SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - Energo Team NASE BOLO 500 cm bolognai horgászbot
Most -13 %
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Energo Team NASE BOLO 500 cm bolognai horgászbot

Cikkszám: EF-11094-501

Gyártó: ENERGO TEAM

Szállítás: 1-3 munkanap

Bot hossza: 500 cm

Tagok száma: 5 rész

Dobósúly: 5-20 g

  • Jelenleg nem elérhető
10 431 Ft 11 990 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Egy igazi folyóvízi úszós pálcát üdvözölhetünk az Energofish kft kínálatában.

Cikkszám: 11094-501
Súly: 240 g
Szállítási méret: 127 cm
Tagok száma: 5

A NASE BOLO személyében egy igazi folyóvízi úszós pálcát üdvözölhetünk az Energofish kft kínálatában.

Az IM8-as karbon bottest egy gyors és feszes botot eredményez, ami bevágáskor gyorsan reagál, így a legóvatosabban táplálkozó halak is horogra keríthetők. Ugyanakkor nem kell félnünk a bottörés veszélyétől akkor sem, ha egy termetesebb dévér, vagy akár, kisebb ponty akad a horgunkra.

Gyorsaságának köszönhetően rendkívül pontosan, kontrolláltan vezethetjük a sodrásnak megfelelő úszóméretet.

Békazáras orsótartó használatával a nyél átmérő minimálisra csökken, ezáltal kényelmes botfogást eredményez, miközben az orsót tökéletesen tartja.

A minőségi, kikönnyített SIC gyűrűknek köszönhetően a súlyelosztása tökéletes, így hosszabb horgászatok alkalmával sem lesz fárasztó kézben tartani a horgászbotot.

Válasszunk hozzá könnyű, precíz fékkel rendelkező orsót, hogy a legvadabb márnákat is biztonsággal szákba tudjuk terelni.
 

Az ENERGO TEAM márkájú 'Energo Team NASE BOLO 500 cm bolognai horgászbot' egy olyan termék, amelyet minden horgász szívesen használna a horgászat során. Ez a bot kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és az optimális teljesítményt.

A bolognai horgászbot nagyon sok előnnyel rendelkezik, amelyeket minden horgász értékelni fog. Az ENERGO TEAM NASE BOLO 500 cm bolognai horgászbot kiváló választás azok számára, akik a horgászatot szeretik és szeretnék megtapasztalni az igazi élményt.

Ez a termék könnyű súlyú és kényelmesen használható, ami lehetővé teszi a hosszabb ideig történő horgászatot is. A horgászbot hossza 500 cm, így nagy távolságra is lehet vele horgászni. Ez a hosszú bot lehetővé teszi a horgász számára, hogy nagyobb területet fedjen le, így növelheti a halak fogásának esélyét.

Az ENERGO TEAM NASE BOLO 500 cm bolognai horgászbot kiválóan alkalmas a különböző halak fogására, például a pontyokra, a keszegre vagy a pisztrángra. A bot kiválóan alkalmas a finomabb és érzékenyebb horgászatra is. A bot megbízható és stabil, így biztos lehet abban, hogy a halat a parton fogja tudni.

A horgászbot kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és az optimális teljesítményt. Az ENERGO TEAM NASE BOLO 500 cm bolognai horgászbot kiváló minőségű karbonból készült, amelynek köszönhetően könnyű és tartós. A bot kiválóan ellenáll a különböző külső hatásoknak, például az időjárás vagy a víz hatásainak.

Az ENERGO TEAM NASE BOLO 500 cm bolognai horgászbot kiváló választás minden horgász számára, aki a horgászatot szereti és az igazi élményt szeretné megtapasztalni. Az ENERGO TEAM NASE BOLO 500 cm bolognai horgászbot kiváló minőségű anyagokból készült, kényelmes és könnyű használatú, és lehetővé teszi a nagyobb távolságokra való horgászatot is. Ha a horgászat szerelmese vagy, akkor az ENERGO TEAM NASE BOLO 500 cm bolognai horgászbot kiváló választás lehet számodra!

Termékjellemző alapján keresnél?


Ezek is érdekelhetnek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett