SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - Benzar Mix Competition Feeder 330 cm 3+5 részest feeder, picker horgászbot
Most -13 %
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Benzar Mix Competition Feeder 330 cm 3+5 részest feeder, picker horgászbot

Cikkszám: EF-13329-330

Gyártó: BENZAR MIX

Szállítás: 1-3 munkanap

Bot hossza: 330 cm

Tagok száma: 3+5 rész

Dobósúly: 10-30 g

  • Jelenleg nem elérhető
  • Ingyenes szállítás
27 396 Ft 31 490 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 13329-330
Dobósúly: 10-30 g
Hossz: 3,30 m
Súly: 159 g
Szállítási méret: 117 cm
Tagok száma: 3 + 5
Akció: B

Megérkezett a Benzár Competition Feeder!!! Nem csak a versenyhorgászok örömére, de felszerelésükre igényes és hozzáértő "hétköznapi" horgászaink részére is örömhírrel jelentkezünk.

Megtekinthető és megvásárolható kínálatunk csúcs feederbotja, mely nem csak az Energofish palettáján foglal el kimagasló helyet. Benzár Zsolt elképzelései során egy olyan bot született, amely a legmodernebb IM12-es carbonból készült, hogy a dobás a lehető legpontosabb legyen, de a fárasztás során megőrizze rugalmasságát és ha kell, a nagytestű halak alatt felkeményedő bottest erőtartalékot biztosítson.
Minél jobban terheljük a horgászbotot, annál szigorúbbá válik és hamar felőrli a halak erejét.

Végtelenül könnyű horgászbot!
A gyűrűzése is extra könnyű darabokból áll, az első pár, hosszútalpas, kéttalpas gyűrű után bothoz simuló egytalpas gyűrűk következnek. Ennek oka, hogy az orsóról nagy kilengéssel lefutó zsinórt a hosszú talpas keverőgyűrű és az utána lévő gyűrű eltartja a bottesttől, így nem tud nekicsapódni a zsinór, ami növeli a dobás távolságát és annak pontosságát. Ezután, akár egy matchboton, rengeteg apró gyűrű következik, amellyel felveszi a zsinór a bot ívét és egyenletesen adja át a terhelést a bottestnek, például a fárasztás során. 5 DB!!! spiccel kerül forgalomba. (0,5-0,75-1-1,5-2 oz)

Ez nemcsak azért nagy előny, ha véletlen eltörjük van másik, hanem minden körülményhez, végszerelékhez, halhoz, kapókedvhez igazodni tudunk a különböző érzékenységekkel. 3 féle hosszban kerül forgalomba, eltérő dobósúly határokkal. A variálható spicceknek és a lágy botnak köszönhetően előke tekintetében 0,08 mm - 0,18 mm-ig nyújtózhatunk. Így a legfinomabb keszeghorgászat és a pontyozás is lefedhető egyetlen bottal. Egy igazi versenybot nem csak versenyzőknek!

Lehet, hogy általa úgy megkedveljük a feederezést, még 1-2 versenybe is be fogunk nevezni.

A BENZAR MIX márka horgászbotjai minden horgász álma, és a 'Benzar Mix Competition Feeder 330 cm 3+5 részest feeder, picker horgászbot' nem kivétel! Ez a bot egy igazi mestermű, amelyet a BENZAR MIX szakértői terveztek és gyártottak. A horgászbot kiváló minőségű anyagokból készült, és kiváló teljesítményt nyújt minden horgászati ​​körülmények között.

A BENZAR MIX Competition Feeder horgászbot 330 cm hosszú és 3+5 részes, így könnyen szállítható és tárolható. A bot kialakítása nagyon praktikus, és kiválóan alkalmas a feeder és picker horgászatára. A bot tökéletesen illeszkedik a horgász kezébe, így kényelmes és könnyű a használata.

A BENZAR MIX Competition Feeder horgászbot kiváló minőségű anyagokból készült, így nagyon tartós és ellenálló. A bot karbonból készült, amely kiválóan ellenáll a legnehezebb terheknek is. Az anyagok kiválasztása során a BENZAR MIX szakértői nagy hangsúlyt fektettek a tartósságra és a minőségre, így a horgászbot hosszú távon is kiváló teljesítményt nyújt.

A BENZAR MIX Competition Feeder horgászbot kiválóan alkalmas a feeder és picker horgászatára. A bot nagyon erős, és nagyon jól reagál a halak mozgására. A bot kialakítása lehetővé teszi a pontos és hatékony horgászatot, és a horgászok mindenféle halat könnyedén kifoghatnak vele.

A BENZAR MIX Competition Feeder horgászbot kiválóan alkalmas a horgászat mindenféle körülményére. A bot nagyon jól reagál a különböző vízviszonyokra és időjárási körülményekre, így a horgászok mindig biztosak lehetnek abban, hogy a botjukkal kiváló teljesítményt nyújtanak.

Összességében elmondható, hogy a BENZAR MIX Competition Feeder horgászbot egy kiváló minőségű, tartós és hatékony bot, amely kiválóan alkalmas a feeder és picker horgászatára. A bot könnyen szállítható és tárolható, és nagyon jól reagál a különböző vízviszonyokra és időjárási körülményekre. Ha egy igazi profi horgászbotra van szükséged, akkor a BENZAR MIX Competition Feeder horgászbot az, amire szükséged van!

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett