SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - BENZAR ELITE MATCH 7-15G 390 cm match horgászbot
Most -13 %
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

BENZAR ELITE MATCH 7-15G 390 cm match horgászbot

Cikkszám: EF-12040-390

Gyártó: BENZAR MIX

Szállítás: 1-3 munkanap

Bot hossza: 390 cm

Tagok száma: 3 rész

Dobósúly: 7-15 g

  • Jelenleg nem elérhető
18 662 Ft 21 450 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 4.86
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

A kiváló minőségű IM12-es carbon és Benzár Zsolt versenyhorgász neve a garancia arra, hogy egy kiváló minőségű univerzális matchbotot foghatunk a kezünkbe.

Cikkszám: 12040-390
Dobósúly: 7-15 g
Hossz: 3,90 m
Súly: 175 g
Szállítási méret: 135 cm
Tagok száma: 3
Akció: C

A kiváló minőségű IM12-es carbon és Benzár Zsolt versenyhorgász neve a garancia arra, hogy egy kiváló minőségű univerzális matchbotot foghatunk a kezünkbe.

A bot parabolikus akcióval rendelkezik, így a nagyobb halak kirohanásait is jól kezeli. Tökéletesen kidolgozza azokat, sok esetben még az orsó fékje sem fog megszólalni.

A kiváló minőségű, kikönnyített SIC gyűrűsor lehetővé teszi az egészen vékony zsinórok használatát is, de pontyozáshoz ajánlott a 0,16-0,18 milliméteres főzsinór.
Keszegezéshez bátran használhatunk vékonyabb zsinórokat, egészen 0,12 milliméteres vastagságig.

Haladó horgászoktól kezdve egészen a versenyhorgászokig, mindenki megelégedéssel használhatja ezt a horgászbotot.

A BENZAR ELITE MATCH 7-15G 390 cm match horgászbot egy olyan kiváló minőségű termék, amely minden horgász számára igazi kincs lehet. Ez a bot a BENZAR MIX márkájú termékek közül a legjobbakat nyújtja és garantáltan hosszú évekig kiszolgálja majd a horgászokat.

Az 1,8 mm vastagságú karbon anyagból készült bot hossza 3,9 méter, ami nagyon hasznos lehet azoknak a horgászoknak, akik nagyobb távolságra szeretnének horgászni. Ennek köszönhetően az ELITE MATCH 7-15G 390 cm bot nagyon könnyen elérheti a legmesszebbi pontokat is.

Az ELITE MATCH 7-15G 390 cm bot rendkívül könnyű és egyben erős is, így a horgászat során nem okoz nehézséget, hogy hosszabb ideig is használjuk. Az ergonomikus kialakítás és a kényelmes markolat pedig garantálja a kényelmes használatot.

A BENZAR ELITE MATCH 7-15G 390 cm match horgászbot teljesen egyedi és innovatív kialakítású. Az üvegszálas hegy és a karbon test kombinációja garantálja a maximális érzékenységet, így a horgászok pontosabban tudnak válaszolni a halak mozgásaira. Az érzékenységnek köszönhetően a horgászok könnyebben tudnak észrevenni minden apró változást, így nagyobb az esély a fogásra.

Az ELITE MATCH 7-15G 390 cm bot rendkívül sokoldalú, így mindenféle halászati tevékenységre alkalmas. Akár kisebb, akár nagyobb halakat szeretnénk fogni, az ELITE MATCH 7-15G 390 cm bot segítségével minden horgászat sikeres lehet.

A BENZAR ELITE MATCH 7-15G 390 cm match horgászbot azoknak a horgászoknak készült, akik szeretnének kiváló minőségű termékeket használni. Az ELITE MATCH 7-15G 390 cm bot remek választás lehet minden olyan horgász számára, aki szeretne élvezni a horgászatot, és garantáltan sikeres és eredményes halászatokat szeretne elérni.

A BENZAR ELITE MATCH 7-15G 390 cm match horgászbot egy nagyszerű termék, amely garantálja a magas minőséget és a megfelelő teljesítményt a horgászok számára. Az innovatív kialakítás, az érzékenység és a sokoldalúság garantálja a sikeres halászatokat. Ha szeretnél egy ilyen fantasztikus botot, akkor mindenképpen érdemes beszerezni az ELITE MATCH 7-15G 390 cm match horgászbotot.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett