Ingyenes szállítás 25000 Ft felett!

Energo Team BRENTA BOLO 400 cm bolognai horgászbot

Black Friday
Sneci - Tobi
Jelenleg nem elérhető

Cikkszám: EF-11076-400

Gyártó: ENERGO TEAM

Szállítás: 1-5 munkanap

Bot hossza: 400 cm
Tagok száma: 4 rész
Dobósúly: 5-25 g
Eredeti ár: 9 690 Ft8 624 Ft [-11%]
Szeretnél értesítést kapni, amikor termék újra rendelhetővé válik?
Add meg e-mail címedet és értesítünk!

 

 

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Termék értékelése

Mások értékelése alapján:
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket

Árfigyelő

E-mail értesítést küldünk, ha csökkenne a termék ára...

 

Termékismertető

EnergoTeam Brenta Bolo - Gerinces bolognai horgászbot, akár folyóvízre is. Anyaga IM8-as carbon, melynek köszönhetően hihetetlen erőtartalékokkal rendelkezik. Kezdő és tapasztalt horgászok kedvelt eszköze lehet a széria.
Cikkszám: 11076-400
Dobósúly: 5-25 g
Hossz: 4,00 m
Súly: 157 g
Szállítási méret: 127 cm
Tagok száma: 4
Akció: B
EnergoTeam Brenta Bolo - Gerinces bolognai horgászbot, akár folyóvízre is Az ET Brenta széria kellően masszív és gerinces tagja a bolognai változatoknak. Gyorsasága miatt ideális választás folyóvízre, ahol a nagyobb márnákkal és pontyokkal is könnyedén felveszi a küzdelmet. Anyaga IM8-as carbon, melynek köszönhetően hihetetlen erőtartalékokkal rendelkezik. Erősségéhez mérten, 0,18-0,20-as monofil zsinórt is lehet mellé választani az orsóra, amit jelen esetben békazáras tartó fog stabilan. A gyűrűzése könnyített kerettel rendelkező SIC betétes gyűrűkből áll. A spicctagon 2 db csúszógyűrű helyezkedik el, hogy minél egyenletesebben vehesse fel a spicc a rá nehezedő terhelést. Amellett, hogy erős, mégis kecses a pecabot. A nyél átmérői a következők: - 4m: 17,2 mm - 5m: 20,7 mm - 6m: 24,3 mm Az orsótartó távolsága a nyél végétől 35 cm. Érdesített kivitel, így még vizes kézzel is biztonságosan tudjuk kezelni. Kezdő és tapasztalt horgászok kedvelt eszköze lehet a széria. Aki szeretne belekóstolni a folyóvízi bolozásba, Ő nem fog csalódni a választásban.

Az ENERGO TEAM BRENTA BOLO 400 cm bolognai horgászbot egy kiváló minőségű termék, amely megfelelő választás azok számára, akik szeretnének minőségi és megbízható eszközökkel horgászni. Ez a bot megfelelően erős és tartós, így biztosan nem fog csalódást okozni sem a kezdő, sem a haladó horgászoknak.

Az ENERGO TEAM BRENTA BOLO 400 cm bolognai horgászbot kiválóan alkalmas folyóvizek, tók és tavak kis- és közepes méretű halainak fogására. A bot hossza 4 méter, így könnyen kezelhető és alkalmas a hosszabb dobásokra is. Az ENERGO TEAM BRENTA BOLO 400 cm bolognai horgászbot kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek garantálják a tartósságot és a megbízhatóságot.

Az ENERGO TEAM BRENTA BOLO 400 cm bolognai horgászbot nagyon könnyű, így hosszabb ideig is kényelmesen lehet vele horgászni. A bot kézre álló markolattal van ellátva, amely csúszásmentes felülettel rendelkezik, így biztosítva a stabil és kényelmes fogást. Az ENERGO TEAM BRENTA BOLO 400 cm bolognai horgászbot nagyon érzékeny, így a halak horgászása során a horgászok könnyen észreveszik, ha a halak elkezdenek enni.

Az ENERGO TEAM BRENTA BOLO 400 cm bolognai horgászbot egy nagyon jó minőségű termék, amely azok számára készült, akik szeretnek minőségi és megbízható eszközökkel horgászni. Ez a bot kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek garantálják a tartósságot és a megbízhatóságot. Az ENERGO TEAM BRENTA BOLO 400 cm bolognai horgászbot kiválóan alkalmas folyóvizek, tók és tavak kis- és közepes méretű halainak fogására, és ideális választás minden horgász számára, aki szeret a természetben lenni és szeretne minőségi horgászélményeket átélni.

Termékjellemző alapján keresnél?

Energo Team BRENTA BOLO 400 cm bolognai horgászbot

Hasonló termékek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák