Ingyenes szállítás 25000 Ft felett!

Carp Expert DOUBLE TIP 3,0LBS 360 cm HEAVY bojlis horgászbot

Black Friday
Sneci - Tobi
Raktáron

Cikkszám: EF-13394-360

Gyártó: CARP EXPERT

Szállítás: 1-5 munkanap

Bot hossza: 360 cm
Tagok száma: 3 rész
Dobósúly: 3lbs g
Eredeti ár: 26 990 Ft21 490 Ft [-20%]

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Termék értékelése

Mások értékelése alapján:
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket

Árfigyelő

E-mail értesítést küldünk, ha csökkenne a termék ára...

 

Termékismertető

Cikkszám: 13394-360
Dobósúly: 3 lbs
Hossz: 3,60 m
Súly: 360 g
Szállítási méret: 126 cm
Tagok száma: 3+1+2
Akció: B

Carp Expert Double Tip Heavy bot

Szeretne egy bot áráért kettőt? Akkor válassza a Carp Expert Double Tip botját.

A Carp Expert Double Tip a pontyhorgászok egyik kedvence, ugyanis a két legnépszerűbb módszert egyesíti egy botban. Így nem kell hatalmas bot mennyiséggel a partra mennünk, egy bottal is megoldunk két módszert. A bot lényege a cserélhető első tagban rejlik, ugyanis a bojlis első tagot egy mozdulattal feederesre cserélhetjük.

A 3 librás botból szinte azonnal egy kemény feederes botot kapunk, amivel a 100 méter feletti távolságok is elérhetőek.

A bot IM12 –es karbonból készült, ezért tud ennyire karcsú és könnyű lenni, az mellett, hogy a hihetetlen erejét megőrzi.

Ajánljuk minden olyan békés hal horgásznak, akik egyaránt előnyben részesítik a bojlizást és a feederezést.

Paraméterek:
- Anyag: IM12 karbon
- Gyűrűk száma/bojlis: 7
- Gyűrűk száma/ feeder: 11
- Feeder spiccek száma: 2 
- Keverőgyűrű átmérője: 50 mm
- Bojlis akció: 3 LBS
- Feeder akció: Heavy

A CARP EXPERT márkájú 'Carp Expert DOUBLE TIP 3,0LBS 360 cm HEAVY bojlis horgászbot' egy valódi minőségi darab, amely kifinomult technológiával és kiváló minőségű anyagokból készült. Ezt az 1+1 szakaszos botot a horgászok igényei alapján tervezték és gyártották, így minden részletét figyelembe vették.

A bot hossza 360 cm, ami egy nagyon kényelmes méret a bojlis horgászat során. A 3,0LBS erősségű bottestnek köszönhetően nagyobb távolságokra is lehet dobni, így könnyebben elérhetőek a nehezebb halak. A Heavy kategóriába tartozó bot pedig még inkább biztosítja a stabilitást és a megbízhatóságot, így azok a horgászok is bátran használhatják, akik hosszabb ideig tartó horgászatokat terveznek.

Az egyik legnagyobb előnye ennek a horgászbotnak az a dupla vég, amely lehetővé teszi a horgász számára, hogy könnyen és gyorsan váltson a különböző bojlis technikák között. A bot két különböző tipet tartalmaz, amelyek közül az egyik egy vastagabb, rugalmasabb tip, amelyet a nagyobb halak kifogása során lehet használni. A másik tip pedig egy vékonyabb, érzékenyebb tip, amely kisebb halak kifogásakor használható.

A bot kialakítása kifejezetten azért történt, hogy a horgászok a lehető legkényelmesebben használhassák. A kényelmes markolat és a könnyű súlyú bottest garantálja, hogy a horgászat során ne fáradjon el a horgász, így több időt tölthet a vízparton. A CARP EXPERT horgászbotok minősége egyedülálló, és azt garantálja, hogy a horgászok évekig használhatják.

Összefoglalva, a CARP EXPERT DOUBLE TIP 3,0LBS 360 cm HEAVY bojlis horgászbot egy igazán kiváló minőségű termék, amely kiválóan alkalmas a bojlis horgászatra. A dupla vég, a nagy dobótávolság és az érzékeny tip együttesen biztosítják a horgászok számára a maximális kényelmet és hatékonyságot a vízparton. A termék a horgászok számára készült, így minden részletét úgy tervezték meg, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsa a horgászoknak. A CARP EXPERT DOUBLE TIP 3,0LBS 360 cm HEAVY bot egyaránt alkalmas kezdő és haladó horgászok számára, és garantáltan nem okoz csalódást!

Termékjellemző alapján keresnél?

Carp Expert DOUBLE TIP 3,0LBS 360 cm HEAVY bojlis horgászbot

Hasonló termékek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák