SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - Energo Team SURF 390cm / 100g-250g 3részes teleszkópos horgászbot
Most -10 %
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Energo Team SURF 390cm / 100g-250g 3részes teleszkópos horgászbot

Cikkszám: EF-13589-390

Gyártó: ENERGO TEAM

Szállítás: 1-3 munkanap

Bot hossza: 390 cm

Tagok száma: 3 rész

Dobósúly: 100-250 g

  • Jelenleg nem elérhető
10 251 Ft 11 390 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 3.48
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

A Surf botokat az elérhetetlen távolságok elérésére találták ki.

Cikkszám: 13589-390
Dobósúly: 100-250 g
Hossz: 390 cm
Súly: 680 g
Szállítási méret: 137 cm
Tagok száma: 3
Akció: B

A Surf botokat az elérhetetlen távolságok elérésére találták ki. Leginkább tengeri, parti horgászathoz használják ezeket a horgászbotokat, ahol a cél a minél nagyobb dobás, a halak tartózkodási helyének elérése és a partközelben felmagasodó hullámok zavaró hatásának kizárása.

Ezeknek a horgászbotoknak a békéshalakra adaptált változata az ET Solena Surf. (természetesen tengeren is használhatjuk) Moderált dobósúllyal rendelkezik (100-250g), ami elég erős ahhoz, hogy megfelelő méretű bojlis ólmokat repítsünk könnyedén 100 méter fölé, de ezzel párhuzamosan a halak fárasztásához is rendelkezik azzal a rugalmassággal, ami a sikeres horgászat feltétele.
Távdobó, csupasz nyéllel rendelkezik, mely a nagy dobások záloga, pláne úgy, hogy az orsótartó elég messze helyezkedik el a bot végétől. Így tudjuk azt az erőkart létrehozni, mellyel a dobás könnyű és hosszú lesz.

A bot vége és az orsótartó közötti távolságok:
- 390-es: 60 cm
- 420-as: 60 cm
- 450-es: 70 cm A keverőgyűrű igen messze helyezkedik el az orsótól, ezt jól mutatja az is, hogy a nyéltagon egyáltalán nincs gyűrű.
Anyaga IM8-as Carbon, ami kellő gerincességet ad a botnak dobás során. Falvastagsága, melyet a mért tömeg adatok is bizonyítanak, nagyon vastag, ezáltal minimalizálhatjuk a törés esélyét még a legkeményebb dobások során is. SIC betétes gyűrűsor biztosítja a zsinór sima kifutását.
Végszerelék tekintetében a főzsinór alsó határát 0,25 mm-ben határozzuk meg. Dobóelőke használata kötelező! Erősített illesztései tovább növelik tartósságát.

Az ENERGO TEAM SURF 390cm / 100g-250g 3részes teleszkópos horgászbot egy olyan termék, amely minden horgász számára kedvező lehetőséget kínál. Ez a horgászbot egyedülálló tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a horgászok számára, hogy könnyedén elkapják a legnagyobb halakat a parttól.

A horgászbot hossza 3,9 méter, ami azt jelenti, hogy könnyedén elérhető a távoli helyekre is. Ez a bot kiválóan alkalmas a parton való horgászatra, de használható a tengeren való horgászatra is. A horgászbot teleszkópos kialakítása lehetővé teszi a könnyű szállítást, így a horgászok könnyen szállíthatják a botot bárhová.

Az ENERGO TEAM SURF 390cm / 100g-250g 3részes teleszkópos horgászbot kiváló minőségű anyagokból készült, így hosszú élettartamot biztosít. A bot erős és tartós, így a horgászok bátran használhatják a botot a legnehezebb halak elkapásához is.

A horgászbot terhelhetősége 100g-250g között változik, így alkalmazható nagyobb méretű halak fogására is. A bot nagy pontossággal rendelkezik, így a horgászok könnyen elérhetik a céljukat. A bot kialakítása lehetővé teszi a könnyű használatot, így a horgászok könnyedén kezelhetik a botot.

Az ENERGO TEAM SURF 390cm / 100g-250g 3részes teleszkópos horgászbot egy olyan termék, amely kiváló minőséget és teljesítményt biztosít. Ez a bot ideális választás minden horgász számára, aki szeretné elérni a legjobb eredményeket a parton vagy a tengeren való horgászat során. A bot könnyen szállítható, erős és tartós, így hosszú élettartamot biztosít. A horgászbot nagy pontossággal rendelkezik, így a horgászok könnyedén elérhetik a céljukat. A ENERGO TEAM SURF 390cm / 100g-250g 3részes teleszkópos horgászbot minden horgász számára kedvező lehetőséget kínál a legjobb eredmények eléréséhez.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett