SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - Carp Expert Elite Teleboilie 3,5lbs 360 cm bojlis horgászbot
Most -13 %
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Carp Expert Elite Teleboilie 3,5lbs 360 cm bojlis horgászbot

Cikkszám: EF-13387-360

Gyártó: CARP EXPERT

Szállítás: 1-3 munkanap

Bot hossza: 360 cm

Tagok száma: 7 rész

Dobósúly: 80-120 g

  • Jelenleg nem elérhető
16 521 Ft 18 990 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 2.82
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 13387-360
Dobósúly: 80-120 g
Hossz: 3,60 m
Súly: 320 g
Szállítási méret: 115 cm
Tagok száma: 7
Akció: B

Carp Expert Elite Teleboilie bot

A praktikum nem mindig megy a minőség rovására! Kiváló példa erre a Carp Expert Elit Teleboilie, mely anyagát tekintve egy nagy falvastagságú, minőségi carbon anyagból készült, mely keresztszálas kevlár megerősítést kapott. Kézbe véve rögtön látjuk és érezzük, hogy ez a kevlár szálas fonat, a legerősebbek közül való. Vastagon fut végig a bottesten egészen a spicc előtti tagig. Kell is ez a megerősítés, hiszen egy igazi távdobó botról beszélünk. 3,5 librás erőssége is ezt hangsúlyozza, mellyel akár 120 grammot is eldobhatunk a kiszemelt horgászhelyre. Ideális dobósúlya is valahogy így alakul, 100-120 gramm környékén.

Egy igazi távdobó bojlis nyelet kapott a bot, ha kézbe vesszük és dobáshoz készülődünk vele, a két kezünk távolsága a markolaton 60 cm körül alakul, ez egy elég nagy erőkarnak bizonyul ahhoz, hogy 100 méter feletti dobásokat prezentálhassunk a horgászbottal. Ezt segítik elő nagyméretű gyűrűi, a keverőgyűrű átmérője 35 mm, ami igen dicséretes egy teleszkópos rendszerű horgászbothoz képest.

A csavaros orsótartó tökéletesen megtart bármilyen, akár extra nagy méretű távdobó orsót is. A fárasztás során jól teljesít a horgászbot, hatalmas erőtartalékok vannak benne, bár ez inkább a dobás során fog jelentős szerepet játszani.

Akciója átmenetet képez A és B akció között. A használt főzsinór tekintetében inkább alsó határt ajánlanánk, nem érdemes 0,28 mm- 0,30 mm alá menni. Ha igazán kemény pályán horgászunk és mondjuk akadóból kell visszafordítani halat, használhatunk 0,35 mm-es, vagy még vastagabb zsinórt is.

Azoknak a horgászoknak ajánljuk, akik megfelelő ismeretekkel és gyakorlattal rendelkeznek, hogy ki tudják használni a bot előnyös tulajdonságait, de a szállítás során nincs elég helyük, hogy egy 2 részes horgászbotot biztonságban a vízpartra juttassanak.

A Carp Expert Elite Teleboilie 3,5lbs 360 cm bojlis horgászbot egy igazán különleges darab, amelyet a horgászoknak készítettek. Ez a bojlis horgászbot a legjobb minőségű anyagokból készült, így garantáltan tartós és megbízható.

A Carp Expert Elite Teleboilie 3,5lbs 360 cm bojlis horgászbot egy hatékony eszköz, amely segít a horgászoknak elérni a kívánt eredményeket. A bot nagy pontossággal és könnyedén dobható, így bármilyen helyzetben használható. A bot rendkívül stabil és nagyon jó egyensúlyban van, így a horgászoknak nem kell aggódniuk a bot elvesztése miatt.

A Carp Expert Elite Teleboilie 3,5lbs 360 cm bojlis horgászbot egy nagyon könnyű bot, amelyet a horgászok könnyedén kezelhetnek. A bot anyaga nagyon erős, így a horgászok nem kell aggódniuk a bot törése miatt. A bot hossza 360 cm, így nagyon könnyű elérni a távoli pontokat is.

A Carp Expert Elite Teleboilie 3,5lbs 360 cm bojlis horgászbot egy nagyon hatékony eszköz a nagyobb halak fogására. A bot nagyon erős és tartós, így a horgászoknak nem kell aggódniuk a bot törése miatt. A bot könnyen kezelhető, így a horgászoknak nem kell aggódniuk a bot elvesztése miatt.

A Carp Expert Elite Teleboilie 3,5lbs 360 cm bojlis horgászbot egy nagyszerű választás a horgászok számára. A bot nagyon hatékony és megbízható, így a horgászok mindenféle horgászati ​​helyzetben használhatják. A bot mérete 360 cm, így a horgászok könnyen elérhetik a távolabb eső pontokat is.

Összességében a Carp Expert Elite Teleboilie 3,5lbs 360 cm bojlis horgászbot egy nagyon hatékony és megbízható eszköz a horgászok számára. A bot nagyon erős és tartós, így a horgászok bármilyen nagyobb halat is el tudnak fogni vele. A bot könnyen kezelhető, így a horgászoknak nem kell aggódniuk a bot elvesztése miatt. A Carp Expert Elite Teleboilie 3,5lbs 360 cm bojlis horgászbot egy igazi kincs minden horgász számára!

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett