Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

By Döme 360 cm feeder szett

Cikkszám: SN-19999-272

Gyártó: BY DÖME

Szállítás: 1-5 munkanap

 • Külső raktáron
 • Ingyenes szállítás
37 595 Ft 44 970 Ft

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 3.98
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Íratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

By Döme feeder szett

Döme Gábor nevét sokan ismerhetitek hisz régen benne van már a horgász bizniszben.

Az ő nevével "fémjelzett" termékekből raktunk össze nektek egy szettre valót.

Sok banda utálja az interjúztatók első kérdését: „Honnan a név?” Mi viszont imádjuk. Döme Gábor régi motoros a szakmában. Már ha a motorja a horgászbotja. Az ő nevének égisze alatt összeraktuk a legdömésebb Döme feeder szettet! A bot kapásból (értitek. KAPÁSBÓL.) a By Döme Team Feeder Power Fighter Feeder 360 H 30-100gr /1842-361/. E horgászbot pedig a Carp fighter botok utódja, azoknak minden jó tulajdonságával. A megbízhatóság és a karakterisztika nagyon döme lesz. Legyen a szótárunkban a döme most a kiváló szinonimája! A bot adatai aláírják e kiválóságot: a hossza 3,60 m, dobósúlya pedig 30-100g. SIC típusú gyűrűje mellett carbon anyaga is ráerősít arra, hogy ezt a szettet szinte kötelező lesz kipróbálni. A nyélborítás parafa, a tagok száma pedig 3+3 db. A bot súlya 290 g. A szett része az orsó, ami szintén nagyon Döme: by Döme - Team Feeder Fighter Carp LCS 6000 /2503-460/. Ez egy tipikusan feeder horgászatra kifejlesztett orsó, így jól bírja a hétköznapi igénybevételeket. Az orsódob anyaga sekély, lekerekített alumínium, így a távolság is nő, ráadásul a zsinór is gyorsan pereg. Orsónk nyeletőfékes orsó, így minden horgász megtalálja benne saját igényeit.  Orsónk adatai a következők: a csapágyszám 3 + 1, LCS nyeletőfékrendszere mellett az áttétel 4,6:1. A forgácsolt fém hajtókar mellett a dupla fém zsinórklipsz teszi még erősebbé és még minőségibbé termékünket. Orsónk csapágyazott, zsinórvezető görgővel, erősített felkapókarral, S-Curve zsinórfektető rendszerrel és Grafit-Hybrid orsótesttel is rendelkezik. A zsinórkapacitás 0,20/215,0,25/140 mm/m. Emellett meg kell még említenünk végtelen visszaforgásgátlóját! A damilról még pár szót: damilunk Haldorádó Blue Feeder 0,20mm/300m - 5,65 kg /HDBFE-20/. A Haldorádó Blue Feeder a céltudatos feederhorgászok újabb igényeihez rendkívül jól igazodó, alacsony nyúlással rendelkező monofil főzsinór. Így kell körbevenni az igény alakját damillal! Damilunk az egyik legmodernebb gyártástechnológiával készült, amelynek köszönhetően strapabíró, magas szakítószilárdsági értékkel rendelkező, jól süllyedő zsinór az eredmény, amelyről minden horgász álmodik. De Ön nem! Önnek ez az álom az új valóság! A színek mind nappal, mind éjjel jól láthatók, akkor is, ha dobásról, és akkor is, ha halfárasztásról van szó. A hosszú élettartamért a kopás- és UV-álló bevonat felel! Ugye, hogy ez mennyire Döme? Válaszd BY DÖME FEEDER SZETTünket, hogy Te is megismerd Döme kiválóságát!

 

Bot: By Döme Team Feeder Power Fighter Feeder 360 H 30-100gr /1842-361/

Ez a bot a méltán elhíresül Carp fighter botok utódja. Mind megbízhatóságban mind karakterisztikában meg lesz elégedve vele a normál és a method technikát használó horgász.

 • Hossz (m):3,60
 • Dobósúly:30-100g
 • Anyag:Carbon
 • Gyűrű típus:SIC
 • Nyélborítás:parafa
 • Tagok száma (db):3+3
 • Súly:290g

Orsó: by Döme - Team Feeder Fighter Carp LCS 6000 /2503-460/

Az orsó pontyos feeder horgászatra lett kifejlesztve, így jól bírja a hétköznapi igénybevételeket.Sekély lekerekített alumínium  dobbal szerelték így gyorsabban pereg le a zsinór és a dobás távolság is nő,  és nyelető fékkel van ellátva így minden horgász igényét kielégíti.-

 • Csapágyszám 3 + 1
 • Áttétel 4,6:1
 • LCS nyeletőfék-rendszer
 • Alumínium távdobó dob
 • Forgácsolt fém hajtókar
 • Dupla fém zsinórklipsz
 • Csapágyazott zsinórvezető görgő
 • Erősített felkapókar
 • S-Curve zsinórfektető rendszer
 • Grafit-Hybrid orsótest
 • zsinórkapacitás mm/m:0,20/215,0,25/140
 • Végtelen visszaforgásgátló

Damil: Balsax Tarantula 0,20mm/300m

A Tarantula új molekuláris szerkezete jó nyúlási képesség mellett nagy húzószilárdságot adott a zsinórnak. Ezek a „pókháló”-szerű képességek kellő bizalmat adnak nagy halak horgászatához. A Tarantula kiemelkedik a többi zsinór közül, soha nem kell aggódnod, hogy pont a nagy hal fog szakadás miatt elmenni a horgodról. A Tarantula nyúlási képessége megvéd a fárasztás közbeni kirohanásoktól. Az új anyagtechnológiának köszönhetően pedig a zsinór teljesen kopásálló és nem rojtosodik ki. A Tarantulá-t így sokkal hosszabb ideig tudod használni, mint egy átlagos damilt. Mindezeken túl pedig a rejtőzködő sötét, füstös színe miatt a Tarantula a halak számára csaknem érzékelhetetlen a víz alatt. A Tarantula zsinór új molekuláris szerkezete miatt kiemelkedően magas a szakadási és a nyúlás okozta károkkal szembeni ellenállása. Legnagyobb erőssége a rugalmasság, amely képes elnyelni a váratlan kirohanások által keltett erőhatásokat, így megvéd a zsinór elszakadásától. Ez a két kiegyensúlyozott és optimalizált képesség teszi a Tarantula zsinórt hatékony és megbízható társaddá nagy és erős halak fárasztásánál.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett