Ingyenes szállítás 25000 Ft felett!

Energo Team BRENTA BOLO 600 cm bolognai horgászbot

Black Friday
Sneci - Tobi
Jelenleg nem elérhető

Cikkszám: EF-11076-600

Gyártó: ENERGO TEAM

Szállítás: 1-5 munkanap

Bot hossza: 600 cm
Tagok száma: 6 rész
Dobósúly: 5-25 g
17 790 Ft
Szeretnél értesítést kapni, amikor termék újra rendelhetővé válik?
Add meg e-mail címedet és értesítünk!

 

 

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Termék értékelése

Mások értékelése alapján:
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket

Árfigyelő

E-mail értesítést küldünk, ha csökkenne a termék ára...

 

Termékismertető

EnergoTeam Brenta Bolo - Gerinces bolognai horgászbot, akár folyóvízre is. Anyaga IM8-as carbon, melynek köszönhetően hihetetlen erőtartalékokkal rendelkezik. Kezdő és tapasztalt horgászok kedvelt eszköze lehet a széria.
Cikkszám: 11076-600
Dobósúly: 5-25 g
Hossz: 6,00 m
Súly: 347 g
Szállítási méret: 138 cm
Tagok száma: 6
Akció: B
EnergoTeam Brenta Bolo - Gerinces bolognai horgászbot, akár folyóvízre is Az ET Brenta széria kellően masszív és gerinces tagja a bolognai változatoknak. Gyorsasága miatt ideális választás folyóvízre, ahol a nagyobb márnákkal és pontyokkal is könnyedén felveszi a küzdelmet. Anyaga IM8-as carbon, melynek köszönhetően hihetetlen erőtartalékokkal rendelkezik. Erősségéhez mérten, 0,18-0,20-as monofil zsinórt is lehet mellé választani az orsóra, amit jelen esetben békazáras tartó fog stabilan. A gyűrűzése könnyített kerettel rendelkező SIC betétes gyűrűkből áll. A spicctagon 2 db csúszógyűrű helyezkedik el, hogy minél egyenletesebben vehesse fel a spicc a rá nehezedő terhelést. Amellett, hogy erős, mégis kecses a pecabot. A nyél átmérői a következők: - 4m: 17,2 mm - 5m: 20,7 mm - 6m: 24,3 mm Az orsótartó távolsága a nyél végétől 35 cm. Érdesített kivitel, így még vizes kézzel is biztonságosan tudjuk kezelni. Kezdő és tapasztalt horgászok kedvelt eszköze lehet a széria. Aki szeretne belekóstolni a folyóvízi bolozásba, Ő nem fog csalódni a választásban.

Az ENERGO TEAM által készített Brenta Bolo 600 cm bolognai horgászbot egy igazi kincs a horgászok számára. Ez a bot kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartósságot és megbízhatóságot garantálnak a horgászat során. A bot hossza 600 cm, ami lehetővé teszi a precíz dobások végrehajtását és a horgászat hatékonyságát.

A Brenta Bolo 600 cm bolognai horgászbot tökéletes választás a folyó- és állóvizekhez egyaránt. A bolognai botok könnyű súlyuk és általában nagyobb hosszuk miatt kiválóan alkalmasak hosszabb dobások elérésére, és a Brenta Bolo 600 cm bolognai horgászbot is ezt a tulajdonságot hordozza magában.

A bot nagyon érzékeny, így lehetővé teszi a halak észlelését a legkisebb érintésre is. Ez ideális tulajdonság a halászat során, mert lehetővé teszi a horgászok számára, hogy pontosan tudják, hol érdemes a horgukat elhelyezni.

A Brenta Bolo 600 cm bolognai horgászbot 3 részből áll, ami lehetővé teszi a könnyű szállítást és tárolást. A bot anyaga erős, de mégis rugalmas, így a horgászok biztosak lehetnek a bot tartósságában és megbízhatóságában.

A Brenta Bolo 600 cm bolognai horgászbot a horgászok számára kiváló választás, akik szeretik a hosszabb dobásokat és a nagyobb halakat. A bot tulajdonságai lehetővé teszik a horgászok számára, hogy hatékonyan horgásszanak a folyó- és állóvizeken. A Brenta Bolo 600 cm bolognai horgászbot kiváló ár-érték arányt kínál, és biztosan megfelel a horgászok minden igényének.

Ha szeretnél egy erős, megbízható és kiváló minőségű bolognai horgászbotot, akkor a Brenta Bolo 600 cm bolognai horgászbot az ideális választás számodra. Ne habozz, vásárold meg ma, és élvezd a hatékony horgászat élményét!

Termékjellemző alapján keresnél?

Energo Team BRENTA BOLO 600 cm bolognai horgászbot

Hasonló termékek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák