SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - Energo Team TEVERE BOLO 500 cm bolognai horgászbot
Most -13 %
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Energo Team TEVERE BOLO 500 cm bolognai horgászbot

Cikkszám: EF-11075-500

Gyártó: ENERGO TEAM

Szállítás: 1-3 munkanap

Bot hossza: 500 cm

Tagok száma: 5 rész

Dobósúly: 5-20 g

  • Jelenleg nem elérhető
13 215 Ft 15 190 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 3.82
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Energo Team Tevere Bolo - Igazán minőségi és könnyű, jól kezelhető bolognai az ET kínálatában, A bot minden eleme a minőséget és igényességet képviseli. Fém, csavaros záródugó került a végére, védve az alsó nyél részt. Aki szeretne a bolognai horgászat élményeibe belekóstolni, nem fog csalódni a Tevere szériában.
Cikkszám: 11075-500
Dobósúly: 5-20 g
Hossz: 5,00 m
Súly: 219 g
Szállítási méret: 141 cm
Tagok száma: 5
Akció: B
Energo Team Tevere Bolo - Könnyed bolognai horgászbot A bolognai botos horgászat gyakorlást és rutint igényel. A folyamatosan kontroll alatt tartott végszerelék hozza csak meg a várva várt sikert. Az ET Tevere Bolo egy olyan kiváló eszköz lehet a kezünkben, mellyel keszegeken-kárászokon és kisebb pontyokon kívül, szép márnákat egyaránt zsákmányul ejthetünk, ezáltal olyan szórakozásban lehet részünk, melyet más módszer nem kölcsönözhet. A bot anyaga IM10-es karbon, mely könnyed, lágy blankot tesz lehetővé. Kihúzva tapasztalható a rendkívül jó súlyelosztása, nem orrnehéz. A blank és a nyéltag is karcsú kivitelű, kényelmes egész napos kézben tartott pecánál is. A nyéltag átmérői:
5 m: 21,5 mm
6 m: 25 mm
7 m: 26,8 mm Karakterének köszönhetően, tökéletes az íve, felvéve a fárasztás közbeni terhelést, melyben a spicctagon elhelyezett 2 darab csúszógyűrű is segítséget nyújt. Ajánlott előkevastagság 0,12-0,16 mm. Finom fárasztással ilyen előkével a nagyobb márnákat is partra tudjuk terelni, erős sodrásban is. Lágy és érzékeny spicce miatt a keszegek leakadása is kikerülhető. A bot minden eleme a minőséget és igényességet képviseli. Fém, csavaros záródugó került a végére, védve az alsó nyél részt. Az orsótartó távolsága a nyél végétől 45 cm.

Kezdő és tapasztaltabb horgászoknak is ajánljuk, versenyekre is kiváló választás. Aki szeretne a bolognai horgászat élményeibe belekóstolni, nem fog csalódni a Tevere szériában.

Az ENERGO TEAM TEVERE BOLO 500 cm bolognai horgászbot egy igazi kincs a horgászok számára, akik szeretik a bolognai stílust. Az ENERGO TEAM márka híres a minőségi horgászbotokról, és a TEVERE BOLO 500 cm bot nem kivétel.

Ez a bot kiváló minőségű, erős és tartós anyagokból készült. Az ENERGO TEAM mérnökei odafigyeltek a legapróbb részletekre, így a bot kialakítása kényelmes és hatékony horgászatot biztosít.

A bolognai stílusú horgászbotok kiválóak a hosszabb dobásokhoz, és az ENERGO TEAM TEVERE BOLO 500 cm bot kiválóan alkalmas a nagyobb távolságokra való horgászatra is. A bot hossza 500 cm, így bármilyen nagyobb víztározónál használható.

Ez a bot egyedülálló előnye az, hogy rendkívül érzékeny, így könnyen észre lehet venni a halak harapását. Az ENERGO TEAM TEVERE BOLO 500 cm bot kiváló minőségű anyagokból készült, így a bot hajlása tökéletesen megfelel a halak méretének és súlyának.

A bot karbon anyagból készült, ami rendkívül tartós és könnyű anyag. Ez a bot kiválóan alkalmas a hosszabb, fárasztó horgászatokhoz is, mivel nem fárasztja el a horgászt.

Az ENERGO TEAM TEVERE BOLO 500 cm bot kiváló minőségű anyagokból készült, és a legjobb minőségű anyagokat használták fel a bot kialakításához. Ez a bot rendkívül tartós és érzékeny, így a horgászok biztosak lehetnek benne, hogy horgászatuk során minden halat észre fognak venni.

Az ENERGO TEAM TEVERE BOLO 500 cm bolognai horgászbot egy kiváló választás minden horgász számára, aki igazi minőséget szeretne. Ez a bot kiváló minőségű anyagokból készült, és a legapróbb részletekre is odafigyeltek a kialakítás során. Ha szereted a bolognai stílusú horgászatot, akkor nem találhatsz jobb választást, mint az ENERGO TEAM TEVERE BOLO 500 cm bot.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett