SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - ENERGOFISH RUBIN SPICCBOT 400 cm spicc horgászbot
Most -13 %
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

ENERGOFISH RUBIN SPICCBOT 400 cm spicc horgászbot

Cikkszám: EF-11004-401

Gyártó: RUBIN

Szállítás: 1-3 munkanap

Bot hossza: 400 cm

Tagok száma: 4 rész

Dobósúly: 5-15 g

  • Jelenleg nem elérhető
5 124 Ft 5 890 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 3.82
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

EnergoTeam Rubin Spiccbot - A technológia fejlődése miatt egyre kisebb súlyú és jobban terhelhető karbon alapanyagú botok érhetőek el, melyek a kompozit botokhoz képest, sokkal kedvezőbb kezelhetőséget tesznek lehetővé. A széria rövidebb változatai tökéletesek akár kezdő felszerelésnek is gyermekek részére, mivel súlyuk megfelelő, hogy ne legyen megterhelő számukra a horgászat és meg tudják szeretni ezt a kiváló szabadidős tevékenységet. 

Cikkszám: 11004-401
Dobósúly: 5-15 g
Hossz: 4,00 m
Súly: 167 g
Szállítási méret: 119 cm
Tagok száma: 4
Akció: C

EnergoTeam Rubin Spiccbot

Az ET folyamatosan fejlődő Rubin szériájának minden tagjára a könnyedség jellemző, mely az IM7-es karbon blanknak köszönhető.

A technológia fejlődése miatt egyre kisebb súlyú és jobban terhelhető karbon alapanyagú botok érhetőek el, melyek a kompozit botokhoz képest, sokkal kedvezőbb kezelhetőséget tesznek lehetővé.

A blank alsó tagja érdesített felületet kapott, így vizes kézzel is biztos tartást eredményezve, teljesen csúszásmentes kialakítású.

A tagok védelme érdekében, a bot vége menetes fém kupakkal zárható. Ez ad lehetőséget hozzáférni az utolsó taghoz is, ha a gumizást választja a használója. Ehhez a módszerhez 1,4 mm-es tömör gumi és maximum 0,14-es előke javasolt.

Ezt a módozatot használva, nyílt terepen, biztonsággal megfogható akár egy 3-4 kilós ponty is.

A széria rövidebb változatai tökéletesek akár kezdő felszerelésnek is gyermekek részére, mivel súlyuk megfelelő, hogy ne legyen megterhelő számukra a horgászat és meg tudják szeretni ezt a kiváló szabadidős tevékenységet. Az egyszerűség kedvéért, ebben az esetben zsebpeca is hasznáható, de az előke saját megkötése külön öröm lehet számukra. Ajánlott úszó 1 grammos, a damil pedig 0,10-0,12-es keszeges horgászathoz.

A széria tökéletes választás kezdő, haladó és gyermekhorgászok részére is.

Az Energofish Rubin Spiccbot 400 cm egy kiváló minőségű horgászbot, amelyet a Rubin márka készített a horgászok számára. A hossza 400 cm, ami azt jelenti, hogy nagy távolságból is lehet vele horgászni, és könnyen elérhetők a nehezen megközelíthető helyek is. A spicc bot kialakítása kifejezetten a pontyok és a harcsák horgászatára lett tervezve.

Az Energofish Rubin Spiccbot 400 cm spicc horgászbot kiváló minőségű anyagokból készült, ami garantálja a tartósságát és a megbízhatóságát. Az anyagok kiválasztásakor nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a bot ne csak erős legyen, hanem könnyű is, így hosszabb ideig lehet a kezünkben tartani anélkül, hogy fáradna az izmaink.

Ezen kívül a Rubin spiccbot rendkívül érzékeny, így a legkisebb kapásokat is észre fogjuk venni. Ez nagyon fontos a horgászat során, mivel így lehetőségünk van arra, hogy időben reagáljunk a kapásra, és megfelelően beállítsuk a horog mélységét.

Az Energofish Rubin Spiccbot 400 cm spicc horgászbot egyik legnagyobb előnye, hogy kiválóan alkalmas nagyobb halak horgászatára is. A hosszú kialakításának köszönhetően nagyobb területet tudunk lefedni a vízben, és így nagyobb esélyünk van arra, hogy olyan helyen találjuk meg a halakat, ahol nagyobbak vagy ritkábban fordulnak elő.

Az Energofish Rubin Spiccbot 400 cm spicc horgászbot egy másik előnye, hogy kiválóan kezelhető. A kialakítása ergonomikus, így kényelmesen és biztonságosan lehet vele horgászni. A bot felszerelkezése is nagyon praktikus, mivel a horog, a zsinór és a csali könnyen cserélhető.

Az Energofish Rubin Spiccbot 400 cm spicc horgászbot egy valóban remek választás a horgászok számára. Kiváló minőségű anyagokból készült, nagyon érzékeny és könnyen kezelhető. A hossza lehetővé teszi, hogy nagy távolságból is horgásszunk, és könnyen elérjük a nehezen megközelíthető helyeket. Ha nagyobb halakra horgászunk, akkor ez a bot kiváló választás lehet számunkra.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett