A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Energo Team VIKING BOLO 300 cm bolognai horgászbot

Cikkszám: EF-11032-300

Gyártó: ENERGO TEAM

Szállítás: 1-3 munkanap

Bot hossza: 300 cm

Tagok száma: 3 rész

Dobósúly: 5-15 g

  • Jelenleg nem elérhető
3 190 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 3.48
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 11032-300
Dobósúly: 5-15 g
Hossz: 3,00 m
Súly: 146 g
Szállítási méret: 119 cm
Tagok száma: 3
Akció: B

EnergoTeam Viking Bolo

Kiváló választás kezdő úszós horgászok számára az ET Viking Bolo, legyen szó folyóvízi, vagy állóvízen történő úsztatásról.

A Composit anyagokhoz képest hatalmas előrelépés ennél a botnál az az IM6-os karbon, ami megfelelő könnyűséget és jobb kezelhetőséget ad a botnak.

A kedvező árfekvésű, lágy bot népszerű a bolognai stílust próbáló horgászok körében, mivel jól tolerálja az apróbb sérüléseket és a fárasztás során fellépő esetleges tapasztalatlanságokat.

Ez a bot is könnyített SIC gyűrűket kapott a megfelelő súlyelosztás érdekében és egy érdesített nyéltagot, hogy minél könnyebben kezelhessük például a szákolás pillanatában, ahol többnyire egy kézzel fogjuk a felszerelésünket.

Tipp a használathoz:
- Állóvízen használjunk merülő zsinórt, hogy a szél és a felszíni áramlások ne zavarják az úszó helyben tartását.
- Folyóvízen pont az ellenkezőjére törekedjünk! A zsinórnak a víz felszínén kell lennie a maximális kontroll miatt.

Az ENERGO TEAM VIKING BOLO 300 cm bolognai horgászbot egy igazi kincs minden horgász számára, akik szeretik a bolognai stílust és a horgászatot. Ez a bot olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek garantálják a maximális kényelmet és hatékonyságot minden horgászat során.

Az ENERGO TEAM VIKING BOLO 300 cm bolognai horgászbot kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek biztosítják a tartósságot és az évekig tartó használatot. Az erős és könnyű karbon anyagból készült bot nagyon érzékeny, így segít a horgászoknak a legkisebb rezdüléseket is észrevenni a vízben.

A 300 cm-es hosszú ENERGO TEAM VIKING BOLO bolognai horgászbot tökéletesen alkalmas a hosszú távú horgászatokra, amelyek magukban foglalják a távoli dobásokat és a nagyobb halak fogását. Az ENERGO TEAM VIKING BOLO 300 cm bolognai horgászbot rendkívül könnyű, így a horgászok hosszú órákat tölthetnek a vízparton anélkül, hogy fáradtnak éreznék magukat.

Az ENERGO TEAM VIKING BOLO 300 cm bolognai horgászbot rendkívül sokoldalú és alkalmazkodó. Az erős és rugalmas bottest lehetővé teszi, hogy a horgászok kisebb és nagyobb halakat egyaránt könnyedén kiemeljenek a vízből. A bot kényelmes, gumírozott fogantyúja pedig biztosítja, hogy a horgászok hosszú órákig kényelmesen tudjanak horgászni, anélkül hogy fáradtnak éreznék magukat.

Az ENERGO TEAM VIKING BOLO 300 cm bolognai horgászbot egy igazi álom minden horgász számára, aki szeretne könnyedén és hatékonyan horgászni a vízen. A bot tökéletesen alkalmas mindenféle horgászmódszerre, beleértve a közönséges horgászatot, a feeder horgászatot és az úszó horgászatot is.

Összefoglalva, az ENERGO TEAM VIKING BOLO 300 cm bolognai horgászbot egy igazi kincs a horgászok számára. A bot erős, könnyű és nagyon érzékeny, így segít a horgászoknak a legnagyobb halak fogásában. A bot kényelmes, gumírozott fogantyúja pedig biztosítja a hosszú órákig tartó kényelmet és hatékonyságot. Ha egy igazi minőségi horgászbotra vágysz, az ENERGO TEAM VIKING BOLO 300 cm bolognai horgászbot egy igazi megoldás lehet számodra!

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett