SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - Energo Team ENZA BOLO 500 cm bolognai horgászbot
Most -13 %
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Energo Team ENZA BOLO 500 cm bolognai horgászbot

Cikkszám: EF-11077-500

Gyártó: ENERGO TEAM

Szállítás: 1-3 munkanap

Bot hossza: 500 cm

Tagok száma: 5 rész

Dobósúly: 5-25 g

  • Jelenleg nem elérhető
9 213 Ft 10 590 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Az ET Enza egy kellően erős, de a Brenta botoktól merevségben egy könnyedebb változatú széria. Anyaga IM6-os carbon, mely rugalmassága mellett kölcsönzi a széria masszivitását. Tökéletes választás nagyobb márnák, pontyok fárasztásához is. 

Cikkszám: 11077-500
Dobósúly: 5-25 g
Hossz: 5,00 m
Súly: 303 g
Szállítási méret: 128 cm
Tagok száma: 5
Akció: B

Energo Team Enza Bolo

Rugalmas, de erős opció, akár folyóvízre A bolognais úszós horgászat gyakorlást és rutint igényel. A folyamatosan kontroll alatt tartott végszerelék hozza csak meg a várva várt sikert.

Az ET Enza egy kellően erős, de a Brenta botoktól merevségben egy könnyedebb változatú széria. Anyaga IM6-os carbon, mely rugalmassága mellett kölcsönzi a széria masszivitását. Tökéletes választás nagyobb márnák, pontyok fárasztásához is. Előke tekintetében 0,16-0,18-as méret is feltehető, hogy sodrásban a szebb márnák se lephessenek meg.

A blank jobban tolerálja az akár folyóvízi kövezések okozta sérüléseket. SIC betétes gyűrűi az átlagosnál valamivel nagyobbak, így kényelmes horgászatot tesznek lehetővé, még nyárfavirágzás idején is.

A nyél vastagságai a következőek: - 4m-es: 20 mm - 5m-es: 24,5 mm - 6m-es: 29 mm

Az orsótartó távolsága a nyél végétől: 35 cm, a végére pedig igényes, csavaros fém dugó került, mely szivacsos betétjével védi az összecsukás során a tagokat. Kezdő és tapasztaltabb horgászok részére is ajánljuk, akik szeretnének belekóstolni a folyóvízi bolognais horgászat élményeibe.

Az ENERGO TEAM márka egyik legnépszerűbb terméke az ENZA BOLO 500 cm bolognai horgászbot. Ez a bot egy valódi csoda azoknak a horgászoknak, akik hosszabb távolságon szeretnék elérni a halakat, és akiknek fontos a precíziós dobás. A bot hossza 500 cm, ami lehetővé teszi a nagyobb halak fogását is, ugyanakkor a könnyű súlyának köszönhetően könnyen használható.

Az ENZA BOLO 500 cm bolognai horgászbot kiváló minőségű anyagokból készült. A bot karbon kompozit anyagból készült, amely biztosítja a tartósságot és a könnyű súlyt. Az ergonomikus markolat kényelmes és biztonságos fogást biztosít, így a horgászoknak hosszabb időt tölthetnek a vízen anélkül, hogy kezük fájdalmas lenne.

A bot kialakítása lehetővé teszi a precíziós dobást. Az ENZA BOLO 500 cm bolognai horgászbot rendkívül érzékeny, így a horgászok pontosan érzékelik a hal mozgását és reakcióit. Ez lehetővé teszi a hatékonyabb és eredményesebb halászatot, és nagyobb valószínűséggel fogják el a kívánt halakat.

Az ENERGO TEAM ENZA BOLO 500 cm bolognai horgászbot egy nagyon sokoldalú bot. A könnyű súlya és a hosszú kialakítása lehetővé teszi a horgászatot a parttól vagy akár a csónaktól is. A bot kialakítása és minőségi anyagai biztosítják a tartósságot és a hosszú élettartamot.

Az ENERGO TEAM ENZA BOLO 500 cm bolognai horgászbot ideális választás minden horgász számára, aki hatékonyan és eredményesen akar halászni. A bot képes megbirkózni a nagyobb halakkal is, és lehetővé teszi a precíziós dobást, így a horgászok nagyobb eséllyel fogják el a kívánt halakat. Ha szeretnél egy minőségi, tartós és sokoldalú horgászbotot, akkor az ENERGO TEAM ENZA BOLO 500 cm bolognai horgászbot a tökéletes választás számodra!

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett