SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - Energo Team BRENTA BOLO 400 cm bolognai horgászbot
Most -13 %
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Energo Team BRENTA BOLO 400 cm bolognai horgászbot

Cikkszám: EF-11076-400

Gyártó: ENERGO TEAM

Szállítás: 1-3 munkanap

Bot hossza: 400 cm

Tagok száma: 4 rész

Dobósúly: 5-25 g

  • Jelenleg nem elérhető
8 430 Ft 9 690 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

EnergoTeam Brenta Bolo - Gerinces bolognai horgászbot, akár folyóvízre is. Anyaga IM8-as carbon, melynek köszönhetően hihetetlen erőtartalékokkal rendelkezik. Kezdő és tapasztalt horgászok kedvelt eszköze lehet a széria.
Cikkszám: 11076-400
Dobósúly: 5-25 g
Hossz: 4,00 m
Súly: 157 g
Szállítási méret: 127 cm
Tagok száma: 4
Akció: B
EnergoTeam Brenta Bolo - Gerinces bolognai horgászbot, akár folyóvízre is Az ET Brenta széria kellően masszív és gerinces tagja a bolognai változatoknak. Gyorsasága miatt ideális választás folyóvízre, ahol a nagyobb márnákkal és pontyokkal is könnyedén felveszi a küzdelmet. Anyaga IM8-as carbon, melynek köszönhetően hihetetlen erőtartalékokkal rendelkezik. Erősségéhez mérten, 0,18-0,20-as monofil zsinórt is lehet mellé választani az orsóra, amit jelen esetben békazáras tartó fog stabilan. A gyűrűzése könnyített kerettel rendelkező SIC betétes gyűrűkből áll. A spicctagon 2 db csúszógyűrű helyezkedik el, hogy minél egyenletesebben vehesse fel a spicc a rá nehezedő terhelést. Amellett, hogy erős, mégis kecses a pecabot. A nyél átmérői a következők: - 4m: 17,2 mm - 5m: 20,7 mm - 6m: 24,3 mm Az orsótartó távolsága a nyél végétől 35 cm. Érdesített kivitel, így még vizes kézzel is biztonságosan tudjuk kezelni. Kezdő és tapasztalt horgászok kedvelt eszköze lehet a széria. Aki szeretne belekóstolni a folyóvízi bolozásba, Ő nem fog csalódni a választásban.

Az ENERGO TEAM BRENTA BOLO 400 cm bolognai horgászbot egy kiváló minőségű termék, amely megfelelő választás azok számára, akik szeretnének minőségi és megbízható eszközökkel horgászni. Ez a bot megfelelően erős és tartós, így biztosan nem fog csalódást okozni sem a kezdő, sem a haladó horgászoknak.

Az ENERGO TEAM BRENTA BOLO 400 cm bolognai horgászbot kiválóan alkalmas folyóvizek, tók és tavak kis- és közepes méretű halainak fogására. A bot hossza 4 méter, így könnyen kezelhető és alkalmas a hosszabb dobásokra is. Az ENERGO TEAM BRENTA BOLO 400 cm bolognai horgászbot kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek garantálják a tartósságot és a megbízhatóságot.

Az ENERGO TEAM BRENTA BOLO 400 cm bolognai horgászbot nagyon könnyű, így hosszabb ideig is kényelmesen lehet vele horgászni. A bot kézre álló markolattal van ellátva, amely csúszásmentes felülettel rendelkezik, így biztosítva a stabil és kényelmes fogást. Az ENERGO TEAM BRENTA BOLO 400 cm bolognai horgászbot nagyon érzékeny, így a halak horgászása során a horgászok könnyen észreveszik, ha a halak elkezdenek enni.

Az ENERGO TEAM BRENTA BOLO 400 cm bolognai horgászbot egy nagyon jó minőségű termék, amely azok számára készült, akik szeretnek minőségi és megbízható eszközökkel horgászni. Ez a bot kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek garantálják a tartósságot és a megbízhatóságot. Az ENERGO TEAM BRENTA BOLO 400 cm bolognai horgászbot kiválóan alkalmas folyóvizek, tók és tavak kis- és közepes méretű halainak fogására, és ideális választás minden horgász számára, aki szeret a természetben lenni és szeretne minőségi horgászélményeket átélni.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett