SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - BLACK FIGHTER SLIM 600 cm spicc horgászbot
Most -13 %
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

BLACK FIGHTER SLIM 600 cm spicc horgászbot

Cikkszám: EF-11010-601

Gyártó: BLACK FIGHTER

Szállítás: 1-3 munkanap

Bot hossza: 600 cm

Tagok száma: 6 rész

Dobósúly: 5-20 g

  • Jelenleg nem elérhető
17 391 Ft 19 990 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 3.42
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 11010-601
Dobósúly: 5-20 g
Hossz: 6,00 m
Súly: 260 g
Szállítási méret: 123 cm
Tagok száma: 6
Akció: B

ET Black Fighter Slim spiccbot

Az Energo Team BF Slim spiccbotjánál a nevéből adódóan, a vékony blankra lett helyezve a hangsúly.

A Black Fighter alapszériás spiccbotja eddig sem egy vastag és nehéz úszós pálcaként került be kínálatunkba, de még ebből a vastagságból is faragva lett, megalkotva a Slim, magyarul karcsúbb változatot.

Ezt a változást a blank átmérői tükrözik legjobban, melyek hossztól függően a következőek:
- 4 m: 18 mm
- 5 m: 20 mm
- 6 m: 22 mm
- 7 m: 24 mm

A Slim változat hasznát elsősorban a szerelék vízbejuttatásakor lehet érzékelni, a kisebb ellenállása miatt sokkal könnyebb vele a dobások kivitelezése, kisebb erőhatás éri a botot. Ez a tulajdonság szeles időben is fel fog értékelődni, mivel a szél miatti terhelés is sokkal kevesebb lesz.

Anyaga IM8-as carbon, melynek köszönhető könnyedsége, gerincessége és kellő erőtartalékai. A keszegek és kárászok mellett, aki a pontyokat akarja üldözőbe venni, nyugodtan levághat a spiccből, majd begumizva a termetesebb 2-3 kilós példányokat is célpontul veheti.

Tapasztalattól függetlenül ajánlott termék, azoknak a horgászoknak, akik a vékony blankú botokat részesítik előnyben, de tapasztalt kezekben kiváló, akár horgászversenyekre is.

A BLACK FIGHTER márkájú 'BLACK FIGHTER SLIM 600 cm spicc horgászbot' a legjobb választás a halak horgászatához. Ez a bot a nagy halak fogásához lett kifejlesztve, így a horgászok biztosak lehetnek benne, hogy kiváló minőségű és megbízható eszközzel dolgoznak.

Az 'BLACK FIGHTER SLIM 600 cm spicc horgászbot' hihetetlenül könnyű, így hosszú órákig is kényelmesen használható. A bot 6 méteres hossza lehetővé teszi a horgászok számára, hogy nagy távolságra tudjanak horgászni, így biztosítva a sokkal nagyobb fogási esélyt. A bot kialakítása egyedülálló, a legjobb minőségű anyagok felhasználásával készült.

Az 'BLACK FIGHTER SLIM 600 cm spicc horgászbot' rendkívül erős, így a horgászok biztosak lehetnek benne, hogy erős és nagy halak megfogása sem okoz problémát. A bot anyaga a legjobb minőségű grafit, így nagyon tartós és hosszú élettartamú. A bot kialakítása lehetővé teszi a nagyobb távolságra való horgászatot, így a horgászok könnyedén elérhetik a mélyebb vízrétegeket is.

Az 'BLACK FIGHTER SLIM 600 cm spicc horgászbot' rendkívül érzékeny, így a horgászok könnyedén észlelhetik a halak mozgását és jelzéseit. Ez a bot kiválóan alkalmas a finom horgászatra is, így a horgászok biztosak lehetnek benne, hogy a legkisebb halakat is sikerült megszerezni.

Az 'BLACK FIGHTER SLIM 600 cm spicc horgászbot' rendkívül kényelmesen használható, így a horgászok hosszú órákig tudnak kényelmesen horgászni. A bot végén található markolat kialakítása kiválóan illeszkedik a kézbe, így a horgászok könnyedén tudnak dolgozni.

Az 'BLACK FIGHTER SLIM 600 cm spicc horgászbot' egyedülálló termék, amely kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült. Ez a bot a legjobb választás a nagy halak horgászatához, így a horgászok biztosak lehetnek benne, hogy kiváló minőségű és megbízható eszközzel dolgoznak. Ha szeretnél egy olyan botot, amely hosszú élettartamú, erős, érzékeny és kényelmesen használható, akkor az 'BLACK FIGHTER SLIM 600 cm spicc horgászbot' az, amire szükséged van!

Termékjellemző alapján keresnél?


Ezek is érdekelhetnek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett