SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - Benzar mix Method Feeder 3,90m +150g 390 cm feeder, picker horgászbot
Most -13 %
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Benzar mix Method Feeder 3,90m +150g 390 cm feeder, picker horgászbot

Cikkszám: EF-12343-390

Gyártó: BENZAR MIX

Szállítás: 1-3 munkanap

Bot hossza: 390 cm

Tagok száma: 3+5 rész

Dobósúly: 150 g

  • Jelenleg nem elérhető
24 351 Ft 27 990 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 4.07
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Benzár Method Feeder bot - Egy igazán különleges horgászbot, a kapitális pontyok ellenfele. A method módszer olyan népszerűségnek örvend hazánkban és Európa szinten, hogy kifejezetten ehhez a technikához készülnek horgászbotok. Melyek közös tulajdonságai az alábbiak:

Cikkszám: 12343-390
Dobósúly: 150 g
Hossz: 390 cm
Súly: 385 g
Szállítási méret: 135 cm
Tagok száma: 3 + 5
Akció: B

Benzár Method Feeder bot

Egy igazán különleges horgászbot, a kapitális pontyok ellenfele. A method módszer olyan népszerűségnek örvend hazánkban és Európa szinten, hogy kifejezetten ehhez a technikához készülnek horgászbotok. Melyek közös tulajdonságai az alábbiak:

- Alapvetően távdobáshoz készülnek, de közeli horgászatra is alkalmasak.
- Nagyméretű gyűrűsorral szerelt (nyárfaszösz miatt hatalmas előny)
- Kecsesek, jól kezelhetőek
- Viszonylag nagy dobósúllyal rendelkeznek A Benzár Method Feeder mégis kiemelkedik a sokféle method módszerhez ajánlott bot közül.

Egyesíti magában 3 horgászbot előnyeit!
- Távdobó, hosszított nyéllel rendelkezik, mint a bojlis botok, ezáltal a dobás hosszú és pontos!
- Karcsú, mint a finom feederek, ezért könnyen kezelhető, de ez a dobást is segíti
- Vastag falú és strapabíró, mint egy általános két részes horgászbot, ezáltal jól terhelhető.

Különlegessége még a gyűrűsor, mely extra erős kéttalpas gyűrűkből áll. Ezekből a legnagyobbak előre vannak döntve és kiszélesített talppal rendelkeznek, hogy a dobás során a zsinór ne tudjon rátekeredni és ellenállás nélkül csússzon le róla. További érdekesség, hogy a nyéltagon nincs gyűrű!!!

Hiszen tudjuk, minél messzebb van a nagy orsótól az első gyűrű, annál több ideje van leszűkülni arra a kisebb átmérőre, amit a keverőgyűrű képvisel. El kell találni azt az optimális távolságot, ami még nincs túl messze, hiszen akkor már a zsinór oly mértékben nekicsapódik a botnak dobás során, ami méterekkel fogja le a dobótávolságot. A Benzár Method Feeder esetében megtalálták ezt a távolságot!

A feederezés során a legfontosabb dolog a kapás érzékelése. A víz alatti információkat a rezgőspicc közvetíti számunkra, melyből 5 darabot kapunk ehhez a bothoz!!! Igen, 5 különböző erősségűt!
0,75(üveg)-1(üveg)-2(üveg)-2(carbon)-3(carbon)

Ajánlott zsinórvastagság 0,20-0,25 mm.

A BENZAR MIX márkájú 'Benzar mix Method Feeder 3,90m +150g 390 cm feeder, picker horgászbot' egy olyan magas minőségű és megbízható horgászbot, amely minden horgász számára ideális választás lehet. A BENZAR MIX márka a horgászok számára kifejlesztett termékeiről ismert, és a BENZAR MIX Method Feeder 3,90m +150g 390 cm feeder, picker horgászbot sem kivétel.

A BENZAR MIX Method Feeder 3,90m +150g 390 cm feeder, picker horgászbot mérete 390 cm, és nagyon könnyű, amely lehetővé teszi a horgászok számára, hogy hosszabb ideig is fáradtság nélkül horgásszanak. Az 150 g-os súlya a tökéletes kombinációja az erőnek és a könnyedségnek, amely lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyedén és pontosan dobjanak.

A BENZAR MIX Method Feeder 3,90m +150g 390 cm feeder, picker horgászbot tervezése és fejlesztése során a BENZAR MIX csapatja kiváló minőségű anyagokat használt. Az erős és tartós karbon anyagból készült bot képes ellenállni a nehéz terhelésnek, így a horgászok hosszú időn keresztül élvezhetik az élményt.

Az egyik legfontosabb előnye a BENZAR MIX Method Feeder 3,90m +150g 390 cm feeder, picker horgászbotnak a magas érzékenysége. A bot képes érzékelni a legkisebb rezgéseket és mozgásokat, így a horgászok pontosan érzékelhetik a halak mozgását, és így könnyebben elkapják őket.

A BENZAR MIX Method Feeder 3,90m +150g 390 cm feeder, picker horgászbot kiválóan működik a feeder és picker horgászat esetében is. A feeder horgászat során a bot képes az etetőanyagot pontosan a kívánt helyre juttatni, és így csábítani a halakat. A picker horgászat során pedig a bot érzékenysége lehetővé teszi a horgászok számára, hogy a legkisebb mozgásokat is észrevegyék, és így könnyebben elkapják a halakat.

A BENZAR MIX Method Feeder 3,90m +150g 390 cm feeder, picker horgászbotot könnyű és egyszerűen kezelhető, így a kezdő horgászok is könnyen használhatják. A bot ergonomikus kialakítása és kényelmes fogása lehetővé teszi a hosszabb ideig való horgászatot is.

Összességében a BENZAR MIX Method Feeder 3,90m +150g 390 cm feeder, picker horgászbot egy igazi kincs minden horgász számára. A magas minőségű anyagok, a magas érzékenység és a könnyű kezelhetőség miatt ez a bot tökéletes választás minden horgász számára. Ha szeretnél egy megbízható és tartós horgászbotot, akkor a BENZAR MIX Method Feeder 3,90m +150g 390 cm feeder, picker horgászbot a legjobb választás.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett