SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - BOKOR SPIN (15-40G 272 cm) pergető horgászbot
Most -13 %
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

BOKOR SPIN (15-40G 272 cm) pergető horgászbot

Cikkszám: EF-13170-272

Gyártó: BOKOR

Szállítás: 1-5 munkanap

Bot hossza: 272 cm

Tagok száma: 2 rész

Dobósúly: 15-40 g

  • Raktáron
23 481 Ft 26 990 Ft

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 4.42
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 13170-272
Dobósúly: 15-40 g
Hossz: 2,72 m
Súly: 190 g
Szállítási méret: 140 cm
Tagok száma: 2

Bokor Spin pergető bot

Hosszú ideje tartó pergető horgászataim közben számtalanszor fogalmazódtak meg bennem azok az elvárások, amit a pergető botnak tudnia kell.

A legfontosabb szempontokat nem nehéz megfogalmaznunk. Könnyű átlátni, hogy a műcsalit pontosan, néha hosszan dobnunk, vezetnünk, és érzékelnünk kell. Ezek után pedig a hal rávágásának érzékelése, a hatékony bevágás és a fárasztás magabiztos teljesítése az, amit kívánunk a bottól. Minden elvárásunk fontos, de ha a pergető botokat egyetlen, számomra legfontosabb tulajdonsággal kellene jellemeznem, úgy a gerincességet emelném ki.

A Bokor Spin bottestek ennek figyelembevételével lettek megválasztva. A korszerű alapanyag a gyorsaság, az azonnali közvetítés kulcsa. Gerincesek, tehát erősek, gyorsak, és ehhez képest mégis könnyűek ezek a pálcák. A gerinces gyorsaság, a rugalmas erő a halak megakasztásának és sikeres kifárasztásának a záloga. Gondoljunk csak arra, milyen csontos egy csukának, vagy süllőnek a szája, de a harcsát is említhetjük. A kemény csontlemezek közé túl könnyed, bepuhuló bottal rendesen bevágni lehetetlen.

Nagyon sok ragadozó a horgok gyenge akadása miatt szabadul meg a műcsalitól. A siker szempontjából döntő az optimális bevágás. A fárasztáskor nagyon jó érzés, ha erőtartalékaink vannak a pálcában, ha irányítani, emelni, vezetni, valóban fárasztani tudjuk a ragadozókat. Soha nem tudhatjuk, mikor találkozunk kapitális rablóhallal, ennek érdekében botunk legyen magabiztos, én legfontosabb szempontoknak ezeket az elvárásokat tekintettem. A botok sűrűnek mondható gyűrűzése végigfut a testen, így a zsinórtól kapott terhelés a botot sok ponton érik, szinte egyben dolgoztatják. Erőteljesebb dobáskor, és főként fárasztáskor így a teljesebb bottest sok pontra osztva kapja a terhelést. A bot markolati része biztos fogású, az orsórögzítés, a két bottag illesztése is erőt sugárzó. A tesztelő időszak pergetéseinek tapasztalatai alapján mondhatom, hogy a Bokor Spin különböző méretű botjai, a jellemző gerincességük miatt, meglehetősen széles skálán használhatóak. A 212 cm. hosszúságú bot dobósúly tartománya 07–25 gramm. A könnyebb súlyú, kisebb méretű villantókhoz, kisebb méretű wobblerekhez, plasztik műcsalikhoz is ajánlott. A kisebb testű rablóhalak támadásait, rávágásait is jól közvetíti. Rövidnek mondható méretével főként a csónakos pergetések botja. Kisebb, 2500 – as méretű orsóval, 0,10-0,15–ös átmérőjű fonott zsinórral harmonikus egységet alkot. A 232 cm hosszúságú pergető bot partról és csónakból egyaránt jól használható. A 10-30 gramm dobósúly inkább az alkalmazható műcsalik méretét, mintsem a bot teljesítőképességét mutatja. A közepesebb méretű körforgókat, támolygó villantókat, intenzívebb veretésű wobblereket is jól érzékelhetően vezethetjük vele. A bothoz a 2500 -3000–es méretű orsó, 0,15-0,17–es zsinórral ajánlható. Csukapergetésre, wobbleres és plasztikos süllőzésre, balinozásra egyaránt jó választás. A 272 cm.-es bot, 15-40 gramm dobósúllyal, a közepes és nehezebb műcsalikkal történő parti pergetéshez nagyszerűen megfelel. Közepes méretű orsóval, 0,17-0,20 – as fonott zsinórral használhatjuk. A nagy csukákat rejtő vizeken is megbízható társunk lehet. Kapitális süllőket, váratlanul érkező harcsákat is biztonsággal fáraszthatunk vele. Könnyen kivitelezhető, hosszú dobásokkal eredményesen balinozhatunk a segítségével.

A BOKOR márkájú 'BOKOR SPIN (15-40G 272 cm) pergető horgászbot' egy igazán kiváló minőségű és megbízható eszköz a pergető horgászat szerelmeseinek. Ez a bot kifejezetten a könnyebb, akár 15-40 grammos csalik használatára lett tervezve, így tökéletesen alkalmas a kisebb halak fogására, de akár egy nagyobb prédával szemben sem adja fel a harcot.

A BOKOR SPIN horgászbot hossza 272 cm, ami lehetővé teszi a horgász számára, hogy nagyobb területet fedjen le, illetve a hosszú dobásokat is könnyedén elvégezhesse. A bot anyaga nagyon könnyű, hiszen a karbon-kompozit anyagból készült, így hosszabb ideig is kényelmesen tartani a kezünkben. A bot nyél része fokozott tapadást biztosít, ami kifejezetten előnyös az esős időjárásban, vagy ha a kezünk nedves.

A BOKOR SPIN horgászbot kiválóan alkalmas a pergető horgászat valamennyi formájára, legyen az folyó, tó vagy tengerparti horgászat. A bot kiválóan alkalmas a könnyebb csalik, mint például a wobbler, műlégy vagy spinner használatára. Az összeszerelése egyszerű és gyors, így a horgászoknak nem kell sok időt tölteniük a horgászbot összeszerelésével, hanem akár azonnal nekikezdhetnek a horgászatnak.

A BOKOR SPIN horgászbot kiváló minőségű anyagokból készült, így nagyon tartós és hosszú élettartammal rendelkezik. A bot anyaga könnyű, de mégis erős és strapabíró, így a horgászok bátran használhatják akár éveken át. A bot speciális kialakítása lehetővé teszi a precíz dobásokat, ami kifejezetten előnyös a pergető horgászat során.

Összességében elmondható, hogy a BOKOR SPIN (15-40G 272 cm) pergető horgászbot kiváló minőségű és megbízható eszköz a pergető horgászat szerelmeseinek. A bot kiválóan alkalmazkodik a könnyebb csalik használatához, kiváló minőségű anyagokból készült, könnyű és mégis erős, így hosszú élettartammal rendelkezik. A bot speciális kialakítása lehetővé teszi a precíz dobásokat, így a horgászok bátran használhatják akár éveken át. Ha szeretnél egy megbízható és kiváló minőségű pergető horgászbotot, akkor a BOKOR SPIN (15-40G 272 cm) pergető horgászbot a tökéletes választás számodra!

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett
BOKOR SPIN (15-40G 272 cm) pergető horgászbot23 481 Ft