SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - ARNO 8018 COMPATITITION 500 cm bolognai horgászbot
Most -13 %
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

ARNO 8018 COMPATITITION 500 cm bolognai horgászbot

Cikkszám: EF-11012-500

Gyártó: ARNO

Szállítás: 1-3 munkanap

Bot hossza: 500 cm

Tagok száma: 5 rész

Dobósúly: 10-30 g

  • Jelenleg nem elérhető
5 211 Ft 5 990 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Kellemes Carbon horgászbot úszózáshoz!

Cikkszám: 11012-500
Dobósúly: 10-30 g
Hossz: 500 cm
Súly: 330 g
Szállítási méret: 120 cm
Tagok száma: 5
Akció: B

Kellemes Carbon horgászbot úszózáshoz! Ez a bot a folyóvízi horgászat mellett kiválóan megfelel állóvízi úszózásra is. 0,16-0,20 mm-es zsinórral a pontyok ellenfelei lehetünk, ha finoman táplálkoznak. Egy kis méretű orsóval kombinálva, gyakorlatilag olyan, mint egy spiccbot, csak ezzel a nagyobb pontyokat (3-5 kg) is megfoghatjuk, mivel tudunk engedni zsinórt, ha éppen szükséges.
IM 6- os Carbon anyaga miatt igen könnyű, de erős és rugalmas. SIC betétes gyűrűsora, melyből a spiccen egy csúszógyűrű is található, nem sérti a zsinórt. Könnyen és felszerelten szállítható. Békazáras orsótartóval rendelkezik, melynek a bot végétől való távolsága 40 cm, így kézre esik. Tipp: használjunk az ilyen kecses és hosszú botokhoz hosszú nyelű merítőt, hogy megóvjuk a túlzott visszafelé hajlástól, ami töréshez vezethet avatatlan kezekben.

Az ARNO 8018 COMPETITION 500 cm bolognai horgászbot az egyik legkiválóbb minőségű bot a piacon. Ez a bot a horgászok számára készült, akik szeretnék megcélozni a nagyobb halakat, és szeretik a hosszabb botokat. A 500 cm hosszúság lehetővé teszi a horgászok számára, hogy messzebbre dobjanak, és több halat fogjanak, mint valaha.

Az ARNO 8018 COMPETITION horgászbot a legjobb minőségű anyagokból készült. Az üvegszálas anyagból készült bottest kiválóan ellenáll a nyomásnak, és tartósabb, mint a hagyományos fából vagy műanyagból készült botok. A bot kiváló minőségű kialakítása azt jelenti, hogy a horgászok bármilyen körülmények között használhatják, és bízhatnak benne, hogy a bot megfelelően működik.

Az ARNO 8018 COMPETITION horgászbot kiválóan alkalmas a bolognai horgászatra, mivel rendkívül könnyű és könnyen kezelhető. A bot kialakítása lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyedén és hatékonyan dolgozzanak bármilyen vízben. Az erős bottest és a kiváló minőségű kialakítás lehetővé teszi a horgászok számára, hogy nagyobb halakat fogjanak, és nagyobb távolságokra dobjanak.

Az ARNO 8018 COMPETITION horgászbot kiváló választás a horgászok számára, akik szeretik a hosszabb botokat, és akik szeretnének nagyobb halakat fogni. A bot kiváló minőségű kialakítása biztosítja, hogy a horgászok minden kalandjuk során megbízhatnak a botban. A könnyű és hatékony kialakítás lehetővé teszi a horgászok számára, hogy élvezhessék a horgászatot, és több halat fogjanak, mint valaha.

Az ARNO 8018 COMPETITION horgászbot kiváló minőségű és könnyen kezelhető. A horgászok számára a legjobb választás, ha nagyobb halakat akarnak fogni, és szeretik a hosszabb botokat. A 500 cm hosszúság lehetővé teszi a horgászok számára, hogy messzebbre dobjanak, és nagyobb halakat fogjanak, mint valaha. A bolognai horgászatra tervezett bot kiváló minőségű kialakítása biztosítja, hogy a horgászok minden kalandjuk során megbízhatnak a botban. Ha szeretnél egy minőségi, könnyen kezelhető és hatékony bolognai botot, akkor az ARNO 8018 COMPETITION a legjobb választás.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett