A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CARP HUNTER TELE 240cm/30g-60g teleszkópos horgászbot

Cikkszám: EF-12053-240

Gyártó: CARP HUNTER

Szállítás: 1-3 munkanap

Bot hossza: 240 cm

Tagok száma: 6 rész

Dobósúly: 30-60 g

  • Jelenleg nem elérhető
2 490 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 3.32
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 12053-240
Dobósúly: 30-60 g
Hossz: 2.40 m
Súly: 139 g
Szállítási méret: 55 cm
Tagok száma: 6
Akció: B

A CARP HUNTER TELE 240cm/30g-60g teleszkópos horgászbot egy igazán kiváló minőségű horgászbot, melyet azoknak a horgászoknak ajánlunk, akik szeretnének komolyabb halakat fogni és szeretnének egy olyan botot, amely minden körülmények között megbízható és stabil.

A bot hossza 240 cm, ami azt jelenti, hogy a horgászoknak lehetősége van nagyobb távolságról is horgászni. Az ideális súly, amellyel a botot használni lehet, 30-60 gramm között van, így a horgászok számára lehetőség nyílik a nagyobb halak fogására is.

A CARP HUNTER TELE 240cm/30g-60g teleszkópos horgászbot egy nagyon könnyű bot, amelyet a horgászok könnyedén kezelhetnek. A bot anyaga nagyon strapabíró, így azoknak a horgászoknak is ajánljuk, akik hosszú távon szeretnének horgászni és olyan helyeken, ahol a körülmények nem mindig ideálisak.

A bot kiváló minőségű anyagból készült, ami garantálja az évekig tartó használatot. Könnyen szállítható és tárolható, így a horgászok mindenhol magukkal vihetik, hogy minden horgászati kalandjukban részt vehessenek.

A CARP HUNTER TELE 240cm/30g-60g teleszkópos horgászbot nagyon rugalmas és nagyon érzékeny, így a horgászok minden mozdulatát érzékeli, ami nagyon fontos a halak megfogásához. A bot kialakítása nagyon praktikus, így a horgászok könnyedén tudnak vele horgászni.

A CARP HUNTER TELE 240cm/30g-60g teleszkópos horgászbot egy igazán kiváló választás minden horgász számára, aki szeretne olyan botot vásárolni, amely minden körülmények között megbízható és stabil. A bot ára nagyon kedvező, így minden horgász megengedheti magának, hogy egy ilyen kiváló minőségű botot vásároljon.

Összességében tehát elmondhatjuk, hogy a CARP HUNTER TELE 240cm/30g-60g teleszkópos horgászbot egy igazán kiváló választás minden horgász számára, aki szeretne olyan botot vásárolni, amely minden körülmények között megbízható és stabil. A bot kiváló minőségű anyagból készült, nagyon érzékeny és nagyon rugalmas, így a horgászok minden mozdulatát érzékeli. A bot ára nagyon kedvező, így minden horgász megengedheti magának, hogy egy ilyen kiváló minőségű botot vásároljon. Vásárold meg a CARP HUNTER TELE 240cm/30g-60g teleszkópos horgászbotot és éld át a horgászat valódi élményét!

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett