SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - KAMASAKI BIG FISH (300cm,60-120G) horgászbot
Most -13 %
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

KAMASAKI BIG FISH (300cm,60-120G) horgászbot

Cikkszám: EF-14136-300

Gyártó: KAMASAKI

Szállítás: 1-5 munkanap

Bot hossza: 300 cm

Tagok száma: 2 rész

Dobósúly: 60-120 g

  • Raktáron
8 256 Ft 9 490 Ft

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 3.75
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 14136-300
Dobósúly: 60-120 g
Hossz: 3,00 m
Súly: 334 g
Szállítási méret: 155 cm
Tagok száma: 2
Akció: B

Kamasaki Big Fish bot

A neve is mutatja, a nagyhalak ellenfele a Kamasaki Big Fish!

Az IM6 karbon anyagból készült bottest kiváló minőségű SIC gyűrűkkel szerelt. Ellenáll a nagy halak fárasztása során fellépő erőhatásoknak, legyen szó pontyról, csukáról, vagy éppen kisebb harcsákról.

A ’B’ akciójú bot nyéltagja osztott parafa/eva, betétes menetes orsótartóval szerelt, mely borítása révén jó fogást biztosít a nagy halak fárasztása közben.

A botcsalád több dobósúly tartományban is elérhető.
Míg kisebb dobósúlyban pontyozáshoz, amurozáshoz, nádi horgászathoz, addig az erősebb 200 grammos akár harcsázáshoz is eredményesen használható.

Válasszunk hozzá monofil zsinórt, hogy még jobban ki tudjuk használni a botban rejlő lehetőségeket.

A KAMASAKI Big Fish horgászbot egy olyan termék, amely minden horgász számára megfelelő választás lehet. A horgászok, akik szeretik a nagyobb halakat fogni, biztosan örülni fognak ennek a horgászbotnak. A horgászbot mérete 300cm, ami azt jelenti, hogy a horgászok nagy távolságra tudnak dobni, így könnyen elérhetik a kívánt helyet.

A horgászbot tervezése nagyon szép és vonzó, így a horgászok nagyon büszkék lesznek arra, hogy ezt a terméket használják. A horgászbot szépen megmunkált, és nagyon könnyű, így a horgászok hosszú időn keresztül foglalkozhatnak a horgászattal anélkül, hogy fáradtak lennének.

A KAMASAKI Big Fish horgászbot kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartósak és ellenállnak a kopásnak és a korróziónak. A horgászbot anyaga szénszálas, ami azt jelenti, hogy a horgászok könnyen és hatékonyan tudják használni a horgászbotot, valamint a horgászbot tartós és hosszú élettartammal rendelkezik.

A horgászbot nagy előnye az, hogy nagyon erős és tartós. A horgászok nagyobb halakat is könnyedén megfoghatnak vele, hiszen a horgászbot 60-120 gramm súlyú csalikat is képes elviselni. A horgászbot nagyon érzékeny és finom, így a horgászok pontosan tudják, hogy mikor kapnak halat, és azonnal reagálhatnak a kapásra.

A horgászbot kialakítása lehetővé teszi, hogy a horgászok könnyen és hatékonyan dobjanak. A horgászbot csúcsa nagyon érzékeny és finom, így a horgászok könnyen és hatékonyan dobhatnak vele. A horgászbot könnyű, így a horgászok hosszú időn keresztül tudják használni anélkül, hogy fáradtak lennének.

Összességében a KAMASAKI Big Fish horgászbot nagyon jó minőségű és nagyon sok előnnyel rendelkezik. A horgászok nagy távolságra dobhatnak vele, és nagyon erős és tartós, így nagyobb halakat is könnyen megfoghatnak vele. A horgászbot könnyű és nagyon érzékeny, így a horgászok pontosan tudják, hogy mikor kapnak halat, és azonnal reagálhatnak a kapásra. A horgászbot tervezése nagyon szép és vonzó, így a horgászok nagyon büszkék lesznek arra, hogy ezt a terméket használják.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett
KAMASAKI BIG FISH (300cm,60-120G) horgászbot8 256 Ft