SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - Energo Team SUPREME SLIM BOLO 600 cm bolognai horgászbot
Most -11 %
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Energo Team SUPREME SLIM BOLO 600 cm bolognai horgászbot

Cikkszám: EF-11026-602

Gyártó: ENERGO TEAM

Szállítás: 1-3 munkanap

Bot hossza: 600 cm

Tagok száma: 6 rész

Dobósúly: 5-25 g

  • Jelenleg nem elérhető
13 341 Ft 14 990 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 3.22
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 11026-602
Dobósúly: 5-25 g
Hossz: 6,00 m
Súly: 350 g
Szállítási méret: 145 cm
Tagok száma: 6
Akció: B

A vastag és nehéz horgászbotok ideje lejárt!

Elhoztuk a SUPREME SLIM BOLO-t!!!


Egy igazán karcsú horgászbot született, melynek vékonysága még elődjét is felülmúlja.

- átmérői:
4m/ 18mm
5m/ 20mm
6m/ 22mm
7m/ 24mm
Ennek hasznát elsősorban a dobás során érzékeljük, sokkal könnyebb vele a dobás az ellenállása kisebb, mint elődjénél, így kisebb az az erőhatás ami a botot ilyenkor éri. Sokkal kisebb a terhelés akkor is, amikor nagy szélben akarunk Bolognai bottal horgászni. Sokan láttunk már szélviharban eltört botokat, így ezt a kiváló tulajdonságát a botnak, az adott szituációban áldani fogjuk.

Az IM7-es Carbon anyagának köszönhető, hogy a könnyűsége mellé hatalmas erőtartalékok is párosulnak. Így akik nagyobb, akár 2-3 kilós pontyokat is üldözőbe szeretnének venni, nyugodtan tegyünk fel akár 0,18-as vastagságú monofil főzsinórt is.

A botra minőségi, extra könnyű SIC betétes gyűrűk kerültek
4m/ 6db
5m/ 7db
6m/ 8db
7m/ 9db
Mindegyik változatra 2 db csúszógyűrű került, mely a spicctagon helyezkedik el.


Említést érdemel a bot gyorsasága!
A kapást követően egyáltalán nem mindegy, hogy milyen gyorsan reagálunk és a horgászbotunk mikor tud akasztani a halnak. Minél gyorsabb a horgászbotunk, annál korábbi az akasztás, annál több kapást tudunk halra váltani.Orsónkat egy stabil tartást biztosító békazáras orsótartóval tudjuk a botra rögzíteni.


Megfizethető ára szinte bárki számára elérhetővé teszi.

Az ENERGO TEAM márkájú 'Energo Team SUPREME SLIM BOLO 600 cm bolognai horgászbot' egy olyan termék, amely kiemelkedő minőséggel és kiváló teljesítménnyel rendelkezik. Ez a bot valódi kincs a horgászok számára, akik a legjobb eredményeket akarják elérni a vízen.

A bot hossza 600 cm, ami azt jelenti, hogy ideális a közepes és nagyobb méretű halak horgászatához. Az ENERGO TEAM SUPREME SLIM BOLO 600 cm bolognai horgászbot kiválóan alkalmas folyóvizeken és tavakon való horgászatra. A bot könnyű és erős, ami segít abban, hogy könnyedén és hatékonyan tudjuk használni.

Ezen kívül a bot rendkívül érzékeny és precíz, így lehetővé teszi a pontos dobást és azonnali kapásérzékelést. A bot kiváló minőségű karbonból készült, ami nem csak tartósabbá teszi, de könnyebbé is, így kényelmesebb a hosszabb horgászatok során.

Az ENERGO TEAM SUPREME SLIM BOLO 600 cm bolognai horgászbotnak kiváló csúszásmentes fogói vannak, amelyek segítenek a pontos és biztonságos fogásokban. Az ergonomikus kialakítású fogók segítenek abban, hogy kényelmesen tudjuk használni a botot hosszabb időn keresztül is.

A termék előnyei között szerepel még az is, hogy a bot könnyen alkalmazkodik a különböző horgászati ​​stílusokhoz és körülményekhez. Az ENERGO TEAM SUPREME SLIM BOLO 600 cm bolognai horgászbot nagyon sokoldalú, így minden horgász számára megfelelő lehet.

Összességében az ENERGO TEAM SUPREME SLIM BOLO 600 cm bolognai horgászbot egy olyan termék, amely kiemelkedő minőséggel és kiváló teljesítménnyel rendelkezik. Ez a bot valódi kincs a horgászok számára, akik a legjobb eredményeket akarják elérni a vízen. A bot könnyű, erős, érzékeny és precíz, így lehetővé teszi a pontos dobást és azonnali kapásérzékelést. Az ENERGO TEAM SUPREME SLIM BOLO 600 cm bolognai horgászbot kiváló választás minden horgász számára, aki a legjobb eredményeket akarja elérni a vízen.

Termékjellemző alapján keresnél?


Ezek is érdekelhetnek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett