SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - Energo Team SUPREME SLIM SPICCBOT 500 cm spicc horgászbot
Most -10 %
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Energo Team SUPREME SLIM SPICCBOT 500 cm spicc horgászbot

Cikkszám: EF-11014-502

Gyártó: ENERGO TEAM

Szállítás: 1-3 munkanap

Bot hossza: 500 cm

Tagok száma: 5 rész

Dobósúly: 5-20 g

  • Jelenleg nem elérhető
9 441 Ft 10 490 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 2.82
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Energo Team Supreme Slim spiccbot - A Slim változat hasznát elsősorban a szerelék vízbejuttatásakor lehet érzékelni, a kisebb ellenállása miatt sokkal könnyebb vele a dobások kivitelezése, kisebb erőhatás éri a botot. Ez a tulajdonság szeles időben is fel fog értékelődni, mivel a szél miatti terhelés is sokkal kevesebb lesz.

Cikkszám: 11014-502
Dobósúly: 5-20 g
Hossz: 5,00 m
Súly: 186 g
Szállítási méret: 132 cm
Tagok száma: 5
Akció: B

Energo Team Supreme Slim spiccbot

Az Energo Team Supreme Slim spiccbotjánál a vékony blankra lett helyezve a hangsúly. A vastag és nehéz horgászbotok ideje lejárt!

A Supreme széria eddig se volt túl vastag és nehezen kezelhető variáns, de méreteiből még mindig lehetett faragni, elkészítve a Slim változatot, mely lényegesen karcsúbb elődjénél.

A blankok legvastagabb átmérői a következőek, hosszúságuk függvényében:

- 4 m: 18 mm

- 5 m: 20 mm

- 6 m: 22 mm

- 7 m: 24 mm

A Slim változat hasznát elsősorban a szerelék vízbejuttatásakor lehet érzékelni, a kisebb ellenállása miatt sokkal könnyebb vele a dobások kivitelezése, kisebb erőhatás éri a botot. Ez a tulajdonság szeles időben is fel fog értékelődni, mivel a szél miatti terhelés is sokkal kevesebb lesz.

Emellett a bot karakteréből adódóan, említést érdemel a spiccbot gyorsasága, reagálóképessége is.

Az úszó jelzésekor bekövetkező kapásokra, nem mindegy, hogy milyen gyorsan reagálunk. Minél gyorsabb a spicc, annál korábban lehet eszközölni az akasztást, nem lekésve a finom kapásokról, így a sikeres fogások számát könnyedén megnövelve.

Gyors karakterű bot lévén, a Supreme Slim-mel akár több halat foghatunk, mint egy átlagos spiccbottal, melynek rosszabb a reakcióideje.

Anyaga IM7-es carbon, melynek köszönhető mindezen felsorolt karakterjegyek összessége, plusz a megfelelő erőtartalékok megléte is. A keszegek mellett, aki 2-3 kilós pontyok megfogására is szeretné használni, nyugodtan visszavághat az utolsó tagból, majd begumizva, e példányokat is célpontul veheti.

Tapasztalattól függetlenül ajánlott termék, azoknak a horgászoknak, akik a vékony blankú botokat részesítik előnyben, mindezt egy kedvező ár-érték aránnyal fűszerezve.

Az ENERGO TEAM márkájú 'Energo Team SUPREME SLIM SPICCBOT 500 cm spicc horgászbot' egy olyan kiváló minőségű spiccbot, amely kifejezetten azoknak a horgászoknak készült, akik szeretik a hosszú távú horgászatot és a precíziós dobást. A bot hossza 500 cm, így tökéletesen alkalmas nagyobb tó, folyó vagy tengerparti horgászatokhoz is.

A termék előnyei között kiemelendő a nagyon könnyű súly, amelynek köszönhetően hosszabb ideig is fáradtság nélkül tudunk horgászni vele. A bot anyaga nagyon erős és tartós, így bármilyen körülmények között használhatjuk. A bot vége pedig nagyon érzékeny, így könnyedén észre vehetjük a kisebb harapásokat is.

A bot karcsú kialakítása és a kiváló minőségű anyagok használata azt eredményezi, hogy a bot rendkívül precíz és pontos dobásokat tesz lehetővé. Az ENERGO TEAM márkájú 'Energo Team SUPREME SLIM SPICCBOT 500 cm spicc horgászbot' termék kiváló választás mind az amatőr, mind a profi horgászok számára.

A bot kialakítása és mérete lehetővé teszi, hogy a horgászok nagyobb távolságokra is el tudják dobni az etetőanyagot vagy a csalit, így nagyobb területet fedezhetnek le és nagyobb esélyük van a fogásra. A bot mérete és súlya azonban nem jelenti azt, hogy nehézkesen lehetne vele dolgozni, a bot kialakítása és anyaga miatt rendkívül könnyen kezelhető és a hosszú horgászatok során is kényelmesen használható.

Az ENERGO TEAM márkájú 'Energo Team SUPREME SLIM SPICCBOT 500 cm spicc horgászbot' termék egy olyan professzionális horgászbot, amelynek minden tulajdonsága a kényelemre, a precizitásra és a hatékonyságra épül. A termék kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült, és garantáltan megfelel azoknak a horgászoknak az igényeinek, akik a legjobb minőséget keresik a horgászbotok terén. Érdemes tehát megfontolni ezt a terméket, ha hosszú távú horgászatokra készülünk, vagy ha szeretnénk valami igazán különlegeset és hatékonyat használni a horgászat során.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett