SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - Carp Expert Uni Spod 3r. 5lbs 375 cm spod horgászbot
Most -27 %
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Carp Expert Uni Spod 3r. 5lbs 375 cm spod horgászbot

Cikkszám: EF-13385-375

Gyártó: CARP EXPERT

Szállítás: 1-3 munkanap

Bot hossza: 375 cm

Tagok száma: 3 rész

Dobósúly: 5lbs g

  • Jelenleg nem elérhető
11 301 Ft 15 490 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 3.82
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Carp Expert Uni Spod bot - Az etetés jelentőségéről, úgy gondolom nem kell felvilágosítani senkit, azonban arról, hogy mindezt hogyan tudjuk megtenni nagy távolságra, már érdemel egy-két sort!
Cikkszám: 13385-375
Dobósúly: 5 lbs
Hossz: 3,75 m
Súly: 410 g
Szállítási méret: 135 cm
Tagok száma: 3
Akció: B
Carp Expert Uni Spod bot

Az etetés jelentőségéről, úgy gondolom nem kell felvilágosítani senkit, azonban arról, hogy mindezt hogyan tudjuk megtenni nagy távolságra, már érdemel egy-két sort!

A Carp Expert Uni Spod egy igazi etetőbot! Hogy mit jelent ez?
Nagy távolságra bizony nem tudjuk kézzel, csúzlival bejuttatni az etetőanyagot, szemes takarmányokat, de még a dobócsővel bejuttatott bojli távolsága is határokba ütközik. Ezen távolságok leküzdésére találták ki a horgászbottal történő etetést!
Az első próbálkozások, úgynevezett rakétákkal történtek, melyeket megtöltöttünk és úgy juttattuk a kiszemelt helyre, azonban mivel ezek felül nyitottak voltak a dobás során a csali egy része kiszóródott, pontatlanná téve ezzel az etetést. Ez után jöttek a különféle parittyák, mellyel csak gombóc formájában tudtuk bejuttatni az etetőanyagot, a magokat, pelleteket ragasztani kellett, szóval macerás volt. Ekkor jött el a spomb robbanásszerű sikere, melyet csak megtöltöttünk boljival, maggal, bármivel és nyílegyenesen repült az etetésre.

A közös az volt ezekben a technikákban, hogy egy nagyon erős és hosszú bot kellett hozzá, ami bírja a megnövekedett terhelés, sok esetben 200-250 grammot.
Ezeknek a szempontoknak a figyelembe vételével készült az Uni Spod. 5 librás terhelési görbéje elég erőssé teszi ahhoz, hogy ilyen extra méretű etetőalkalmatosságokat is bejuttathassunk vele. A horgászboton 6 db, megerősített, SIC betétes gyűrű vezeti meg a zsinórt. Nyele csúszásmentes, osztott, bojlis duplon nyél, csavaros orsótartóval.

Anyaga IM8 carbon, mely kellően merevvé és erőssé teszi a dobásokhoz. A dobás során vegyük figyelembe a megnövekedett terhelést, használjunk, minimum 0,35 mm-es fonott dobóelőkét 20-30 méter hosszan. Azért ilyen hosszan, mert szeret a fonott dobóelőke rátekeredni a botspiccre és ebben az esetben garantált a szakadás, de még a bot spiccének sérülése is megeshet.
Nagy, távdobó orsóval párosítsuk, így könnyedén beetethetünk vele akár 150-160 méterre is!

Használhatjuk horgászatra is, bár meg kell jegyezni, hogy a horogra került hal fárasztása, a bot keménysége miatt nem sok élménnyel fog megörvendeztetni minket, és a leakadás veszélye is nagyobb. Viszont hatalmasat tudunk dobni ezzel az erős bottal! Tehát, ha elérhetetlen távolságban vannak a halak, használjuk nyugodtan a botot, hiszen csak így tudunk kapást elérni. Ha másik botunkkal is meg tudjuk dobni a távolságot, akkor inkább használjuk azt a nagyobb élmény miatt fárasztás során.
 

A Carp Expert Uni Spod 3r. 5lbs 375 cm spod horgászbot egy igazán kiváló minőségű és megbízható eszköz a horgászat szerelmeseinek. Ez a bot kifejezetten spod horgászatra lett tervezve, így kiválóan alkalmas a távoli etetésre és csalogatóanyagok kihelyezésére.

Az első dolog, ami a Carp Expert Uni Spod 3r. 5lbs 375 cm spod horgászbot-ra vonatkozik, az a mérete. Ez a bot hatalmas, 375 cm hosszú, így a távoli etetésre és csalogatóanyagok kihelyezésére kiválóan alkalmas. A 5lbs-os boterősség pedig azt jelenti, hogy a bot bármilyen nagy csalit könnyedén ki tud dobni, anélkül hogy az erőfeszítés nagy részét a boton kellene keresztül vinni.

A Carp Expert Uni Spod 3r. 5lbs 375 cm spod horgászbot kialakítása kiemelkedően jó minőségű, és a legjobb anyagokból készült. Az üvegszálas anyagból készült bot könnyű, de mégis erős és tartós, így hosszú élettartamú használatot biztosít. A bot csúcsa pedig különösen erős és tartós, így bármilyen nehéz csali vagy csalogatóanyag könnyen ki tud dobni.

A Carp Expert Uni Spod 3r. 5lbs 375 cm spod horgászbot másik előnye, hogy rendkívül kényelmes a használata. A bot markolata ergonomikus és kényelmes, így akár hosszabb ideig is horgászhatunk kényelmesen anélkül, hogy fáradtnak éreznénk magunkat. A bot könnyű és jól kiegyensúlyozott, így a horgászat során nem fogjuk érezni a fáradtságot.

Az utolsó, de nem a legkevésbé fontos előnye a Carp Expert Uni Spod 3r. 5lbs 375 cm spod horgászbotnak, hogy rendkívül könnyen kezelhető. A bot könnyen használható, és egyáltalán nem igényel különleges készségeket. A bot kiválóan alkalmas azoknak a horgászoknak, akik kezdők, vagy akiknek nincs tapasztalatuk a spod horgászatban.

Összességében a Carp Expert Uni Spod 3r. 5lbs 375 cm spod horgászbot egy kiváló minőségű és megbízható eszköz a horgászat szerelmeseinek. A bot nagyon nagy, erős és tartós, kényelmes a használata, és rendkívül könnyű kezelni. Ha spod horgászatra készülsz, akkor mindenképpen érdemes megfontolnod ezt a botot!

Termékjellemző alapján keresnél?


Ezek is érdekelhetnek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett