Ingyenes szállítás 25000 Ft felett!

Energo Team PIAVE BOLO 500 cm bolognai horgászbot

Black Friday
Sneci - Tobi
Jelenleg nem elérhető

Cikkszám: EF-11078-500

Gyártó: ENERGO TEAM

Szállítás: 1-5 munkanap

Bot hossza: 500 cm
Tagok száma: 5 rész
Dobósúly: 5-20 g
Eredeti ár: 11 690 Ft10 287 Ft [-12%]
Szeretnél értesítést kapni, amikor termék újra rendelhetővé válik?
Add meg e-mail címedet és értesítünk!

 

 

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Termék értékelése

Mások értékelése alapján:
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket

Árfigyelő

E-mail értesítést küldünk, ha csökkenne a termék ára...

 

Termékismertető

Energo Team Piave Bolo - Az ET Piave széria egy kellően erős, de egy fokkal lágyabb változatú eszköz, mint a Brenta Bolo. Anyaga IM8-as carbon, mely rugalmassága mellett kölcsönzi a szériának a vékony blankot. Nagyobb dévérek, kárászok és átlagos méretű pontyok, illetve márnák horgászatához tökéletes alkalmatosság.
Cikkszám: 11078-500
Dobósúly: 5-20 g
Hossz: 5,00 m
Súly: 257 g
Szállítási méret: 132 cm
Tagok száma: 5
Akció: B
Energo Team Piave Bolo - Lágyabb opció a bolognais horgászat kedvelőinek A bolognais úszós horgászat gyakorlást és rutint igényel. A folyamatosan kontroll alatt tartott végszerelék hozza csak meg a várva várt sikert. Az ET Piave széria egy kellően erős, de egy fokkal lágyabb változatú eszköz, mint a Brenta Bolo. Anyaga IM8-as carbon, mely rugalmassága mellett kölcsönzi a szériának a vékony blankot. Nagyobb dévérek, kárászok és átlagos méretű pontyok, illetve márnák horgászatához tökéletes alkalmatosság. A nyél markolati része érdesített, vizes kézzel is stabil fogást tesz lehetővé. A bot végén csavaros záródugó található, mely szivacsos betétjével védi az összecsukás során a tagokat. Álló és folyóvízre is tökéletes választás. Az orsótartó békazáras kialakítású, mely 55 cm-re helyezkedik el a nyél végétől. Spicctagján csúszógyűrű is található, mely a fárasztás közbeni terheléselosztás felvételében jó segítség lesz. Kényelmes, kézre álló pecabot, melynek nyél átmérői a következők: 4 m-es: 19 mm 5 m-es: 21,3 mm 6 m-es: 23,8 mm Kezdő és tapasztaltabb horgászok részére is ajánljuk, akik szeretnének belekóstolni a bolognais horgászat élményeibe.

Termékjellemző alapján keresnél?

Energo Team PIAVE BOLO 500 cm bolognai horgászbot

Hasonló termékek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák