SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - Energo Team NASE SPICCBOT 600 cm spicc horgászbot
Most -13 %
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Energo Team NASE SPICCBOT 600 cm spicc horgászbot

Cikkszám: EF-11096-600

Gyártó: ENERGO TEAM

Szállítás: 1-3 munkanap

Bot hossza: 600 cm

Tagok száma: 6 rész

Dobósúly: 5-20 g

  • Jelenleg nem elérhető
12 606 Ft 14 490 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 2.82
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

ET Nase spiccbot - Az IM8-as karbon bottest egy kellően gerinces, gyors és feszes botot eredményez, ami bevágáskor gyorsan reagál, így a legóvatosabban táplálkozó halak is eredményesen horogra keríthetőek. Emellett nem kell félni a bottörés veszélyétől még akkor sem, ha egy termetesebb dévér, vagy akár egy kisebb ponty akad a horgunkra, a blanknak hála bírni fogja a halak kirohanásait.

Cikkszám: 11096-600
Dobósúly: 5-20 g
Hossz: 6,00 m
Súly: 275 g
Szállítási méret: 121 cm
Tagok száma: 6
Akció: B

ET Nase spiccbot

Az Energo Team Nase botcsaládjára a könnyedség mellett, nagy erőtartalékok jellemzőek.

Az IM8-as karbon bottest egy kellően gerinces, gyors és feszes botot eredményez, ami bevágáskor gyorsan reagál, így a legóvatosabban táplálkozó halak is eredményesen horogra keríthetőek. Emellett nem kell félni a bottörés veszélyétől még akkor sem, ha egy termetesebb dévér, vagy akár egy kisebb ponty akad a horgunkra, a blanknak hála bírni fogja a halak kirohanásait.

Spiccbot vásárlásakor ne csak annak tömegét, hanem súlyelosztását is vegyük figyelembe. Ez azt jelenti, hogy hiába könnyű egy horgászbot, ha annak spiccrésze túlságosan vastagfalú és ezáltal húzza előre kezünket, ami hosszú távon fárasztó lehet.

A Nase egy megfelelő súlyelosztású horgászbot, így hosszabb távon is könnyűnek érezhető, akár egész napos úsztatáshoz is kiváló alternatíva.

A nyél csúszásmentes bevonatot kapott, megkönnyítve a horgászatot és a bot vizes kézzel való tartásást. Azonban azt javasoljuk, hogy etetés után, vagy éppen a kifogott hal szákba helyezését követően mindig mossunk kezet, vigyázva a felszerelésre. Kivétel ez alól talán csak egy horgászverseny lehet, ahol minden perc számít.

Ideális variáns keszegfélék horgászatához, vékony, akár 0,10 mm-es zsinórral is szerelhető horgászhelytől függően.

Az ENERGO TEAM NASE SPICCBOT 600 cm spicc horgászbot az ENERGO TEAM márkájának egyik legkiemelkedőbb terméke, amely a horgászok számára biztosítja a kiváló minőségű és megbízható eszközöket a sikeres halászathoz. Ez a bot minden olyan horgász számára ideális, aki szeretne nagy halakat fogni, vagy akár a horgászatot professzionális szintre emelni.

A termék a horgászok igényeit szem előtt tartva került kifejlesztésre, így könnyen kezelhető és a legjobb anyagokból készült. A bot hossza 600 cm, amely lehetővé teszi a pontosságot és a precizitást a horgászat során. A bot anyaga karbon, amely a legkiválóbb minőséget biztosítja, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a botjuk megbízható és tartós lesz.

A horgászbot rendkívül könnyű, de mégis erős, így a horgászoknak nem kell aggódniuk az esetleges sérülések miatt a horgászat során. A bot ergonomikus kialakítása miatt kényelmesen használható, és a horgászok számára biztosítja a szükséges stabilitást a nagyobb halak fogása során.

Az ENERGO TEAM NASE SPICCBOT 600 cm spicc horgászbot kiválóan alkalmas nagy halak fogásához. A bot speciális kialakítása lehetővé teszi a pontosságot, a precizitást és a tartósságot, így a horgászoknak nem kell aggódniuk a bot törése vagy sérülése miatt. A bot kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és az erőt, így a horgászoknak nem kell aggódniuk a botjuk állapotáért.

Az ENERGO TEAM NASE SPICCBOT 600 cm spicc horgászbot olyan termék, amelyet a horgászok számára készítettek, így biztosak lehetnek abban, hogy a termék minden igényüket kielégíti. A bot könnyű, erős, tartós és kényelmes a használat során. Az ENERGO TEAM márkájára jellemző minőség és megbízhatóság garantálja, hogy ez a bot hosszú ideig szolgálni fogja a horgászokat a sikeres halászatban.

Az ENERGO TEAM NASE SPICCBOT 600 cm spicc horgászbot tehát a legjobb választás a horgászok számára, akik szeretnének nagy halakat fogni, vagy akár a horgászatot professzionális szintre emelni. Ez a termék minden olyan előnnyel rendelkezik, amelyre a horgászok szükségük van, így ajánlom mindenkinek, aki szeretne sikeresen horgászni.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett