Ingyenes szállítás 25000 Ft felett!

CARP EXPERT LONG CAST 3,5LBS 360 cm 3SE bojlis horgászbot

Black Friday
Sneci - Tobi
Jelenleg nem elérhető

Cikkszám: EF-13389-361

Gyártó: CARP EXPERT

Szállítás: 1-5 munkanap

Bot hossza: 360 cm
Tagok száma: 3 rész
Dobósúly: 3,5lbs g
15 990 Ft
Szeretnél értesítést kapni, amikor termék újra rendelhetővé válik?
Add meg e-mail címedet és értesítünk!

 

 

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Termék értékelése

Mások értékelése alapján:
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket

Árfigyelő

E-mail értesítést küldünk, ha csökkenne a termék ára...

 

Termékismertető

Carp Expert Long Cast bojlis bot - A modern megjelenésű, kecses EnergoTeam Long Cast bot minden elemében a távdobás által támasztott magas követelmények leküzdését szolgálja. A mérnöki pontossággal elhelyezett, nagyméretű, kopásálló, könnyített SIC gyűrűsoron szinte ellenállás nélkül folyik keresztül a zsinór. A maximális dobótávolság eléréséhez használjunk nagy és lehetőleg kúpos dobú orsót.
Cikkszám: 13389-361
Dobósúly: 3,5 Lbs
Hossz: 3,60 m
Súly: 285 g
Szállítási méret: 128 cm
Tagok száma: 3
Carp Expert Long Cast bojlis bot

Hogyan dobjunk 100 méter fölé könnyedén!
A modern megjelenésű, kecses EnergoTeam Long Cast bot minden elemében a távdobás által támasztott magas követelmények leküzdését szolgálja.

Az IM10-es, rugalmas karbon bottest dinamikusan, szinte parittyaként röpíti a végszereléket a kitűzött cél irányába. A mérnöki pontossággal elhelyezett, nagyméretű, kopásálló, könnyített SIC gyűrűsoron szinte ellenállás nélkül folyik keresztül a zsinór. A maximális dobótávolság eléréséhez használjunk nagy és lehetőleg kúpos dobú orsót.

Főzsinórnak semmiképp sem tegyünk fel 0,30 mm-nél vastagabbat, mert az métereket fog visszavenni a dobás távolságából. Fonott dobóelőkét viszont bátran tegyünk fel, de ebben az esetben feltétlen használjunk dobókesztyűt, az esetleges sérülések elkerülése érdekében.

A legigényesebb kivitelű botokra jellemző fém záródugó és orsótartó exkluzív megjelenést kölcsönöz ennek a rendkívüli távdobó botnak.

2 és 3 részes változatban kapható.

A CARP EXPERT LONG CAST 3,5LBS 360 cm 3SE bojlis horgászbot egy kiváló minőségű és professzionális eszköz minden horgász számára, aki szeretne a legjobb eredményeket elérni a bojlizás során. Ez a bot kifejezetten hosszabb távokra lett tervezve, és kiválóan alkalmas a nagyobb távolságok elérésére.

A CARP EXPERT LONG CAST 3,5LBS 360 cm 3SE bojlis horgászbot nagy előnye az erős és strapabíró szerkezet, amely minden körülmények között megbízhatóan teljesít. A bot anyaga karbon, amely nagyon könnyű, de mégis erős és tartós, így hosszabb használat során sem fog deformálódni vagy elhasználódni.

A bot hossza 360 cm, ami azt jelenti, hogy bármilyen körülmények között könnyedén elérhetjük a kívánt távolságot. A 3,5LBS-os dobósúly lehetővé teszi a nagyobb és nehezebb csalik használatát, így könnyedén elérhetjük a nagyobb és nehezebb halakat is.

Az 3SE jelzés azt jelenti, hogy a bot három részből áll, így könnyen szállítható és tárolható. A bot kialakítása ergonomikus, így kényelmesen tarthatjuk a kezünkben hosszabb ideig is, anélkül, hogy fáradtságot éreznénk.

A CARP EXPERT LONG CAST 3,5LBS 360 cm 3SE bojlis horgászbot egyedülálló előnye a pontos és precíz dobás, amely lehetővé teszi a csalik pontos elhelyezését a vízben. A bot nagyfokú érzékenységgel rendelkezik, így még a legfinomabb kapásokat is észre fogjuk venni.

Összességében a CARP EXPERT LONG CAST 3,5LBS 360 cm 3SE bojlis horgászbot egy kiváló minőségű, megbízható és professzionális eszköz minden horgász számára, aki szeretne a legjobb eredményeket elérni a bojlizás során. A bot méretei miatt könnyen szállítható és tárolható, és a nagy dobósúlynak köszönhetően a nagyobb és nehezebb csalik használatára is alkalmas. Ha szeretnél egy olyan botot, amely minden körülmények között megbízhatóan működik, és segít elérni a legjobb eredményeket, akkor a CARP EXPERT LONG CAST 3,5LBS 360 cm 3SE bojlis horgászbot a tökéletes választás!

Termékjellemző alapján keresnél?

CARP EXPERT LONG CAST 3,5LBS 360 cm 3SE bojlis horgászbot

Hasonló termékek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák