SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - Carp Hunter Classic Feeder 360 cm 50-100g Medium feeder, picker horgászbot
Most -10 %
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Carp Hunter Classic Feeder 360 cm 50-100g Medium feeder, picker horgászbot

Cikkszám: EF-12342-360

Gyártó: CARP HUNTER

Szállítás: 1-3 munkanap

Bot hossza: 360 cm

Tagok száma: 3+2 rész

Dobósúly: 50-100 g

  • Jelenleg nem elérhető
7 191 Ft 7 990 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 4.36
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Jól megállja helyét intenzív bányatavakon, sekélyebb halastavakon, de 1-1 egyesületi vadregényes holtágon, vagy a Tiszán is hasznát vehetjük.

Cikkszám: 12342-360
Dobósúly: 50-100 g
Hossz: 3,60 m
Súly: 300 g
Szállítási méret: 127 cm
Tagok száma: 3 + 2
Akció: C

A Carp Hunter Feeder botcsalád továbbfejlesztett változata, mely kivitelében es a felhasznált anyagok tekintetében is felülmúlja elődjét.
Az alap egy Carbon-Composite bottest, melyre többségében kéttalpas SIC gyűrűk kerültek. Ez alól kivétel egyedül a spicctag legkisebb gyűrűi. A bot maga a lágyabb, B-C akciós botok közé tartozik, így a fárasztás egy álom vele. Mivel sokszor még a nagyobb testű halakat a fék megszólalása nélkül is ki tudjuk fárasztani. A bot megadott dobósúlya 50-100g, azonban a maximális dobósúly, amit használhatunk a bot károsodás nélkül 50-70 gramm környékén van. Ez nagyjából egy közepes méretű, megtöltött method kosarat jelent.
Ajánlott zsinórvastagság 0,20 mm körül alakul, sokkal vastagabbat nincs értelme feltenni, mert annyira rugalmas a bot, hogy még ezt az átmérőjű zsinórt is szinte lehetetlen elszakítani.
Nyéltagja kellően hosszú, duplonnal borított a kényelmes dobások miatt. Orsótartója alul szorítós klasszikus csavaros.
Jól megállja helyét intenzív bányatavakon, sekélyebb halastavakon, de 1-1 egyesületi vadregényes holtágon, vagy a Tiszán is hasznát vehetjük.

A CARP HUNTER márka horgászbotjai között a Carp Hunter Classic Feeder 360 cm 50-100g Medium feeder, picker horgászbot kiemelkedik a minőségi és megbízható kivitelezése miatt. Ez a bot kiválóan alkalmas különböző horgászati technikákhoz, mint például a feeder vagy a picker horgászat. A 360 cm hosszúság és a 50-100g-os dobósúly lehetővé teszi a távoli horgászatot, és a közepes keménységű bot lehetővé teszi a precíz és hatékony horgászatot.

A Carp Hunter Classic Feeder 360 cm 50-100g Medium feeder, picker horgászbot egy nagyon könnyű és erős bot, amely biztosítja a horgász számára a kényelmes és hatékony horgászatot. A bot anyaga a legjobb minőségű karbon, amely garantálja a tartósságot és a stabilitást. A botvégén található cserélhető spiccek lehetővé teszik a horgász számára, hogy az adott horgászati körülményekhez igazítsa a botot, így a horgászat még hatékonyabbá válik.

A Carp Hunter Classic Feeder 360 cm 50-100g Medium feeder, picker horgászbot kivételes érzékenységet biztosít a horgász számára, így könnyedén érzékelheti a halak behúzását. A bot megfelelő hossza és dobósúlya ideális a nagy halak horgászatához is, így a horgászat még izgalmasabbá válik.

A Carp Hunter Classic Feeder 360 cm 50-100g Medium feeder, picker horgászbot kiválóan alkalmas a horgászat minden típusához. A bot könnyen kezelhető, így kezdő és haladó horgászok is használhatják. A bot hossza lehetővé teszi a horgász számára, hogy nagyobb távolságból is horgásszon, a dobósúly pedig lehetővé teszi a nagyobb halak horgászatát.

Összességében a Carp Hunter Classic Feeder 360 cm 50-100g Medium feeder, picker horgászbot egy kiváló minőségű és megbízható bot, amely garantáltan maximális kényelmet és hatékony horgászatot biztosít minden horgász számára. Ha szeretnél egy olyan botot, amely biztosítja a stabilitást, a tartósságot és az érzékenységet, akkor a Carp Hunter Classic Feeder 360 cm 50-100g Medium feeder, picker horgászbot a legjobb választás. Ne habozz, szerezd be ma még, és élvezd a horgászat minden percét!

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett