Ingyenes szállítás 25000 Ft felett!

Carp Expert River Feeder 360 cm 250g 3r. feeder, picker horgászbot

Black Friday
Sneci - Tobi
Külső raktáron
Ingyenes szállítás

Cikkszám: EF-12341-360

Gyártó: CARP EXPERT

Szállítás: 1-3 munkanap

Bot hossza: 360 cm
Tagok száma: 3 rész
Dobósúly: 120-250 g
Eredeti ár: 28 990 Ft25 801 Ft [-11%]

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Termék értékelése

Mások értékelése alapján:
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket

Árfigyelő

E-mail értesítést küldünk, ha csökkenne a termék ára...

 

Termékismertető

Cikkszám: 12341-360
Dobósúly: 120-250 g
Hossz: 360 cm
Súly: 320 g
Szállítási méret: 127 cm
Tagok száma: 3 + 3
Akció: A

Carp Expert River Feeder bot

Kevés olyan horgászbot van, amivel akár 250 gramm össztömegű végszereléket is bejuttathatunk a kiszemelt helyre, a Carp Expert River Feeder az egyik!

Ahogy a neve is mutatja folyóvízen tudjuk kihasználni a bot előnyeit, kivételesen erős, gerinces horgászbotról beszélünk, de érzékeny spiccel.

A dobósúly tekintetében azonban érdemes kiemelten kezelni pár dolgot, a kellemetlenségek elkerülése végett. Nem egy távdobó bot! Tehát a 250 grammos dobósúly nem azért ilyen nagy, hogy minél nagyobbat tudjunk dobni vele. Hanem azért, hogy a nagy sodrású folyóinkat is meg tudjuk horgászni egy nehéz etetőkosárral, ólommal.

A maximális dobósúllyal 60-70 méteres dobótávolságot tudunk elérni. Használjunk dobóelőkét dobás során, mert az ekkora tömeg már annyira terheli a zsinórunkat, hogy félő még a vastagabb változatok elszakadása is.

A fárasztás során megfelelő erőtartalékokkal rendelkezik a bot a vadul védekező folyóvízi halakkal szembeni küzdelemhez.

Kivételesen nagy gyűrűket kapott, hogy a hordalék, amit esetleg a zsinór felszed, ne okozhasson kárt a botban.

Nyélrésze nem túl vastag
, nagyon jól kézre áll, az orsótartó erősítést kapott, a megnövekedett igénybevétel miatt.

Összességében egy olyan bot jött létre, ami a legkeményebb folyóvízi terepeken is megállja a helyét.

A CARP EXPERT River Feeder horgászbot egy olyan kiváló minőségű termék, amelyet a horgászok számára készítettek. A bot 360 cm hosszú és 250g-os tömegű, így ideális a folyóvízben való horgászathoz. A 3r-es feeder, picker kialakításának köszönhetően könnyedén és hatékonyan lehet dolgozni vele.

A CARP EXPERT River Feeder horgászbot előnyei között szerepel az, hogy könnyű és kényelmes használni. A hosszú bot lehetővé teszi a horgászok számára, hogy távolabbra dobjanak, és nagyobb területet fedjenek le. A 3r-es kialakításnak köszönhetően a bot rendkívül érzékeny, így a horgászok még a legkisebb halakat is észreveszik, és könnyen kihorgászhatják őket.

A CARP EXPERT River Feeder horgászbot kiváló minőségű anyagokból készült. Az erős és tartós üvegszálas kialakításnak köszönhetően a bot hosszú élettartammal rendelkezik, és ellenáll az időjárás által okozott káros hatásoknak is. A bot markolata kényelmes és biztonságos fogást biztosít, így a horgászok biztonságosan és hatékonyan tudnak dolgozni vele.

A CARP EXPERT River Feeder horgászbot ideális választás azok számára, akik szeretnének hatékonyan horgászni a folyóvízben. A bot könnyű, kényelmes és nagyon érzékeny, így a horgászok nagyon hatékonyan tudnak dolgozni vele. A kiváló minőségű anyagokból készült bot hosszú élettartammal rendelkezik, így a horgászok hosszú ideig élvezhetik a kiváló minőségű termék előnyeit.

A CARP EXPERT River Feeder horgászbot méretei: 360 cm hosszú és 250g-os tömegű. A bot könnyen szállítható, és ideális választás azok számára, akik szeretnének hatékonyan horgászni a folyóvízben. A bot kialakítása és anyagai lehetővé teszik a horgászok számára, hogy hatékonyan és biztonságosan dolgozzanak vele, és élvezhessék a horgászat minden pillanatát.

A CARP EXPERT River Feeder horgászbot egy kiváló minőségű termék, amelyet a horgászok számára készítettek. A bot könnyű, kényelmes és nagyon érzékeny, így a horgászok hatékonyan tudnak dolgozni vele. A kiváló minőségű anyagokból készült bot hosszú élettartammal rendelkezik, így a horgászok hosszú ideig élvezhetik a kiváló minőségű termék előnyeit. Ha a folyóvízben szeretnél hatékonyan horgászni, akkor a CARP EXPERT River Feeder horgászbot az ideális választás számodra!

Termékjellemző alapján keresnél?

Carp Expert River Feeder 360 cm 250g 3r. feeder, picker horgászbot

Hasonló termékek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák