SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - By Döme 360 cm feeder szett
Most -12 %
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

By Döme 360 cm feeder szett

Cikkszám: SN-19999-272

Gyártó: BY DÖME

Szállítás: 1-5 munkanap

 • Külső raktáron
 • Ingyenes szállítás
43 094 Ft 48 970 Ft

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 3.98
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

By Döme feeder szett

Döme Gábor nevét sokan ismerhetitek hisz régen benne van már a horgász bizniszben.

Az ő nevével "fémjelzett" termékekből raktunk össze nektek egy szettre valót.

Sok banda utálja az interjúztatók első kérdését: „Honnan a név?” Mi viszont imádjuk. Döme Gábor régi motoros a szakmában. Már ha a motorja a horgászbotja. Az ő nevének égisze alatt összeraktuk a legdömésebb Döme feeder szettet! A bot kapásból (értitek. KAPÁSBÓL.) a By Döme Team Feeder Power Fighter Feeder 360 H 30-100gr /1842-361/. E horgászbot pedig a Carp fighter botok utódja, azoknak minden jó tulajdonságával. A megbízhatóság és a karakterisztika nagyon döme lesz. Legyen a szótárunkban a döme most a kiváló szinonimája! A bot adatai aláírják e kiválóságot: a hossza 3,60 m, dobósúlya pedig 30-100g. SIC típusú gyűrűje mellett carbon anyaga is ráerősít arra, hogy ezt a szettet szinte kötelező lesz kipróbálni. A nyélborítás parafa, a tagok száma pedig 3+3 db. A bot súlya 290 g. A szett része az orsó, ami szintén nagyon Döme: by Döme TF Carpfighter Pro 6000. Ez egy tipikusan feeder horgászatra kifejlesztett orsó, így jól bírja a hétköznapi igénybevételeket. Az orsódob anyaga sekély, lekerekített alumínium, így a távolság is nő, ráadásul a zsinór is gyorsan pereg. Orsónk nyeletőfékes orsó, így minden horgász megtalálja benne saját igényeit.  Orsónk adatai a következők: a csapágyszám 3 + 1, LCS nyeletőfékrendszere mellett az áttétel 4,6:1. A forgácsolt fém hajtókar mellett a dupla fém zsinórklipsz teszi még erősebbé és még minőségibbé termékünket. Orsónk csapágyazott, zsinórvezető görgővel, erősített felkapókarral, S-Curve zsinórfektető rendszerrel és Grafit-Hybrid orsótesttel is rendelkezik. A zsinórkapacitás 0,20/215,0,25/140 mm/m. Emellett meg kell még említenünk végtelen visszaforgásgátlóját! A damilról még pár szót: damilunk Haldorádó Blue Feeder 0,20mm/300m - 5,65 kg /HDBFE-20/. A Haldorádó Blue Feeder a céltudatos feederhorgászok újabb igényeihez rendkívül jól igazodó, alacsony nyúlással rendelkező monofil főzsinór. Így kell körbevenni az igény alakját damillal! Damilunk az egyik legmodernebb gyártástechnológiával készült, amelynek köszönhetően strapabíró, magas szakítószilárdsági értékkel rendelkező, jól süllyedő zsinór az eredmény, amelyről minden horgász álmodik. De Ön nem! Önnek ez az álom az új valóság! A színek mind nappal, mind éjjel jól láthatók, akkor is, ha dobásról, és akkor is, ha halfárasztásról van szó. A hosszú élettartamért a kopás- és UV-álló bevonat felel! Ugye, hogy ez mennyire Döme? Válaszd BY DÖME FEEDER SZETTünket, hogy Te is megismerd Döme kiválóságát!

Bot: By Döme Team Feeder Power Fighter Feeder 360 H 30-100gr /1842-361/

Ez a bot a méltán elhíresül Carp fighter botok utódja. Mind megbízhatóságban mind karakterisztikában meg lesz elégedve vele a normál és a method technikát használó horgász.

 • Hossz (m):3,60
 • Dobósúly:30-100g
 • Anyag:Carbon
 • Gyűrű típus:SIC
 • Nyélborítás:parafa
 • Tagok száma (db):3+3
 • Súly:290g

By Döme TF Carpfighter Pro 6000 nyeletőfékes orsó

Ez a típus a palettánk egyik legnépszerűbb, legnagyobb darabszámban értékesített orsójának, a Carp Fighter LCS-nek a továbbfejlesztett utódja.
Megjelenését tekintve letisztult, igényes kivitel jellemzi, elegáns fekete dizájnnal. Külseje a legnevesebb orsógyártók legmívesebb termékeire emlékeztet, miközben ezek a modellek a By Döme TEAM FEEDER orsócsalád legkedvezőbb áru alap alternatívái.
A megújult külső mellett, az alábbi elemek változtak a korábbi modellekhez képest:
- Precízebben állítható első főfék rendszer, illetve hátsó nyeletőfék, melyek egyaránt 100%-osan por- és cseppállóak.
- Megerősített, masszív tengely, ház és rotor, amely még strapabíróbbá teszi az orsót, kiegyenlített, sima futást biztosítva.
- A vékony acéldrót felkapókart egy erősített, cső felkapókarra cseréltük.
- A hajtókart, a hajtókar végét és az orsótestben található hajtókar-rögzítőcsavart is újra cseréltük. Nagyméretű, ergonomikus hajtókar fogantyút kapott.
- Új kialakítású, szélesebb dob, távdobó kilépő éllel.
- A csapágyak száma (3+1) nem változott, de ezek minősége is egy lényegesen magasabb szintet üt meg. Az orsó illesztése és ezen keresztül a használati értéke is lényegesen jobb lett.
A mindennapos feederhorgászatokhoz, amatőr és haladó horgászoknak egyaránt! A mindennapok kőkemény harcosa. Így a legtöbbek által használt 3,3; 3,6; 3,9 méteres botokhoz ideális választás. A család a legkedveltebb 3 különböző méretben kerül forgalomba


 • Fékrendszer: Elsőfék + hátsó nyeletőfék
 • Csapágy: 3+1
 • Áttétel: 4.6:1
 • Orsóház: Grafit-hybrid
 • Dob: Alumínium (távdobó)
 • Végtelen visszaforgásgátló
 • Anti-twist rendszer
 • Dupla fém zsinórklipsz
 • S-Curve zsinórfektető rendszer
 • Zsinórbehúzás: 62 mm dobátmérő, 86 cm / fordulat
 • Zsinórkapacítás: 0.25mm/145m
 • Tömeg: 460 g

Damil: Balsax Tarantula 0,20mm/300m

A Tarantula új molekuláris szerkezete jó nyúlási képesség mellett nagy húzószilárdságot adott a zsinórnak. Ezek a „pókháló”-szerű képességek kellő bizalmat adnak nagy halak horgászatához. A Tarantula kiemelkedik a többi zsinór közül, soha nem kell aggódnod, hogy pont a nagy hal fog szakadás miatt elmenni a horgodról. A Tarantula nyúlási képessége megvéd a fárasztás közbeni kirohanásoktól. Az új anyagtechnológiának köszönhetően pedig a zsinór teljesen kopásálló és nem rojtosodik ki. A Tarantulá-t így sokkal hosszabb ideig tudod használni, mint egy átlagos damilt. Mindezeken túl pedig a rejtőzködő sötét, füstös színe miatt a Tarantula a halak számára csaknem érzékelhetetlen a víz alatt. A Tarantula zsinór új molekuláris szerkezete miatt kiemelkedően magas a szakadási és a nyúlás okozta károkkal szembeni ellenállása. Legnagyobb erőssége a rugalmasság, amely képes elnyelni a váratlan kirohanások által keltett erőhatásokat, így megvéd a zsinór elszakadásától. Ez a két kiegyensúlyozott és optimalizált képesség teszi a Tarantula zsinórt hatékony és megbízható társaddá nagy és erős halak fárasztásánál.

Termékjellemző alapján keresnél?


Ezek is érdekelhetnek

SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - By Döme Long Cast szett -20%
130 952 Ft 163690 Ft helyett
SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - TOBI Dupla távdobó CARPEX 390 cm feeder szett -10%
49 464 Ft 54960 Ft helyett
SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - Konger Carbomaxx feeder szett -15%
33 847 Ft 39820 Ft helyett

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett
By Döme 360 cm feeder szett43 094 Ft