SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - Energo Team RIVERADO SLIM BOLO 500 cm bolognai horgászbot
Most -10 %
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Energo Team RIVERADO SLIM BOLO 500 cm bolognai horgászbot

Cikkszám: EF-11024-501

Gyártó: ENERGO TEAM

Szállítás: 1-3 munkanap

Bot hossza: 500 cm

Tagok száma: 6 rész

Dobósúly: 5-20 g

  • Jelenleg nem elérhető
7 641 Ft 8 490 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 2.82
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

A vastag és nehéz horgászbotok ideje lejárt!

Elhoztuk a RIVERADO SLIM BOLO-t!!!

Cikkszám: 11024-501
Dobósúly: 5-20 g
Hossz: 5 m
Súly: 243 g
Szállítási méret: 130 cm
Tagok száma: 6
Akció: B

A vastag és nehéz horgászbotok ideje lejárt!

Elhoztuk a RIVERADO SLIM BOLO-t!!!


A Riverado Bolo méreteiből még mindig tudtunk faragni és megalkottuk a Slim változatot, mely:

- lényegesen karcsúbb elődjénél, legvastagabb átmérői
4m/ 18mm
5m/ 20mm
6m/ 22mm

Ennek hasznát elsősorban a dobás során érzékeljük, sokkal könnyebb vele a dobás az ellenállása kisebb, mint elődjénél, így kisebb az az erőhatás ami a botot ilyenkor éri. Sokkal kisebb a terhelés akkor is, amikor nagy szélben akarunk bolognai bottal horgászni. Sokan láttunk már szélviharban eltört botokat, így ezt a kiváló tulajdonságát a botnak, az adott szituációban áldani fogjuk.

Említést érdemel a bot gyorsasága!
A kapást követően egyáltalán nem mindegy, hogy milyen gyorsan reagálunk és a horgászbotunk mikor tud akasztani a halnak. Minél gyorsabb a horgászbotunk, annál korábbi az akasztás, annál több kapást tudunk halra váltani.


IM6-os Carbon anyagának köszönhető, hogy a könnyűsége mellé hatalmas erőtartalékok is párosulnak. Így akik nagyobb, akár 2-3 kilós pontyokat is üldözőbe szeretnének venni, nyugodtan tegyünk fel akár 0,18-as vastagságú monofil főzsinórt is.

A botra minőségi, extra könnyű SIC betétes gyűrűk kerültek
4m/ 5db
5m/ 6db
6m/ 7db
Mindegyik változatra 1 db csúszógyűrű került, mely a spicctagon helyezkedik el.

Orsónkat egy stabil tartást biztosító békazáras orsótartóval tudjuk a botra rögzíteni.


Megfizethető ára szinte bárki számára elérhetővé teszi.

Az ENERGO TEAM egy olyan márka, amely horgászati termékeivel már sok éve azonosítja magát a minőséggel és a megbízhatósággal. Az ENERGO TEAM RIVERADO SLIM BOLO 500 cm bolognai horgászbot ugyanolyan értékekkel rendelkezik, mint a márka többi terméke. A bot kiváló minőségű alapanyagokból készült, és a legmodernebb technológiával gyártották. Az ENERGO TEAM RIVERADO SLIM BOLO 500 cm bolognai horgászbot a tökéletes választás minden horgász számára, aki szeretne egy olyan botot, amely megbízhatóságot és kiváló teljesítményt nyújt.

A termék mérete 500 cm, ami lehetővé teszi a horgászok számára, hogy nagyobb távolságokból is horgásszanak. Ez a bolognai horgászbot könnyű, de erős, ami lehetővé teszi a horgászok számára, hogy hosszabb ideig is horgászhassanak anélkül, hogy fáradtnak éreznék magukat. Az ENERGO TEAM RIVERADO SLIM BOLO 500 cm bolognai horgászbot egyedi dizájnnal rendelkezik, ami növeli a horgászok örömét a használata során.

Az ENERGO TEAM RIVERADO SLIM BOLO 500 cm bolognai horgászbot számos előnnyel rendelkezik. Az első az, hogy könnyű és könnyen kezelhető. A könnyűsége miatt a horgászok hosszabb ideig is horgászhatnak anélkül, hogy fáradtnak éreznék magukat. A könnyűség emellett megkönnyíti a horgászbot kezelését, ami segít a horgászat során.

A második előny, hogy az ENERGO TEAM RIVERADO SLIM BOLO 500 cm bolognai horgászbot nagyon érzékeny, ami lehetővé teszi a horgászok számára, hogy jobban érezzék a halakat. Ez lehetővé teszi a horgászok számára, hogy pontosabban dobjanak és jobban reagáljanak a halak mozgására.

A harmadik előny az, hogy az ENERGO TEAM RIVERADO SLIM BOLO 500 cm bolognai horgászbot nagyon erős és tartós. Ez lehetővé teszi a horgászok számára, hogy bármilyen körülmények között horgásszanak anélkül, hogy aggódniuk kellene a botjukkal kapcsolatban. Az ENERGO TEAM RIVERADO SLIM BOLO 500 cm bolognai horgászbot nagyon strapabíró és ellenálló, ami lehetővé teszi a horgászok számára, hogy sok éven át használják anélkül, hogy bármilyen problémájuk lenne vele.

Az ENERGO TEAM RIVERADO SLIM BOLO 500 cm bolognai horgászbot egy valóban kiváló termék, amely megbízható és kiváló teljesítményt nyújt. Az ENERGO TEAM márka híres a minőségi horgászati termékeiről, és az ENERGO TEAM RIVERADO SLIM BOLO 500 cm bolognai horgászbot ezt a hírnevet méltó módon képviseli. Ha szeretnél egy olyan bolognai horgászbotot, amely könnyű, érzékeny, erős és tartós, akkor az ENERGO TEAM RIVERADO SLIM BOLO 500 cm bolognai horgászbot a tökéletes választás számodra.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett