SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - Energo Team PIAVE BOLO 600 cm bolognai horgászbot
Most -13 %
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Energo Team PIAVE BOLO 600 cm bolognai horgászbot

Cikkszám: EF-11078-600

Gyártó: ENERGO TEAM

Szállítás: 1-3 munkanap

Bot hossza: 600 cm

Tagok száma: 6 rész

Dobósúly: 5-20 g

  • Jelenleg nem elérhető
12 780 Ft 14 690 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 4
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Energo Team Piave Bolo - Az ET Piave széria egy kellően erős, de egy fokkal lágyabb változatú eszköz, mint a Brenta Bolo. Anyaga IM8-as carbon, mely rugalmassága mellett kölcsönzi a szériának a vékony blankot. Nagyobb dévérek, kárászok és átlagos méretű pontyok, illetve márnák horgászatához tökéletes alkalmatosság.

Cikkszám: 11078-600
Dobósúly: 5-20 g
Hossz: 6,00 m
Súly: 345 g
Szállítási méret: 134 cm
Tagok száma: 6
Akció: B

Energo Team Piave Bolo - Lágyabb opció a bolognais horgászat kedvelőinek

A bolognais úszós horgászat gyakorlást és rutint igényel. A folyamatosan kontroll alatt tartott végszerelék hozza csak meg a várva várt sikert.

Az ET Piave széria egy kellően erős, de egy fokkal lágyabb változatú eszköz, mint a Brenta Bolo. Anyaga IM8-as carbon, mely rugalmassága mellett kölcsönzi a szériának a vékony blankot. Nagyobb dévérek, kárászok és átlagos méretű pontyok, illetve márnák horgászatához tökéletes alkalmatosság.

A nyél markolati része érdesített, vizes kézzel is stabil fogást tesz lehetővé. A bot végén csavaros záródugó található, mely szivacsos betétjével védi az összecsukás során a tagokat.

Álló és folyóvízre is tökéletes választás.

Az orsótartó békazáras kialakítású, mely 55 cm-re helyezkedik el a nyél végétől.

Spicctagján csúszógyűrű is található, mely a fárasztás közbeni terheléselosztás felvételében jó segítség lesz.

Kényelmes, kézre álló pecabot, melynek nyél átmérői a következők:

4 m-es: 19 mm

5 m-es: 21,3 mm

6 m-es: 23,8 mm

Kezdő és tapasztaltabb horgászok részére is ajánljuk, akik szeretnének belekóstolni a bolognais horgászat élményeibe.

Az ENERGO TEAM márkájú Energo Team PIAVE BOLO 600 cm bolognai horgászbot kiváló választás minden olyan horgász számára, aki keresi a minőségi és megbízható felszerelést. Ezt a botot a legkiválóbb minőségű anyagok felhasználásával készítették, ami garantálja a tartósságot és a megbízhatóságot. Ez a bot tökéletesen alkalmas folyóvizekre, tavakra és kisebb folyamokra.

Az ENERGO TEAM PIAVE BOLO 600 cm bolognai horgászbot hosszúsága 600 cm, ami lehetővé teszi a nagyobb távolságok elérését is. Ennek köszönhetően nagyobb területet tudunk bejárni, és könnyebben megtalálhatjuk a halakat. A bot kiválóan alkalmas különböző méretű halak fogására, és könnyen kezelhető, így még a kezdő horgászok is könnyedén használhatják.

Az ENERGO TEAM PIAVE BOLO 600 cm bolognai horgászbot rendkívül könnyű, ami nagy előnyt jelent a hosszú órákig tartó horgászat során. A bot kiválóan elosztja a terhelést, így a horgász keze és karja nem fárad el annyira. Ez a bot a legkiválóbb minőségű anyagok felhasználásával készült, és kiválóan ellenáll a víznek és a környezeti hatásoknak.

Az ENERGO TEAM PIAVE BOLO 600 cm bolognai horgászbot nagyon rugalmas, amely nagy előnyt jelent a horgászat során. Ez a rugalmasság lehetővé teszi a precíz dobásokat és a pontos halak befogását. Emellett a bot megfelelően érzékeny, így a horgász könnyen észleli a halak harapását.

Az ENERGO TEAM PIAVE BOLO 600 cm bolognai horgászbot nagyon sokoldalú, és különböző típusú halak fogására alkalmas. A bot kiválóan használható különböző típusú csalikhoz, és könnyen kezelhető. A horgász könnyedén beállíthatja a bot hosszát és a dobás szögét, hogy a lehető legjobb eredményt érje el.

Összességében az ENERGO TEAM PIAVE BOLO 600 cm bolognai horgászbot egy kiváló választás minden olyan horgász számára, aki keresi a minőségi és megbízható felszerelést. Ez a bot kiválóan alkalmas különböző típusú halak fogására, és könnyen kezelhető. Emellett kiválóan ellenáll a víznek és a környezeti hatásoknak, és nagy rugalmassággal rendelkezik. Ha minőségi bolognai botra van szükséged, akkor az ENERGO TEAM PIAVE BOLO 600 cm bolognai horgászbot a legjobb választás számodra!

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett