Ingyenes szállítás 25000 Ft felett!

Carp Hunter Classic Feeder 390 cm 50-100g Medium feeder, picker horgászbot

Black Friday
Sneci - Tobi
Jelenleg nem elérhető

Cikkszám: EF-12342-390

Gyártó: CARP HUNTER

Szállítás: 1-5 munkanap

Bot hossza: 390 cm
Tagok száma: 3 rész
Dobósúly: 50-100 g
8 490 Ft
Szeretnél értesítést kapni, amikor termék újra rendelhetővé válik?
Add meg e-mail címedet és értesítünk!

 

 

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Termék értékelése

Mások értékelése alapján:
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket

Árfigyelő

E-mail értesítést küldünk, ha csökkenne a termék ára...

 

Termékismertető

Jól megállja helyét intenzív bányatavakon, sekélyebb halastavakon, de 1-1 egyesületi vadregényes holtágon, vagy a Tiszán is hasznát vehetjük.
Cikkszám: 12342-390
Dobósúly: 50-100 g
Hossz: 3,90 m
Súly: 360 g
Szállítási méret: 137 cm
Tagok száma: 3 + 2
Akció: C

A Carp Hunter Feeder botcsalád továbbfejlesztett változata, mely kivitelében es a felhasznált anyagok tekintetében is felülmúlja elődjét.
Az alap egy Carbon-Composite bottest, melyre többségében kéttalpas SIC gyűrűk kerültek. Ez alól kivétel egyedül a spicctag legkisebb gyűrűi. A bot maga a lágyabb, B-C akciós botok közé tartozik, így a fárasztás egy álom vele. Mivel sokszor még a nagyobb testű halakat a fék megszólalása nélkül is ki tudjuk fárasztani. A bot megadott dobósúlya 50-100g, azonban a maximális dobósúly, amit használhatunk a bot károsodás nélkül 50-70 gramm környékén van. Ez nagyjából egy közepes méretű, megtöltött method kosarat jelent.
Ajánlott zsinórvastagság 0,20 mm körül alakul, sokkal vastagabbat nincs értelme feltenni, mert annyira rugalmas a bot, hogy még ezt az átmérőjű zsinórt is szinte lehetetlen elszakítani.
Nyéltagja kellően hosszú, duplonnal borított a kényelmes dobások miatt. Orsótartója alul szorítós klasszikus csavaros.
Jól megállja helyét intenzív bányatavakon, sekélyebb halastavakon, de 1-1 egyesületi vadregényes holtágon, vagy a Tiszán is hasznát vehetjük.

A CARP HUNTER márkájú 'Carp Hunter Classic Feeder 390 cm 50-100g Medium feeder, picker horgászbot' a horgászok egyik legjobb barátja lehet. Ez a bot kiváló minőségű anyagokból készült, és komoly előnyökkel bír, amelyekről érdemes beszélni.

A bot hossza 390 cm, amely nagyon fontos tényező a horgászat során. Ez a hossz ideális hosszúság, hogy könnyedén elérjük a kívánt távolságot, miközben a bot jól kezelhető marad. A bot súlya körülbelül 270 gramm, ami nem nehezíti meg a horgászatot, de elegendő stabilitást biztosít a kapások érzékeléséhez és a halak behúzásához.

A Carp Hunter Classic Feeder bot ideális választás a medium feeder és picker horgászatra. A bot 50-100g dobósúlyt képes kezelni, amely lehetővé teszi a horgászat széles skáláját, beleértve a nehéz csalikat és a nagyobb halakat is. A bot erős, és kiválóan alkalmas a nagyobb halak megfogására is.

A bot anyaga kiváló minőségű, nagyon tartós és strapabíró. Az anyag kiválasztása során a gyártók figyelembe vették a horgászok igényeit, ezért könnyen kezelhető és tartós. Az anyagválasztás megbízhatóságot ad a horgászoknak, így a Carp Hunter Classic Feeder bot megbízható társ lehet a horgászat során.

A CARP HUNTER márkájú 'Carp Hunter Classic Feeder 390 cm 50-100g Medium feeder, picker horgászbot' számos előnnyel rendelkezik. Az első és legfontosabb előnye a kiváló minőségű anyagokból készült építése. A bot hossza 390 cm, ami lehetővé teszi a kívánt távolság elérését, miközben még jól kezelhető marad. A bot súlya körülbelül 270 gramm, ami ideális ahhoz, hogy a horgászat ne legyen túl nehéz.

A Carp Hunter Classic Feeder bot kiváló választás a medium feeder és picker horgászatra. A dobósúlya 50-100g, így lehetővé teszi a nehéz csalik és a nagyobb halak kezelését is. A bot anyaga kiváló minőségű, így megbízható és tartós.

Összességében a CARP HUNTER márkájú 'Carp Hunter Classic Feeder 390 cm 50-100g Medium feeder, picker horgászbot' egy kiváló választás a horgászok számára. A bot kiváló minőségű anyagokból készült, és számos előnnyel rendelkezik, amelyek segíthetnek a horgászat során. A Carp Hunter Classic Feeder bot megbízható társ lehet minden horgász számára.

Termékjellemző alapján keresnél?

Carp Hunter Classic Feeder 390 cm 50-100g Medium feeder, picker horgászbot

Hasonló termékek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák