SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - BENZAR ELITE MATCH 7-15G 420 cm match horgászbot
Most -10 %
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

BENZAR ELITE MATCH 7-15G 420 cm match horgászbot

Cikkszám: EF-12040-420

Gyártó: BENZAR MIX

Szállítás: 1-3 munkanap

Bot hossza: 420 cm

Tagok száma: 3 rész

Dobósúly: 7-15 g

  • Jelenleg nem elérhető
21 105 Ft 23 450 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 3.82
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

A kiváló minőségű IM12-es carbon és Benzár Zsolt versenyhorgász neve a garancia arra, hogy egy kiváló minőségű univerzális matchbotot foghatunk a kezünkbe.

Cikkszám: 12040-420
Dobósúly: 7-15 g
Hossz: 4,20 m
Súly: 190 g
Szállítási méret: 145 cm
Tagok száma: 3
Akció: C

A kiváló minőségű IM12-es carbon és Benzár Zsolt versenyhorgász neve a garancia arra, hogy egy kiváló minőségű univerzális matchbotot foghatunk a kezünkbe.

A bot parabolikus akcióval rendelkezik, így a nagyobb halak kirohanásait is jól kezeli. Tökéletesen kidolgozza azokat, sok esetben még az orsó fékje sem fog megszólalni.

A kiváló minőségű, kikönnyített SIC gyűrűsor lehetővé teszi az egészen vékony zsinórok használatát is, de pontyozáshoz ajánlott a 0,16-0,18 milliméteres főzsinór.
Keszegezéshez bátran használhatunk vékonyabb zsinórokat, egészen 0,12 milliméteres vastagságig.

Haladó horgászoktól kezdve egészen a versenyhorgászokig, mindenki megelégedéssel használhatja ezt a horgászbotot.

A BENZAR MIX márka egyik legnépszerűbb terméke a BENZAR ELITE MATCH 7-15G 420 cm match horgászbot, amelyet a horgászok nagy örömmel használnak. Ez a horgászbot kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek garantálják a tartósságot és a megbízhatóságot.

A BENZAR ELITE MATCH 7-15G 420 cm match horgászbot egy nagyon könnyű bot, amelynek súlya mindössze 178 gramm. Ennek köszönhetően a horgászok hosszabb ideig tudják használni a botot anélkül, hogy fáradtságot éreznének. A bot 420 cm hosszúságú, ami lehetővé teszi a horgászok számára, hogy nagyobb távolságból is horgásszanak.

A BENZAR ELITE MATCH 7-15G 420 cm match horgászbot kiválóan alkalmas különböző horgászmódszerekhez. A bot nagyon érzékeny, így a horgászok könnyen észlelhetik a halakat, amikor megcsókolják az etetőanyagot. Ez lehetővé teszi a horgászok számára, hogy időben észrevegyék a halakat, és megfelelő módon reagáljanak rájuk.

A BENZAR ELITE MATCH 7-15G 420 cm match horgászbot nagyon rugalmas, ami lehetővé teszi a horgászok számára, hogy nagyobb halakat is fogjanak. A bot nagyon jól egyensúlyozott, így a horgászok könnyen tudják irányítani a halakat.

A BENZAR ELITE MATCH 7-15G 420 cm match horgászbot nagyon sok előnnyel rendelkezik. Ennek a horgászbotnak az egyik legnagyobb előnye az, hogy nagyon könnyű, így a horgászok hosszabb ideig tudják használni anélkül, hogy fáradtságot éreznének. A bot nagyon érzékeny és rugalmas, ami lehetővé teszi a horgászok számára, hogy nagyobb halakat is fogjanak. A bot nagyon jól egyensúlyozott, így a horgászok könnyen tudják irányítani a halakat.

Összességében, a BENZAR ELITE MATCH 7-15G 420 cm match horgászbot egy kiváló minőségű termék, amelyet a horgászok nagyon szeretnek használni. Ez a bot nagyon könnyű, rugalmas és érzékeny, és lehetővé teszi a horgászok számára, hogy nagyobb halakat is fogjanak. Ha egy kiváló minőségű horgászbotot keresel, akkor a BENZAR ELITE MATCH 7-15G 420 cm match horgászbot a legjobb választás!

Termékjellemző alapján keresnél?


Ezek is érdekelhetnek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett