Ingyenes szállítás 25000 Ft felett!

Energo Team PIAVE BOLO 500 cm bolognai horgászbot

Black Friday
Sneci - Tobi
Jelenleg nem elérhető

Cikkszám: EF-11078-500

Gyártó: ENERGO TEAM

Szállítás: 1-5 munkanap

Bot hossza: 500 cm
Tagok száma: 5 rész
Dobósúly: 5-20 g
Eredeti ár: 11 690 Ft10 404 Ft [-11%]
Szeretnél értesítést kapni, amikor termék újra rendelhetővé válik?
Add meg e-mail címedet és értesítünk!

 

 

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Termék értékelése

Mások értékelése alapján:
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket

Árfigyelő

E-mail értesítést küldünk, ha csökkenne a termék ára...

 

Termékismertető

Energo Team Piave Bolo - Az ET Piave széria egy kellően erős, de egy fokkal lágyabb változatú eszköz, mint a Brenta Bolo. Anyaga IM8-as carbon, mely rugalmassága mellett kölcsönzi a szériának a vékony blankot. Nagyobb dévérek, kárászok és átlagos méretű pontyok, illetve márnák horgászatához tökéletes alkalmatosság.
Cikkszám: 11078-500
Dobósúly: 5-20 g
Hossz: 5,00 m
Súly: 257 g
Szállítási méret: 132 cm
Tagok száma: 5
Akció: B
Energo Team Piave Bolo - Lágyabb opció a bolognais horgászat kedvelőinek A bolognais úszós horgászat gyakorlást és rutint igényel. A folyamatosan kontroll alatt tartott végszerelék hozza csak meg a várva várt sikert. Az ET Piave széria egy kellően erős, de egy fokkal lágyabb változatú eszköz, mint a Brenta Bolo. Anyaga IM8-as carbon, mely rugalmassága mellett kölcsönzi a szériának a vékony blankot. Nagyobb dévérek, kárászok és átlagos méretű pontyok, illetve márnák horgászatához tökéletes alkalmatosság. A nyél markolati része érdesített, vizes kézzel is stabil fogást tesz lehetővé. A bot végén csavaros záródugó található, mely szivacsos betétjével védi az összecsukás során a tagokat. Álló és folyóvízre is tökéletes választás. Az orsótartó békazáras kialakítású, mely 55 cm-re helyezkedik el a nyél végétől. Spicctagján csúszógyűrű is található, mely a fárasztás közbeni terheléselosztás felvételében jó segítség lesz. Kényelmes, kézre álló pecabot, melynek nyél átmérői a következők: 4 m-es: 19 mm 5 m-es: 21,3 mm 6 m-es: 23,8 mm Kezdő és tapasztaltabb horgászok részére is ajánljuk, akik szeretnének belekóstolni a bolognais horgászat élményeibe.

Az ENERGO TEAM márka újabb remekművével, az Energo Team PIAVE BOLO 500 cm bolognai horgászbotjával minden horgásznak lehetősége nyílik egy igazán kényelmes és hatékony horgászélményre. A bot kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült, így garantáltan hosszú élettartammal rendelkezik és az igényes horgászok számára is megfelelő választás.

Az Energo Team PIAVE BOLO 500 cm bolognai horgászbotja 5 méter hosszúságával ideális a kisebb és közepes méretű halak megfogásához. A bot könnyű és erős szerkezetével kiválóan használható folyóvizekben, tavakban és tengerparton egyaránt. A bolognai horgászbotok közül a PIAVE BOLO kiemelkedően stabil és pontos bot, amelynek használata a horgászat során nagyon könnyű és kényelmes.

Az Energo Team PIAVE BOLO 500 cm bolognai horgászbotjának egyik legnagyobb előnye, hogy rendkívül erős és tartós. A bot anyaga könnyű, ugyanakkor nagyon erős karbonból készült, ami lehetővé teszi, hogy nagyobb erőbehatásoknak is ellenálljon. Az erős és tartós kialakításának köszönhetően a botot bizalommal használhatjuk hosszú időn keresztül, anélkül, hogy aggódnunk kellene a törés vagy a meghibásodás miatt.

A bolognai horgászbotok között a PIAVE BOLO kiemelkedően stabil és pontos bot. Ennek köszönhetően a halak megfogása könnyebb és hatékonyabb, így a horgászat élménye is sokkal nagyobb lesz. A bot kiválóan használható a kisebb és közepes méretű halak megfogásához, így ideális választás lehet a csuka, a ponty, a süllő és más hasonló méretű halak horgászatához.

Az Energo Team PIAVE BOLO 500 cm bolognai horgászbotja kényelmes és könnyen kezelhető, ami nagyon fontos azok számára, akik hosszabb időn keresztül szeretnének horgászni. A bot ergonomikus markolattal van ellátva, ami kiválóan illeszkedik a kézbe és lehetővé teszi a hosszabb ideig tartó használatot is. Az Energo Team PIAVE BOLO 500 cm bolognai horgászbotja emellett rendkívül könnyű, így a horgászat során akár egész nap használható anélkül, hogy fáradt vagy kényelmetlen lenne a használata.

Az ENERGO TEAM márkájú Energo Team PIAVE BOLO 500 cm bolognai horgászbotja nagyon jó választás lehet azok számára, akik szeretnének egy kiváló minőségű, stabil és tartós botot használni horgászatuk során. A könnyű és erős kialakításának köszönhetően a bot ideális választás lehet a kisebb és közepes méretű halak megfogásához. Az ergonomikus markolat és a könnyű kialakítás teszi lehetővé, hogy a botot hosszabb ideig is használjuk kényelmesen és hatékonyan. Az ENERGO TEAM márkájú Energo Team PIAVE BOLO 500 cm bolognai horgászbotja egy remek választás minden horgásznak, aki szeretne hatékonyabban és kényelmesebben horgászni.

Termékjellemző alapján keresnél?

Energo Team PIAVE BOLO 500 cm bolognai horgászbot

Hasonló termékek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák