SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - Carp Expert River Feeder 390 cm 250g 3r. feeder, picker horgászbot
Most -13 %
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Carp Expert River Feeder 390 cm 250g 3r. feeder, picker horgászbot

Cikkszám: EF-12341-390

Gyártó: CARP EXPERT

Szállítás: 1-3 munkanap

Bot hossza: 390 cm

Tagok száma: 3+3 rész

Dobósúly: 120-250 g

  • Jelenleg nem elérhető
  • Ingyenes szállítás
26 961 Ft 30 990 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 4.28
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 12341-390
Dobósúly: 120-250 g
Hossz: 390 cm
Súly: 365 g
Szállítási méret: 137 cm
Tagok száma: 3 + 3
Akció: A

 

Carp Expert River Feeder bot

Kevés olyan horgászbot van, amivel akár 250 gramm össztömegű végszereléket is bejuttathatunk a kiszemelt helyre, a Carp Expert River Feeder az egyik!

Ahogy a neve is mutatja folyóvízen tudjuk kihasználni a bot előnyeit, kivételesen erős, gerinces horgászbotról beszélünk, de érzékeny spiccel.

A dobósúly tekintetében azonban érdemes kiemelten kezelni pár dolgot, a kellemetlenségek elkerülése végett. Nem egy távdobó bot! Tehát a 250 grammos dobósúly nem azért ilyen nagy, hogy minél nagyobbat tudjunk dobni vele. Hanem azért, hogy a nagy sodrású folyóinkat is meg tudjuk horgászni egy nehéz etetőkosárral, ólommal.

A maximális dobósúllyal 60-70 méteres dobótávolságot tudunk elérni. Használjunk dobóelőkét dobás során, mert az ekkora tömeg már annyira terheli a zsinórunkat, hogy félő még a vastagabb változatok elszakadása is.

A fárasztás során megfelelő erőtartalékokkal rendelkezik a bot a vadul védekező folyóvízi halakkal szembeni küzdelemhez.

Kivételesen nagy gyűrűket kapott, hogy a hordalék, amit esetleg a zsinór felszed, ne okozhasson kárt a botban.

Nyélrésze nem túl vastag, nagyon jól kézre áll, az orsótartó erősítést kapott, a megnövekedett igénybevétel miatt.

Összességében egy olyan bot jött létre, ami a legkeményebb folyóvízi terepeken is megállja a helyét.

A CARP EXPERT River Feeder 390 cm 250g 3r. feeder, picker horgászbot egy kiváló minőségű termék, amely kifejezetten a folyóvízi horgászatokra lett tervezve. A horgászbot hossza 390 cm, ami lehetővé teszi a horgász számára, hogy nagyobb távolságból is sikeresen horgásszon. A 250g-os dobósúly pedig biztosítja, hogy a csalit pontosan oda lehessen dobni, ahova a horgász akarja.

A CARP EXPERT River Feeder horgászbot kiválóan alkalmas a feeder és picker horgászatra is. A bottest erős és tartós, így a horgászok biztosak lehetnek benne, hogy hosszú évekig használhatják ezt a horgászbotot. A 3 részes kialakítás pedig lehetővé teszi a könnyű szállítást és tárolást.

A CARP EXPERT River Feeder horgászbot további előnyei közé tartozik a kényelmes fogású markolat, amely biztosítja a kényelmes és stabil fogást. A horgászbot nagy pontossággal és nagy hatékonysággal használható, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy sikerrel járnak majd a vízen.

Ez a horgászbot kifejezetten a folyóvízi horgászok számára lett tervezve, akik az áramlásban szeretnek horgászni. A CARP EXPERT River Feeder horgászbot kiválóan alkalmas az apró halak, mint például az apró pontyok, amurok és keszegek fogására, de akár nagyobb halakat is sikerrel lehet vele fogni.

A CARP EXPERT River Feeder horgászbot méretei 390 cm hosszú és 250g-os dobósúllyal rendelkezik. Ez a méret kiválóan alkalmas a nagyobb távolságokra való dobásra, és a horgászoknak lehetőséget ad arra, hogy nagyobb területet fedjenek le a vízen. A 3 részes kialakítás pedig lehetővé teszi a könnyű szállítást és tárolást, így a horgászok bárhova magukkal vihetik ezt a kiváló minőségű horgászbotot.

Összességében a CARP EXPERT River Feeder horgászbot egy kiváló minőségű termék, amely kifejezetten a folyóvízi horgászatokra lett tervezve. A horgászbot nagy pontossággal és nagy hatékonysággal használható, így a horgászok biztosak lehetnek benne, hogy sikeresen horgásznak majd vele a vízen. A CARP EXPERT River Feeder horgászbot a kényelmes fogású markolat, az erős és tartós bottest, valamint a könnyű szállítás és tárolás miatt egyedülálló termék a piacon.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett