SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - Energo Team SUPREME SLIM SPICCBOT 600 cm spicc horgászbot
Most -11 %
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Energo Team SUPREME SLIM SPICCBOT 600 cm spicc horgászbot

Cikkszám: EF-11014-602

Gyártó: ENERGO TEAM

Szállítás: 1-3 munkanap

Bot hossza: 600 cm

Tagok száma: 6 rész

Dobósúly: 5-20 g

  • Jelenleg nem elérhető
11 294 Ft 12 690 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 11014-602
Dobósúly: 5-20 g
Hossz: 6,00 m
Súly: 263 g
Szállítási méret: 132 cm
Tagok száma: 6
Akció: B

Energo Team Supreme Slim spiccbot

Az Energo Team Supreme Slim spiccbotjánál a vékony blankra lett helyezve a hangsúly. A vastag és nehéz horgászbotok ideje lejárt!

A Supreme széria eddig se volt túl vastag és nehezen kezelhető variáns, de méreteiből még mindig lehetett faragni, elkészítve a Slim változatot, mely lényegesen karcsúbb elődjénél.

A blankok legvastagabb átmérői a következőek, hosszúságuk függvényében:

- 4 m: 18 mm

- 5 m: 20 mm

- 6 m: 22 mm

- 7 m: 24 mm

A Slim változat hasznát elsősorban a szerelék vízbejuttatásakor lehet érzékelni, a kisebb ellenállása miatt sokkal könnyebb vele a dobások kivitelezése, kisebb erőhatás éri a botot. Ez a tulajdonság szeles időben is fel fog értékelődni, mivel a szél miatti terhelés is sokkal kevesebb lesz.

Emellett a bot karakteréből adódóan, említést érdemel a spiccbot gyorsasága, reagálóképessége is.

Az úszó jelzésekor bekövetkező kapásokra, nem mindegy, hogy milyen gyorsan reagálunk. Minél gyorsabb a spicc, annál korábban lehet eszközölni az akasztást, nem lekésve a finom kapásokról, így a sikeres fogások számát könnyedén megnövelve.

Gyors karakterű bot lévén, a Supreme Slim-mel akár több halat foghatunk, mint egy átlagos spiccbottal, melynek rosszabb a reakcióideje.

Anyaga IM7-es carbon, melynek köszönhető mindezen felsorolt karakterjegyek összessége, plusz a megfelelő erőtartalékok megléte is. A keszegek mellett, aki 2-3 kilós pontyok megfogására is szeretné használni, nyugodtan visszavághat az utolsó tagból, majd begumizva, e példányokat is célpontul veheti.

Tapasztalattól függetlenül ajánlott termék, azoknak a horgászoknak, akik a vékony blankú botokat részesítik előnyben, mindezt egy kedvező ár-érték aránnyal fűszerezve.

Az ENERGO TEAM márkájú Energo Team SUPREME SLIM SPICCBOT 600 cm spicc horgászbot abszolút profi szintű teljesítményt nyújt a horgászok számára. A precízen megmunkált, karbonból készült bot különösen könnyű, így hosszabb horgászatok során sem fárasztja a horgászt. A horgászbot kialakítása optimalizált, így a horgász könnyen és biztonságosan tudja használni, míg a precíz megmunkálásnak köszönhetően akár az érzékenyebb halakat is könnyedén ki lehet fogni vele. Az Energo Team SUPREME SLIM SPICCBOT 600 cm spicc horgászbot minden olyan kihívásnak megfelel, amit a horgászok a világ bármely pontján találhatnak.

Az Energo Team SUPREME SLIM SPICCBOT 600 cm spicc horgászbot fő előnyei között szerepel a nagyon könnyű súly, ami lehetővé teszi a hosszabb horgászatokat is anélkül, hogy a horgász fáradna. Emellett az érzékeny karbonanyagból készült bot segítségével a horgász könnyedén észlelheti a halak mozgását, így azonnal reagálhat a kapásokra. A bot hossza 600 cm, ami lehetővé teszi a nagyobb távolságokon való horgászatot is. A spicc bot kialakítása kiválóan alkalmas az érzékenyebb halak, mint például a pontyok, fogásához is.

Az Energo Team SUPREME SLIM SPICCBOT 600 cm spicc horgászbot a kiváló minőségnek és a precíz megmunkálásnak köszönhetően nagyon tartós és ellenálló. Az anyaghasználat és a kialakítás egyaránt a hosszú élettartamra és a megbízható használatra lett tervezve, így a horgászbot hosszú éveken keresztül biztosan szolgálni fogja a horgászokat.

Az Energo Team SUPREME SLIM SPICCBOT 600 cm spicc horgászbot tökéletesen megfelel a horgászat minden típusához, legyen szó folyóvízi vagy állóvízi horgászatról. A bot precíz kialakítása és kiváló minősége miatt a horgászok számára minden szükséges eszközt biztosít a sikeres horgászathoz. Az Energo Team SUPREME SLIM SPICCBOT 600 cm spicc horgászbot a legjobb választás a magas szintű horgászok számára, akik megbízható és hatékony eszközt keresnek a horgászathoz.

Összefoglalva, az ENERGO TEAM márkájú Energo Team SUPREME SLIM SPICCBOT 600 cm spicc horgászbot egy nagyon magas minőségű és tartós horgászbot, amely lehetővé teszi a hosszabb és kényelmesebb horgászatot. A precíz megmunkálásnak köszönhetően a bot alkalmas az érzékenyebb halak fogására is, így minden horgász számára ideális választás. A horgászbot mérete 600 cm, amely lehetővé teszi a nagyobb távolságokon való horgászatot is. Az Energo Team SUPREME SLIM SPICCBOT 600 cm spicc horgászbot az élvonalbeli horgászok igényeit is kielégíti, így mindenki számára ajánljuk.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett