bot kiválóan alkalmas a harcsák és a tengeri halak horgászatára is, így biztosan megtalálod a megfelelő halakat a horgászat során. A bot kiegyensúlyozott súlya és kényelmes tapintása biztosítja a fáradtság minimalizálását hosszabb használat során. A bot két részből áll, így könnyen szállítható és tárolható.

Összefoglalva, az Energo Team POWER CAT 500-1000G 300 cm horgászbot egy nagyon jó választás a horgászok számára, akik nagyobb halakat szeretnének kifogni, és akik keresik a tartósságot, a megbízhatóságot és a kényelmet a horgászat során. A bot tökéletesen alkalmas a harcsázásra és a tengeri horgászatra is, így biztosan megtalálod a megfelelő halakat a horgászat során. Ha szeretnél egy jó minőségű és megbízható horgászbotot, akkor az Energo Team POWER CAT 500-1000G 300 cm horgászbot a legjobb választás lehet számodra.

Termékjellemző alapján keresnél?

Energo Team POWER CAT 500-1000G 300 cm harcsázó és tengeri horgászbot

Hasonló termékek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák