SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - KAMASAKI SUPER FEEDER 390 cm feeder, picker horgászbot
Most -13 %
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

KAMASAKI SUPER FEEDER 390 cm feeder, picker horgászbot

Cikkszám: EF-14078-390

Gyártó: KAMASAKI

Szállítás: 1-3 munkanap

Bot hossza: 390 cm

Tagok száma: 3+2 rész

Dobósúly: 20-50 g

  • Jelenleg nem elérhető
13 476 Ft 15 490 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 3.68
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 14078-390
Dobósúly: 50-100 g
Hossz: 3,90 m
Súly: 330 g
Szállítási méret: 134 cm
Tagok száma: 3 + 2
Akció: B

Kamasaki Super Feeder bot

Ha kiváltképp a finom 0,20mm vagy az alatti zsinórhasználat lenne célravezető, akkor ahhoz keresve sem lehetne jobbat ajánlani, mint a Kamasaki Super Feeder-t.

Lágy parabolikus akciója örömtelivé teszi a keszegezést éppen úgy, mint a nyílt vizi pontyozást.

Optimális dobósúlyként a 40-50 grammot ajánlhatnánk.
Vékony zsinórral, nyílt vízen nem szabhat gátat a tudásának egyetlen egy hal sem.

Kétféle erősségű spiccel kerül forgalomba, hogy könnyedén alkalmazkodni tudjunk a megváltozott körülményekhez, legyen szó egy felerősödő szélről vagy a halak kapókedvének csökkenéséről.

A csavaros orsótartó tökéletes tartást biztosít, míg a SIC betétes könnyített gyűrűink között ellenállás nélkül szalad ki zsinórunk.

Kezdő és középhaladó horgászok megelégedéssel fogják használni.

A KAMASAKI SUPER FEEDER 390 cm feeder, picker horgászbot egy olyan termék, amely minden horgász számára szükséges. A bot olyan magas minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a hosszú élettartamot, és a horgászat során optimális teljesítményt nyújtanak.

A KAMASAKI SUPER FEEDER 390 cm horgászbot egy rendkívül rugalmas és könnyű eszköz, amely ideális a távoli horgászathoz. A hosszú horgászbot lehetővé teszi, hogy a horgász az áramlásban lévő vízben könnyedén megtalálja a halakat, és a bot nagyfokú pontosságot és irányítást biztosít.

A KAMASAKI SUPER FEEDER 390 cm horgászbot nagy előnye az, hogy a horgász különböző módszerekkel használhatja, beleértve az etetőkosár technikát is. A bot nagy szilárdsággal és tartóssággal rendelkezik, és a horgászok kiváló minőségű anyagokból készült bottestet kapnak, amelyek könnyűek és hosszú élettartamúak.

A KAMASAKI SUPER FEEDER 390 cm horgászbot egy olyan eszköz, amelyet egyaránt használhatunk feeder és picker technikával is. A bot 3,9 méter hosszú, és 3-20 grammig terjedő súlyú etetőkosarakhoz használható. A KAMASAKI SUPER FEEDER 390 cm horgászbot kiválóan alkalmas az édesvízi és a sós vízi horgászatra is.

Összességében a KAMASAKI SUPER FEEDER 390 cm horgászbot egy nagyszerű eszköz, amelynek nagyon sok előnye van. A horgászok pontosabb és hatékonyabb horgászatot folytathatnak, és a bot tartóssága és minősége biztosítja a hosszú élettartamot. A bot ideális választás minden horgász számára, és a horgászok biztosak lehetnek benne, hogy a KAMASAKI SUPER FEEDER 390 cm horgászbot segítségével sikeresen fogják el a halakat.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett