SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - BLACK FIGHTER SLIM 700 cm spicc horgászbot
Most -13 %
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

BLACK FIGHTER SLIM 700 cm spicc horgászbot

Cikkszám: EF-11010-701

Gyártó: BLACK FIGHTER

Szállítás: 1-3 munkanap

Bot hossza: 700 cm

Tagok száma: 7 rész

Dobósúly: 5-20 g

  • Jelenleg nem elérhető
19 653 Ft 22 590 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 4.03
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 11010-701
Dobósúly: 5-20 g
Hossz: 7,00 m
Súly: 375 g
Szállítási méret: 123 cm
Tagok száma: 7
Akció: B

ET Black Fighter Slim spiccbot

Az Energo Team BF Slim spiccbotjánál a nevéből adódóan, a vékony blankra lett helyezve a hangsúly.

A Black Fighter alapszériás spiccbotja eddig sem egy vastag és nehéz úszós pálcaként került be kínálatunkba, de még ebből a vastagságból is faragva lett, megalkotva a Slim, magyarul karcsúbb változatot.

Ezt a változást a blank átmérői tükrözik legjobban, melyek hossztól függően a következőek:
- 4 m: 18 mm
- 5 m: 20 mm
- 6 m: 22 mm
- 7 m: 24 mm

A Slim változat hasznát elsősorban a szerelék vízbejuttatásakor lehet érzékelni, a kisebb ellenállása miatt sokkal könnyebb vele a dobások kivitelezése, kisebb erőhatás éri a botot. Ez a tulajdonság szeles időben is fel fog értékelődni, mivel a szél miatti terhelés is sokkal kevesebb lesz.

Anyaga IM8-as carbon, melynek köszönhető könnyedsége, gerincessége és kellő erőtartalékai. A keszegek és kárászok mellett, aki a pontyokat akarja üldözőbe venni, nyugodtan levághat a spiccből, majd begumizva a termetesebb 2-3 kilós példányokat is célpontul veheti.

Tapasztalattól függetlenül ajánlott termék, azoknak a horgászoknak, akik a vékony blankú botokat részesítik előnyben, de tapasztalt kezekben kiváló, akár horgászversenyekre is.

A BLACK FIGHTER márkájú 'BLACK FIGHTER SLIM 700 cm spicc horgászbot' egy kiváló minőségű horgászbot, amelyet a horgászok biztosan megbecsülnek. Az előnyei között szerepel az erős és tartós kialakítás, amelynek köszönhetően a bot könnyen megbirkózik a nagyobb halakkal is. A fejlett technológiának és anyaghasználatnak köszönhetően a bot nagyon könnyű, ami lehetővé teszi a hosszabb ideig tartó horgászatot is.

A BLACK FIGHTER SLIM 700 cm spicc horgászbot egy 7 méteres hosszúságú bot, amely ideális azok számára, akik szeretnének hosszú távolságra horgászni. A bot kiváló minőségű szénszálas anyagból készült, amely biztosítja a tartósságot és az érzékenységet. A bot vékony kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyen használható legyen, és a horgászok könnyen dolgozhatnak vele.

A BLACK FIGHTER SLIM 700 cm spicc horgászbotnak számos előnye van a konkurens termékekkel szemben. Az egyik ilyen előny a bot kiváló minősége. A BLACK FIGHTER márka nagy figyelmet fordít a minőségre és az érzékenységre, és ez a bot sem kivétel. A bot rendkívül érzékeny, ami lehetővé teszi a halak észlelését a víz alatt, és a horgászok könnyen reagálhatnak a halak mozgására.

A BLACK FIGHTER SLIM 700 cm spicc horgászbotnak van egy másik előnye is, amely a kényelem. A bot kialakítása lehetővé teszi a horgászok számára, hogy kényelmesen dolgozhassanak vele, és hosszabb ideig horgászhassanak anélkül, hogy fáradtak lennének. A bot vékony kialakítása lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyen mozgathassák a botot, ami az érzékenység javulását eredményezi.

A BLACK FIGHTER SLIM 700 cm spicc horgászbot másik előnye a rugalmasság, amelynek köszönhetően a bot megbirkózik a nagyobb halakkal is. A bot rugalmas kialakítása lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyedén felszedjék a nagyobb halakat, anélkül, hogy aggódnának a bot törése miatt.

Összességében a BLACK FIGHTER SLIM 700 cm spicc horgászbot kiváló választás a horgászok számára, akik szeretnének kényelmesen és hatékonyan horgászni. A bot kiváló minősége, kényelme és rugalmassága lehetővé teszi a horgászok számára, hogy élvezhessék a horgászatot, és sikeresek legyenek a nagyobb halak felszedésében. A BLACK FIGHTER márka nagy figyelmet fordít a minőségre, és ez a bot is bizonyítja ezt. Ha keresel egy megbízható és hatékony horgászbotot, akkor a BLACK FIGHTER SLIM 700 cm spicc horgászbot remek választás lehet számodra.

Termékjellemző alapján keresnél?


Ezek is érdekelhetnek

SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - Nevis Torrent Pole 600 cm spicc horgászbot -15%
18 267 Ft 21490 Ft helyett
SNECI - Horgász webshop és horgászbolt -  BENZAR RIVER POLE 6m spicc bot -13%
38 271 Ft 43990 Ft helyett

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett