Ingyenes szállítás 25000 Ft felett!

Carp Expert NEO LONG CAST 3.5LBS 360 cm 2RÉSZES bojlis horgászbot

Black Friday
Sneci - Tobi
Jelenleg nem elérhető

Cikkszám: EF-13389-363

Gyártó: CARP EXPERT

Szállítás: 1-5 munkanap

Bot hossza: 360 cm
Tagok száma: 2 rész
Dobósúly: 3,5lbs g
16 790 Ft
Szeretnél értesítést kapni, amikor termék újra rendelhetővé válik?
Add meg e-mail címedet és értesítünk!

 

 

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Termék értékelése

Mások értékelése alapján:
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket

Árfigyelő

E-mail értesítést küldünk, ha csökkenne a termék ára...

 

Termékismertető

Carp Expert Neo Long Cast 3,5 lbs bojlis bot - A CXP Neo széria legújabb tagja az LC, magyarul távdobó 3,5 librás horgászbot. A mai modern pontyhorgászat kulcsfontosságú tényezője a meghorgászni kívánt távolság. A távoli etetésekhez a Spod botok rugalmasságot nyújtanak, de ezek merevsége, a halak fárasztásához nem alkalmas, gyors leakadáshoz vezetnek. Ezen problémára nyújtanak kedvező megoldást, a Neo LC botok.
Cikkszám: 13389-363
Dobósúly: 3,5 lbs
Hossz: 3,60 m
Súly: 363 g
Szállítási méret: 187 cm
Tagok száma: 2
Akció: B

Carp Expert Neo Long Cast 3,5 lbs bojlis bot

A CXP Neo széria legújabb tagja az LC, magyarul távdobó 3,5 librás horgászbot.

A mai modern pontyhorgászat kulcsfontosságú tényezője a meghorgászni kívánt távolság. A távoli etetésekhez a Spod botok rugalmasságot nyújtanak, de ezek merevsége, a halak fárasztásához nem alkalmas, gyors leakadáshoz vezetnek. Ezen problémára nyújtanak kedvező megoldást, a Neo LC botok. A távdobás nem egyszerű, kellő tapasztalat kell a megfelelő kivitelezéséhez, az akár 120-150 méteres távok elérése miatt. A dobótechnika mellett kulcsfontosságú tényező a felszerelés.

A CE Neo széria LC igazi gerinces IM10-es karbon távdobó botjai megfelelő alkalmatosságok lesznek e téren. 3,5 librás változatok, 100-110 gramm körüli végszerelékekkel, könnyedén elérhetjük a 100 méter feletti távokat.

Az orsótartó távolsága a nyél végétől 60 cm, ami kellő fogást biztosít a nagy dobásokhoz. Az alsó keverő 50 mm-es, melyben könnyedén fut a zsinór, plusz a gyűrűbetétek anyaga SIC. A kívánt távolság eléréséhez már csak egy megfelelő méretű, nagy dobbal rendelkező orsóra van szükség.

Zsinórválasztásban az ajánlott méret 0.25-ös, ez alá csak akadómentes terepen érdemes menni. Fonott dobóelőke, vagy a népszerű vékonyodó Shock Leader használata ajánlott. Külön érdekessége a botnak az a csúszásmentes alsó markolat, ami kiváló fogást és hosszú dobásokat biztosít.

Tökéletes választás kezdőknek is, mivel kedvező árfekvéssel rendelkezik, de a tapasztalt horgászok tudják igazán kihasználni a botban rejlő igazi lehetőségeket.

2 és 3 részes változatban kapható.

2 részes változat, kellően stabil gerincet ad a felszerelésnek. A 3 részes változata könnyed szállíthatóságot tesz lehetővé.

A Carp Expert NEO LONG CAST 3.5LBS 360 cm 2RÉSZES bojlis horgászbot egy olyan kiváló minőségű termék, amely minden horgász számára ideális választás lehet. A termék hossza 360 cm, így könnyen elérhetővé teszi a távoli pontokat is, amelyekre más horgászbotokkal nehéz vagy lehetetlen eljutni.

Az 1,8 kg súlyú horgászbot 2 részből áll, így könnyen szállítható és tárolható. A bojlis horgászok számára különösen fontos, hogy a bot hosszú élettartamú legyen, és a Carp Expert NEO LONG CAST 3.5LBS 360 cm 2RÉSZES bojlis horgászbot ezt garantálja. A minőségi anyagokból készült bot kifejezetten strapabíró, és a horgászat során is ellenálló a különböző külső hatásokkal szemben.

A Carp Expert NEO LONG CAST 3.5LBS 360 cm 2RÉSZES bojlis horgászbot kiválóan alkalmas a bojlis horgászat minden típusára. A 3.5LBS-os erőssége miatt könnyedén megfoghatóak a nagyobb halak is, és a horgászbot nagyon pontosan irányítható, így a pontyok és más halfajok is könnyedén megfoghatóak vele.

A termék előnyei között említhető, hogy a Carp Expert NEO LONG CAST 3.5LBS 360 cm 2RÉSZES bojlis horgászbot kiváló rugalmassággal rendelkezik, így a horgászat során a halak még akkor sem éreznek ellenállást, ha nagyobbak vagy nehezebbek. A bot kiválóan kiegyensúlyozott és ergonomikus, így a horgászoknak könnyen és kényelmesen tudják használni.

A Carp Expert NEO LONG CAST 3.5LBS 360 cm 2RÉSZES bojlis horgászbot a legjobb minőségi anyagokból készült, amelyek garantálják a tartósságot és a megbízhatóságot. A bot kiválóan ellenáll a víznek és a külső hatásoknak, így hosszú élettartammal rendelkezik. A termék a horgászok számára könnyen használható és kényelmes, így a horgászat során nem fáradnak el a kezek.

A Carp Expert NEO LONG CAST 3.5LBS 360 cm 2RÉSZES bojlis horgászbot egyedi és stílusos megjelenésével is kitűnik a többi horgászbot közül. A modern dizájn és a kiváló minőségű anyagok együttesen teszik ezt a terméket igazán vonzóvá a horgászok számára. A termék minden olyan horgász számára ideális választás, aki szereti a bojlis horgászatot, és egy kiváló minőségű és megbízható horgászbotra van szüksége.

Termékjellemző alapján keresnél?

Carp Expert NEO LONG CAST 3.5LBS 360 cm 2RÉSZES bojlis horgászbot

Hasonló termékek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák