SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - Energo Team TANAKA POLE 600 cm spicc horgászbot
Most -10 %
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Energo Team TANAKA POLE 600 cm spicc horgászbot

Cikkszám: EF-11009-600

Gyártó: ENERGO TEAM

Szállítás: 1-3 munkanap

Bot hossza: 600 cm

Tagok száma: 5 rész

Dobósúly: 5-20 g

  • Jelenleg nem elérhető
20 691 Ft 22 990 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 4.03
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Energo Team Tanaka spiccbot - A blank anyaga IM10-es karbon felhasználásával készült, mely párosítja a bot könnyedsége mellett, a megfelelő súlyelosztást is. A bot spicce rendkívül feszes, jól reagál minden mozdulatra, mely egy finom keszeges horgászatnál rendkívül jó szolgálatot fog tenni.

Cikkszám: 11009-600
Dobósúly: 5-20 g
Hossz: 6,00 m
Súly: 222 g
Szállítási méret: 131 cm
Tagok száma: 5
Akció: B

Energo Team Tanaka spiccbot

Az ET a spiccbotok kínálatában is rendkívül széles kínálattal rendelkezik, melynek tagja a Tanaka széria is, ami a finomszerelékes horgászat minden elvárását teljesíti.

A blank anyaga IM10-es karbon felhasználásával készült, mely párosítja a bot könnyedsége mellett, a megfelelő súlyelosztást is. A bot spicce rendkívül feszes, jól reagál minden mozdulatra, mely egy finom keszeges horgászatnál rendkívül jó szolgálatot fog tenni.

Ez a funkció természetesen nélkülözhetetlen egy folyóvízi úsztatásnál is, ahol le kell reagálni a leggyorsabb kapásokat, és meg kell birkózni a harcias márnákkal, paducokkal.

Mivel cső spiccel van ellátva, tökéletesen alkalmas begumizasra is, ezzel együtt a kisebb méretű pontyok, amurok megfogására.

Keszeg horgászatnál ajánlott egészen vékony, akár 0,10 mm-es damilt és a szélviszonyoknak, valamint az áramlásnak megfelelő úszóméretet választani.

Fontos megjegyezni, hogy a hosszabb 6-7 méteres változatok esetében, az úszó méretét tekintve, nem érdemes 1,5 gramm alá menni, mivel túlságosan nehéz lesz a bedobás, valamint a szerelék helybentartása, így a kapások száma is csökkenni fog.

Összességében egy kiváló súlyelosztású és feszességű spiccbotról beszélünk, ami nem csak a hétköznapi, de a versenyhorgászok igényeit is kielégíti.

Az ENERGO TEAM TANAKA POLE 600 cm spicc horgászbot egy olyan termék, amelyet a horgászok rajonganak. A hossza miatt, akár a legnagyobb halakat is ki tudod fogni vele, emellett pedig könnyű és kényelmes a használata.

A bot anyaga erős és tartós, így hosszú élettartamra számíthatsz. A bot vége spicc alakú, így a halak kiemelése egyszerűbb lesz vele. A spicces vége is elősegíti, hogy a horgász lehetőleg a lehető legkevesebb sérüléssel tudja kifogni a halat.

Az ENERGO TEAM TANAKA POLE 600 cm spicc horgászbot minden részlete tökéletesen kidolgozott. A bot markolata ergonomikus és kényelmes, így a horgászoknak nem kell aggódniuk a kényelmetlenség miatt hosszú horgászatok során sem.

A termék könnyű, így a horgász könnyedén mozgathatja és irányíthatja azt, anélkül, hogy azt érezné, hogy túl nehéz lenne. Az ENERGO TEAM TANAKA POLE 600 cm spicc horgászbot egy olyan termék, amelyet a horgászok nagyon könnyen és precízen tudnak használni.

A bot hossza 600 cm, így nagyon sokféle halat lehet vele kifogni, beleértve a nagyobb méretű halakat is. Emellett, a bot ár-érték aránya rendkívül kedvező, így a horgászoknak nem kell aggódniuk az ár miatt sem.

Az ENERGO TEAM TANAKA POLE 600 cm spicc horgászbot egy olyan termék, amelyet a horgászok számára készítettek, így minden részletében a horgászok igényei szerint tervezték. A termék ergonomikus kialakítása és tartóssága miatt hosszú élettartamra számíthatsz.

Összességében, az ENERGO TEAM TANAKA POLE 600 cm spicc horgászbot egy olyan termék, amelyet minden horgásznak ajánlunk. A termék képes kielégíteni a horgászok igényeit, a hosszú élettartam és az ergonomikus kialakítás miatt pedig garantáltan elégedettek leszel vele.

Termékjellemző alapján keresnél?


Ezek is érdekelhetnek

SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - Tidal Pole 600 -15%
16 992 Ft 19990 Ft helyett
SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - Spectron Pole 500 -15%
23 792 Ft 27990 Ft helyett
SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - JAXON HAPPY WEEKEND POLE 6,00m 6 - -10%
7 146 Ft 7940 Ft helyett
SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - Delphin INFERNO Pole-4m -11%
8 374 Ft 9409 Ft helyett

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett