Ingyenes szállítás 25000 Ft felett!

BENZAR MIX ALLROUND FEEDER 20-110G 390 cm feeder, picker horgászbot

Black Friday
Sneci - Tobi
Jelenleg nem elérhető

Cikkszám: EF-12328-390

Gyártó: BENZAR MIX

Szállítás: 1-5 munkanap

Bot hossza: 390 cm
Tagok száma: 3+5 rész
Dobósúly: 20-110 g
Eredeti ár: 23 990 Ft21 351 Ft [-11%]
Szeretnél értesítést kapni, amikor termék újra rendelhetővé válik?
Add meg e-mail címedet és értesítünk!

 

 

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Termék értékelése

Mások értékelése alapján:
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket

Árfigyelő

E-mail értesítést küldünk, ha csökkenne a termék ára...

 

Termékismertető

A Benzár Allround Feeder nem hazudtolja meg a nevét, valóban egy „mindenes" bot, amelynek univerzalitását mindenhol kihasználhatjuk. Az öt különböző erősségű karbon és üvegszálas rezgőspiccek megfelelő kiválasztásával teljes értékű botot varázsolhatunk minden körülményre!
Cikkszám: 12328-390
Dobósúly: 20-110 g
Hossz: 3,90 m
Súly: 336 g
Szállítási méret: 136 cm
Tagok száma: 3 + 5
Akció: A

A Benzár Allround Feeder nem hazudtolja meg a nevét, valóban egy „mindenes" bot, amelynek univerzalitását mindenhol kihasználhatjuk. Az öt különböző erősségű karbon és üvegszálas rezgőspiccek megfelelő kiválasztásával teljes értékű botot varázsolhatunk minden körülményre! Az IM 12-es karbonszövet minden előnyös tulajdonságát megtapasztalhatjuk vele.

Ha a Benzár Allround Feeder nálunk van, nem lesz előttünk lehetetlen, bármerre is vigyen az utunk. A legerősebb 3 unciás karbon spiccel botunkat például a nagy etetőkosaras, ólomsúlyos kosaras folyóvízi márnázásra vértezhetjük fel, mellyel kihasználhatjuk a botban rejlő óriási erőtartalékokat. A többi 2 (2db), 1, és ¾ oz-os spiccekkel pontyozhatunk és keszegezhetünk folyó és állóvízen egyaránt, természetesen minden pontosan a saját elképzeléseinkhez és igényeinkre szabva. Ehhez nyújt nagy segítséget a bot végében található 3 darab csavaros rézsúly, így a lamellák megfelelő arányú eltávolításával tökéletesen kiegyensúlyozhatjuk botunkat.

Az ergonómia legmagasabb fokát a nyélrész parafa-neoprén kombinációja nyújtja. A 20-110 grammos bottal valóban nincs lehetetlen, a Benzár Allround Feeder minden szituációban a legkézenfekvőbb partner lesz.

A BENZAR MIX ALLROUND FEEDER 20-110G 390 cm feeder, picker horgászbot egy olyan kiváló minőségű termék, amely minden horgász számára megfelelő választás lehet. A BENZAR MIX márka igazán kiváló minőséget képvisel, és ez a bot sem kivétel.

A BENZAR MIX ALLROUND FEEDER 20-110G 390 cm feeder, picker horgászbot előnyei között számos érdekesség található, amelyek miatt a horgászok szívesen választják ezt a modellt. A bot hossza 390 cm, ami lehetővé teszi, hogy a horgászok nagyobb távolságból is elérjék a kívánt helyet. A bot maximális dobósúlya 110 gramm, ami egy olyan erős botot jelent, amely bármilyen helyzetben megállja a helyét.

A BENZAR MIX ALLROUND FEEDER 20-110G 390 cm feeder, picker horgászbot kiválóan használható a folyókon, tavakon és tengerpartokon is. A bot rendkívül stabil és tartós, így hosszú éveken át kiválóan használható. A bot kialakítása lehetővé teszi, hogy a horgászok kényelmesen és hatékonyan tudjanak dolgozni vele.

A bot kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek garantálják a tartósságot és az erőt. Az anyagok válogatásánál a gyártók a legjobb minőséget használták, így a BENZAR MIX ALLROUND FEEDER 20-110G 390 cm feeder, picker horgászbot egy igazán kiváló minőségű termék.

A BENZAR MIX ALLROUND FEEDER 20-110G 390 cm feeder, picker horgászbot egy olyan termék, amely minden horgásznak ajánlható. A termék mindenféle horgászmódszerhez megfelelő, így bármilyen horgászkaland során használható. Az ergonomikus kialakítása lehetővé teszi, hogy a horgászok kényelmesen és hatékonyan tudjanak dolgozni vele.

Összességében a BENZAR MIX ALLROUND FEEDER 20-110G 390 cm feeder, picker horgászbot egy olyan kiváló minőségű termék, amely minden horgász számára megfelelő választás lehet. A bot kiválóan használható mindenféle horgászmódszerhez, és garantálja a hatékonyságot és a tartósságot. Ha egy igazán kiváló minőségű horgászbotra van szükséged, akkor a BENZAR MIX ALLROUND FEEDER 20-110G 390 cm feeder, picker horgászbot lesz az ideális választás számodra.

Termékjellemző alapján keresnél?

BENZAR MIX ALLROUND FEEDER 20-110G 390 cm feeder, picker horgászbot

Hasonló termékek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák