SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - Energo Team TEVERE SPICCBOT 600 cm spicc horgászbot
Most -13 %
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Energo Team TEVERE SPICCBOT 600 cm spicc horgászbot

Cikkszám: EF-11067-600

Gyártó: ENERGO TEAM

Szállítás: 1-3 munkanap

Bot hossza: 600 cm

Tagok száma: 6 rész

Dobósúly: 5-20 g

  • Jelenleg nem elérhető
13 041 Ft 14 990 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 3.02
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

EnergoTeam Tevere Pole - Könnyű és lágy spiccbot, kifejezetten keszeg, kárász és kisebb pontyok horgászatához. A blank anyaga IM10-es nagy tisztaságú carbon, mely miatt a bot súlya rendkívül könnyű. Minőségi fém, csavaros záródugó került a végére, melynek gumi betétje védi a tagok alját az ütődésektől.
Cikkszám: 11067-600
Dobósúly: 5-20 g
Hossz: 6,00 m
Súly: 260 g
Szállítási méret: 132 cm
Tagok száma: 6
Akció: B
EnergoTeam Tevere Pole - Könnyű és lágy spiccbot

A horgászat alfája a spiccbotozás! Itt tanuljuk meg, hogyan kell besúlyozni az úszót, mi az a vízmélység, miért fontos az ereszték beállítása és mi is az a kapás. A Tevere Pole egy olyan kiváló eszköz lehet a kezünkben, mellyel keszeget, kárászt, és kisebb pontyokat egyaránt zsákmányul ejthetünk és olyan szórakozásban lehet részünk, melyet más módszer nem tud nyújtani. A blank anyaga IM10-es nagy tisztaságú carbon, mely miatt a bot súlya rendkívül könnyű lett. Ezen tulajdonsága kihúzva is visszatükröződik, súlyelosztása kedvező, nem orrnehéz. Akár egész napos horgászatra is alkalmas, kényelmesen kézben tartható hosszabb úsztatások során is. A nyéltag átmérők adatai:
5 m: 21,5 mm
6 m: 25 mm
7 m: 26,8 mm
Lágysága tökéletesen megfelel a keszegezéshez. A puha spiccnek köszönhetően, nem fogja kiszakítani a keszegek száját. Ajánlott zsinórvastagság 0,10-0,14 mm monofil zsinór. A vastagabb mérettel nagy eséllyel vehetjük fel a pontyok ellen a küzdelmet. 1-2 kilós példányok kirohanásait tökéletesen kidolgozza. A bot minden eleme a minőséget képviseli. Impozáns fém, csavaros záródugó került a végére, melynek gumi betétje védi a tagok alját az ütődésektől. Zöld-ezüst stíluselemeket kapott a külsején, mely rendkívül esztétikus megjelenést ad a botnak, 1,2-1,3 mm-es stonfót válasszunk erre a botra, hossztól függetlenül. Begumizásra nem ajánlanánk, arra van más ajánlatunk a megújult kínálatból.

Az ENERGO TEAM márka mindig is a horgászok igényeit és elvárásait tartotta szem előtt, amikor horgászbotokat fejlesztettek és gyártottak. Az ENERGO TEAM TEVERE SPICCBOT 600 cm spicc horgászbot tökéletes példája ennek a filozófiának. Ez a horgászbot rendkívül jó minőségű anyagokból készül, és olyan tervezési jellemzőkkel rendelkezik, amelyek biztosítják a horgászok számára a maximális kényelmet és hatékonyságot.

Az ENERGO TEAM TEVERE SPICCBOT 600 cm spicc horgászbot egy hosszú, 6 méteres bot, amelyet a legjobb minőségű karbonból készítettek. Ez a horgászbot rendkívül könnyű, ami lehetővé teszi a hosszú órákig tartó horgászatot anélkül, hogy a horgász fáradtnak érezné magát. Ezenkívül a bot tervezése lehetővé teszi a pontos dobást és a könnyű kezelhetőséget, így a horgászok könnyen elérhetik a nehezen elérhető helyeket is.

Az ENERGO TEAM TEVERE SPICCBOT 600 cm spicc horgászbot rendkívül sokoldalú és rugalmas, ami azt jelenti, hogy számos különböző halászati ​​tevékenységhez használható. A horgászbot kiválóan alkalmas nagy tavakban, folyókban, patakokban és tengerparti horgászatokban is. A bot tervezése lehetővé teszi a könnyű kezelhetőséget és a nagy pontosságot, így a horgászok könnyen elérhetik a nehezen elérhető helyeket is.

Az ENERGO TEAM TEVERE SPICCBOT 600 cm spicc horgászbot kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek tartósak és ellenállnak a korróziónak és a károsodásnak. Ez a horgászbot kiváló minőségű komponensekkel van felszerelve, amelyek megbízhatóak és tartósak. A horgászbot praktikus és könnyen szállítható, így a horgászok könnyedén magukkal vihetik bárhová is mennek.

Az ENERGO TEAM TEVERE SPICCBOT 600 cm spicc horgászbot egy olyan termék, amelyet minden horgásznak ajánlunk. Ez a horgászbot kiváló minőségű anyagokból készül, rendkívül sokoldalú és rugalmas, és számos előnnyel rendelkezik, amelyeket a horgászok értékelni fognak. A horgászbot mérete 600 cm, ami lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyedén elérjék a nehezen elérhető helyeket is. Az ENERGO TEAM TEVERE SPICCBOT 600 cm spicc horgászbot valódi értéket kínál, és minden horgász számára ajánlott!

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett