SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - BLACK FIGHTER SLIM SPICCBOT 400 cm spicc horgászbot
Most -13 %
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

BLACK FIGHTER SLIM SPICCBOT 400 cm spicc horgászbot

Cikkszám: EF-11010-401

Gyártó: BLACK FIGHTER

Szállítás: 1-3 munkanap

Bot hossza: 400 cm

Tagok száma: 4 rész

Dobósúly: 5-20 g

  • Jelenleg nem elérhető
9 561 Ft 10 990 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 4.07
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 11010-401
Dobósúly: 5-20 g
Hossz: 4,00 m
Súly: 110 g
Szállítási méret: 123 cm
Tagok száma: 4
Akció: B

ET Black Fighter Slim spiccbot

Az Energo Team BF Slim spiccbotjánál a nevéből adódóan, a vékony blankra lett helyezve a hangsúly.

A Black Fighter alapszériás spiccbotja eddig sem egy vastag és nehéz úszós pálcaként került be kínálatunkba, de még ebből a vastagságból is faragva lett, megalkotva a Slim, magyarul karcsúbb változatot.

Ezt a változást a blank átmérői tükrözik legjobban, melyek hossztól függően a következőek:
- 4 m: 18 mm
- 5 m: 20 mm
- 6 m: 22 mm
- 7 m: 24 mm

A Slim változat hasznát elsősorban a szerelék vízbejuttatásakor lehet érzékelni, a kisebb ellenállása miatt sokkal könnyebb vele a dobások kivitelezése, kisebb erőhatás éri a botot. Ez a tulajdonság szeles időben is fel fog értékelődni, mivel a szél miatti terhelés is sokkal kevesebb lesz.

Anyaga IM8-as carbon, melynek köszönhető könnyedsége, gerincessége és kellő erőtartalékai. A keszegek és kárászok mellett, aki a pontyokat akarja üldözőbe venni, nyugodtan levághat a spiccből, majd begumizva a termetesebb 2-3 kilós példányokat is célpontul veheti.

Tapasztalattól függetlenül ajánlott termék, azoknak a horgászoknak, akik a vékony blankú botokat részesítik előnyben, de tapasztalt kezekben kiváló, akár horgászversenyekre is.

A BLACK FIGHTER SLIM SPICCBOT 400 cm spicc horgászbot egy igazi profi horgászeszköz, amely minden igényt kielégít. A kiváló minőségű anyagokból készült bot rendkívül tartós és könnyű, így hosszú távon is bízhatunk benne. Az ergonomikus kialakításnak és a kényelmes fogó felületnek köszönhetően a horgászat még élvezetesebbé válik, és nem fáradunk el olyan gyorsan.

A BLACK FIGHTER SLIM SPICCBOT 400 cm spicc horgászbot kiválóan alkalmas mindenféle horgászmódszerhez, legyen szó akár pontyhorgászatról, süllőhorgászatról vagy éppen a nagy ragadozók horgászatáról. A hosszú, 400 cm-es bot segítségével könnyedén dobhatunk nagy távolságokra is, így a halakat még messzebbről is elérhetjük.

A BLACK FIGHTER SLIM SPICCBOT 400 cm spicc horgászbot rendkívül érzékeny, így minden apró rezdülést észre fogunk venni. Ennek köszönhetően a horgászat még izgalmasabb és érdekesebb lesz, hiszen minden pillanatban számíthatunk egy-egy kapásra.

A BLACK FIGHTER SLIM SPICCBOT 400 cm spicc horgászbot rendkívül könnyű, így hosszabb ideig is kézben tarthatjuk anélkül, hogy fáradtnak éreznénk magunkat. A bot kiválóan alkalmas a hosszabb horgászatokhoz is, hiszen nem terheli meg a karunkat és a vállunkat.

A BLACK FIGHTER SLIM SPICCBOT 400 cm spicc horgászbot kiválóan illeszkedik a horgászbot tartókhoz, így könnyedén elhelyezhetjük a csónakunkon vagy a parton is. A horgászbot méretei 400 cm x 2,5 cm x 2,5 cm, így könnyedén szállítható és tárolható.

Összességében a BLACK FIGHTER SLIM SPICCBOT 400 cm spicc horgászbot egy kiváló minőségű és könnyű horgászeszköz, amely minden horgász számára ajánlott. A bot kiválóan alkalmas mindenféle horgászmódszerhez, és rendkívül érzékeny, így minden apró rezdülést észre fogunk venni. A bot kényelmes fogó felülettel rendelkezik, így hosszabb ideig is kézben tarthatjuk anélkül, hogy fáradtnak éreznénk magunkat. A BLACK FIGHTER SLIM SPICCBOT 400 cm spicc horgászbot a legjobb választás minden horgász számára, aki szeretné élvezni a horgászat minden pillanatát!

Termékjellemző alapján keresnél?


Ezek is érdekelhetnek

SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - Dynamic Pole 600 -10%
17 091 Ft 18990 Ft helyett
SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - JAXON HAPPY WEEKEND POLE 5,00m 5 - -10%
5 841 Ft 6490 Ft helyett
SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - KONGER Arcus Pro Pole 500/30 spicc horgászbot -10%
20 043 Ft 22270 Ft helyett
SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - Delphin SoftContact-3m -15%
8 361 Ft 9837 Ft helyett

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett