SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - BENZAR MIX ALLROUND FEEDER 20-110G 390 cm feeder, picker horgászbot
Most -13 %
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

BENZAR MIX ALLROUND FEEDER 20-110G 390 cm feeder, picker horgászbot

Cikkszám: EF-12328-390

Gyártó: BENZAR MIX

Szállítás: 1-3 munkanap

Bot hossza: 390 cm

Tagok száma: 3+5 rész

Dobósúly: 20-110 g

  • Jelenleg nem elérhető
20 871 Ft 23 990 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 4.11
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 12328-390
Dobósúly: 20-110 g
Hossz: 3,90 m
Súly: 336 g
Szállítási méret: 136 cm
Tagok száma: 3 + 5
 

A Benzár Allround Feeder nem hazudtolja meg a nevét, valóban egy „mindenes" bot, amelynek univerzalitását mindenhol kihasználhatjuk. Az öt különböző erősségű karbon és üvegszálas rezgőspiccek megfelelő kiválasztásával teljes értékű botot varázsolhatunk minden körülményre! Az IM 12-es karbonszövet minden előnyös tulajdonságát megtapasztalhatjuk vele.

Ha a Benzár Allround Feeder nálunk van, nem lesz előttünk lehetetlen, bármerre is vigyen az utunk. A legerősebb 3 unciás karbon spiccel botunkat például a nagy etetőkosaras, ólomsúlyos kosaras folyóvízi márnázásra vértezhetjük fel, mellyel kihasználhatjuk a botban rejlő óriási erőtartalékokat. A többi 2 (2db), 1, és ¾ oz-os spiccekkel pontyozhatunk és keszegezhetünk folyó és állóvízen egyaránt, természetesen minden pontosan a saját elképzeléseinkhez és igényeinkre szabva. Ehhez nyújt nagy segítséget a bot végében található 3 darab csavaros rézsúly, így a lamellák megfelelő arányú eltávolításával tökéletesen kiegyensúlyozhatjuk botunkat.

Az ergonómia legmagasabb fokát a nyélrész parafa-neoprén kombinációja nyújtja. A 20-110 grammos bottal valóban nincs lehetetlen, a Benzár Allround Feeder minden szituációban a legkézenfekvőbb partner lesz.

A BENZAR MIX ALLROUND FEEDER 20-110G 390 cm feeder, picker horgászbot egy olyan kiváló minőségű termék, amely minden horgász számára megfelelő választás lehet. A BENZAR MIX márka igazán kiváló minőséget képvisel, és ez a bot sem kivétel.

A BENZAR MIX ALLROUND FEEDER 20-110G 390 cm feeder, picker horgászbot előnyei között számos érdekesség található, amelyek miatt a horgászok szívesen választják ezt a modellt. A bot hossza 390 cm, ami lehetővé teszi, hogy a horgászok nagyobb távolságból is elérjék a kívánt helyet. A bot maximális dobósúlya 110 gramm, ami egy olyan erős botot jelent, amely bármilyen helyzetben megállja a helyét.

A BENZAR MIX ALLROUND FEEDER 20-110G 390 cm feeder, picker horgászbot kiválóan használható a folyókon, tavakon és tengerpartokon is. A bot rendkívül stabil és tartós, így hosszú éveken át kiválóan használható. A bot kialakítása lehetővé teszi, hogy a horgászok kényelmesen és hatékonyan tudjanak dolgozni vele.

A bot kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek garantálják a tartósságot és az erőt. Az anyagok válogatásánál a gyártók a legjobb minőséget használták, így a BENZAR MIX ALLROUND FEEDER 20-110G 390 cm feeder, picker horgászbot egy igazán kiváló minőségű termék.

A BENZAR MIX ALLROUND FEEDER 20-110G 390 cm feeder, picker horgászbot egy olyan termék, amely minden horgásznak ajánlható. A termék mindenféle horgászmódszerhez megfelelő, így bármilyen horgászkaland során használható. Az ergonomikus kialakítása lehetővé teszi, hogy a horgászok kényelmesen és hatékonyan tudjanak dolgozni vele.

Összességében a BENZAR MIX ALLROUND FEEDER 20-110G 390 cm feeder, picker horgászbot egy olyan kiváló minőségű termék, amely minden horgász számára megfelelő választás lehet. A bot kiválóan használható mindenféle horgászmódszerhez, és garantálja a hatékonyságot és a tartósságot. Ha egy igazán kiváló minőségű horgászbotra van szükséged, akkor a BENZAR MIX ALLROUND FEEDER 20-110G 390 cm feeder, picker horgászbot lesz az ideális választás számodra.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett