SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - Carp Expert River Feeder 360 cm 250g 3r. feeder, picker horgászbot
Most -13 %
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Carp Expert River Feeder 360 cm 250g 3r. feeder, picker horgászbot

Cikkszám: EF-12341-360

Gyártó: CARP EXPERT

Szállítás: 1-3 munkanap

Bot hossza: 360 cm

Tagok száma: 3 rész

Dobósúly: 120-250 g

  • Jelenleg nem elérhető
  • Ingyenes szállítás
25 221 Ft 28 990 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 3.49
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 12341-360
Dobósúly: 120-250 g
Hossz: 360 cm
Súly: 320 g
Szállítási méret: 127 cm
Tagok száma: 3 + 3
Akció: A

Carp Expert River Feeder bot

Kevés olyan horgászbot van, amivel akár 250 gramm össztömegű végszereléket is bejuttathatunk a kiszemelt helyre, a Carp Expert River Feeder az egyik!

Ahogy a neve is mutatja folyóvízen tudjuk kihasználni a bot előnyeit, kivételesen erős, gerinces horgászbotról beszélünk, de érzékeny spiccel.

A dobósúly tekintetében azonban érdemes kiemelten kezelni pár dolgot, a kellemetlenségek elkerülése végett. Nem egy távdobó bot! Tehát a 250 grammos dobósúly nem azért ilyen nagy, hogy minél nagyobbat tudjunk dobni vele. Hanem azért, hogy a nagy sodrású folyóinkat is meg tudjuk horgászni egy nehéz etetőkosárral, ólommal.

A maximális dobósúllyal 60-70 méteres dobótávolságot tudunk elérni. Használjunk dobóelőkét dobás során, mert az ekkora tömeg már annyira terheli a zsinórunkat, hogy félő még a vastagabb változatok elszakadása is.

A fárasztás során megfelelő erőtartalékokkal rendelkezik a bot a vadul védekező folyóvízi halakkal szembeni küzdelemhez.

Kivételesen nagy gyűrűket kapott, hogy a hordalék, amit esetleg a zsinór felszed, ne okozhasson kárt a botban.

Nyélrésze nem túl vastag
, nagyon jól kézre áll, az orsótartó erősítést kapott, a megnövekedett igénybevétel miatt.

Összességében egy olyan bot jött létre, ami a legkeményebb folyóvízi terepeken is megállja a helyét.

A CARP EXPERT River Feeder horgászbot egy olyan kiváló minőségű termék, amelyet a horgászok számára készítettek. A bot 360 cm hosszú és 250g-os tömegű, így ideális a folyóvízben való horgászathoz. A 3r-es feeder, picker kialakításának köszönhetően könnyedén és hatékonyan lehet dolgozni vele.

A CARP EXPERT River Feeder horgászbot előnyei között szerepel az, hogy könnyű és kényelmes használni. A hosszú bot lehetővé teszi a horgászok számára, hogy távolabbra dobjanak, és nagyobb területet fedjenek le. A 3r-es kialakításnak köszönhetően a bot rendkívül érzékeny, így a horgászok még a legkisebb halakat is észreveszik, és könnyen kihorgászhatják őket.

A CARP EXPERT River Feeder horgászbot kiváló minőségű anyagokból készült. Az erős és tartós üvegszálas kialakításnak köszönhetően a bot hosszú élettartammal rendelkezik, és ellenáll az időjárás által okozott káros hatásoknak is. A bot markolata kényelmes és biztonságos fogást biztosít, így a horgászok biztonságosan és hatékonyan tudnak dolgozni vele.

A CARP EXPERT River Feeder horgászbot ideális választás azok számára, akik szeretnének hatékonyan horgászni a folyóvízben. A bot könnyű, kényelmes és nagyon érzékeny, így a horgászok nagyon hatékonyan tudnak dolgozni vele. A kiváló minőségű anyagokból készült bot hosszú élettartammal rendelkezik, így a horgászok hosszú ideig élvezhetik a kiváló minőségű termék előnyeit.

A CARP EXPERT River Feeder horgászbot méretei: 360 cm hosszú és 250g-os tömegű. A bot könnyen szállítható, és ideális választás azok számára, akik szeretnének hatékonyan horgászni a folyóvízben. A bot kialakítása és anyagai lehetővé teszik a horgászok számára, hogy hatékonyan és biztonságosan dolgozzanak vele, és élvezhessék a horgászat minden pillanatát.

A CARP EXPERT River Feeder horgászbot egy kiváló minőségű termék, amelyet a horgászok számára készítettek. A bot könnyű, kényelmes és nagyon érzékeny, így a horgászok hatékonyan tudnak dolgozni vele. A kiváló minőségű anyagokból készült bot hosszú élettartammal rendelkezik, így a horgászok hosszú ideig élvezhetik a kiváló minőségű termék előnyeit. Ha a folyóvízben szeretnél hatékonyan horgászni, akkor a CARP EXPERT River Feeder horgászbot az ideális választás számodra!

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett