SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - Energo Team POWER CAT 500-1000G 240 cm harcsázó és tengeri horgászbot
Most -13 %
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Energo Team POWER CAT 500-1000G 240 cm harcsázó és tengeri horgászbot

Cikkszám: EF-14180-240

Gyártó: POWER

Szállítás: 1-3 munkanap

Bot hossza: 240 cm

Tagok száma: 2 rész

Dobósúly: 500-1000 g

  • Jelenleg nem elérhető
14 790 Ft 17 000 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 2.82
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Tervezése során többszörösen túlbiztosították, így szinte kizárható a bot sérüléséből adódó halvesztés.

Cikkszám: 14180-240
Dobósúly: 500-1000 gr
Hossz: 2,40 m
Súly: 313 gr
Szállítási méret: 136 cm
Tagok száma: 2
Akció: B

Erő-Kényelem-Megbízhatóság!!

Tervezése során többszörösen túlbiztosították, így szinte kizárható a bot sérüléséből adódó halvesztés.

Kevlar szállal erősített, nagy finomságú IM8-as karbon anyag és a bottesten elhelyezett erősített, masszív SIC gyűrűsor brutális harcot tesz lehetővé, így olyan horgászoknak ajánljuk, akik sportos, embert próbáló csatákra vágynak a Duna és a Pó legnagyobb lakóival.

A bot karakteréből adódóan - a megfelelő méretek - felszíni harcsázó módszerekhez (stupek, óriásantennás) és úszós kuttyogatáshoz is használhatók.
A kellően erős spicc, tökéletes akadást garantál még 100 méter feletti bevágás esetén is.

A felső duplon markolatnak köszönhetően a fárasztás során sokkal nagyobb erőt tudunk kifejteni, anélkül, hogy botunk károsodást szenvedhetne.
Az orsótartó stabilan tartja még a legnagyobb méretű orsókat is.

Használatát bárkinek ajánljuk, ám a botban rejlő lehetőségeket csak egy haladó horgász tudja kiaknázni, egy kapitális harcsa fárasztása során.


 

Az Energo Team POWER CAT 500-1000G 240 cm harcsázó és tengeri horgászbot a POWER márkának az egyik legmegbízhatóbb terméke. A bot hossza 240 cm, ami ideális a harcsa és a más tengeri halak horgászatához. A bot nagy teljesítményű, és kiváló minőségű anyagokból készült. Ez a bot nem csak erős, hanem nagyon érzékeny is, így a halakat könnyen észre lehet venni, amikor megragadják az etetést.

Az Energo Team POWER CAT 500-1000G 240 cm harcsázó és tengeri horgászbot kialakítása lehetővé teszi, hogy stabilan tartson a halakat a vízben, így biztosítva, hogy a horgászatod sikeres legyen. Az ergonomikus kialakítású markolata kényelmes fogást biztosít, így még hosszabb időn át is kényelmesen tudod használni. A bot anyaga erős és tartós, így hosszú időn át használható.

Az Energo Team POWER CAT 500-1000G 240 cm harcsázó és tengeri horgászbot egy olyan termék, amelyet a horgászsport szerelmeseinek terveztek. A bot könnyen kezelhető, és kiváló minőségű anyagokból készült, így garantálva a hosszú élettartamot és a sikeres horgászatot. Az erős és tartós anyagokból készült bot lehetővé teszi, hogy az általad kiválasztott halakat könnyen megtaláld, és sikeresen kifogd őket.

Az Energo Team POWER CAT 500-1000G 240 cm harcsázó és tengeri horgászbot egy olyan termék, amelyet a horgászok számára terveztek. Ez a bot kiváló minőségű, erős és tartós anyagokból készült, amelyek biztosítják a hosszú élettartamot és a sikeres horgászatot. A bot mérete és kialakítása lehetővé teszi, hogy kényelmesen használható legyen, és a halakat könnyen megtalálhatod és kifoghatod.

Az Energo Team POWER CAT 500-1000G 240 cm harcsázó és tengeri horgászbot egy olyan termék, amelyet mind a kezdő, mind a tapasztalt horgászok számára ajánlunk. A bot nagy teljesítményű és kiváló minőségű, így garantáltan sikeres horgászatot biztosít. A bot mérete és kialakítása lehetővé teszi, hogy kényelmesen használható legyen, így a horgászatod még kellemesebb és eredményesebb lesz.

Összességében az Energo Team POWER CAT 500-1000G 240 cm harcsázó és tengeri horgászbot egy olyan termék, amelyet a horgászok számára terveztek. A bot nagy teljesítményű, kiváló minőségű, és hosszú élettartamú. A bot mérete és kialakítása lehetővé teszi, hogy kényelmesen használható legyen, és a halakat könnyen megtaláld és kifogd. Ha egy erős, tartós és megbízható horgászbotra van szükséged, akkor az Energo Team POWER CAT 500-1000G 240 cm harcsázó és tengeri horgászbot az ideális választás számodra.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett