SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - MIKBAITS MANIAQ –NUTRAKRILL –  EXTRA BOJLIS CSOMAG (20mm)
Most -10 %
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

MIKBAITS MANIAQ –NUTRAKRILL – EXTRA BOJLIS CSOMAG (20mm)

Cikkszám: SN-19999-777

Gyártó: TOBI

Szállítás: 1-5 munkanap

  • Külső raktáron
14 472 Ft 16 080 Ft

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

A csomag tartalma:

  • 1db ManiaQ NUTRA KRILL Bojli in dip -250 ml 20mm
  • 1db ManiaQ boilie 800g - NutraKRILL 20mm
  • 1db ManiaQ boilie Booster 250ml - NutraKRILL 20mm
  • 1db ManiaQ NUTRA KRILL Balance Bojli -250 ml 20mm

A NutraKRILL, melynek tartalma 30% krill, olyan közel áll a természetes táplálékhoz, hogy a pontyok azonnal érzékelik mint táplálékforrást.  Ennek következtében a kapitális fogások gyorsan bekövetkeznek, még minimális etetéssel is. A kifogott  halak  átlag súlya emelkedik  és már rekordméretű pontyok  is a horogra akadhatnak, ugyanakkor a kisebb méretű pontyok is azonnali kapásokkal reagálnak rá. Az egyik legnagyobb előnye az, hogy ha ugyanezzel az etetőanyaggal csalogatjuk , akkor legfeljebb két-három nap alatt odavonzza a környezetében lévő halakat a horgászhelyünkre. Többször tapasztaltam, hogy míg más horgászoknak ebben az időszakban jelentősen csökkent a kapások száma, nekem épp ellenkezőleg, számottevően nőtt.  Ez már annyira feltűnő  volt, hogy nem lehetett nem észre venni! A pontyok valószínűleg ezt a táplálék forrást értékelték a legkielégítőbbnek , és teljesen előnyben részesítették másokkal szemben. Ennek a boilienek ott van nagy jelentősége amikor több horgász van melleted  mint például versenyeken, vagy „nyomás alatt lévő”  horgászterületeken. A NutraKRILL a kivételesen nagy mennyiségű krill mellett tartalmaz tintahal  lisztet, enzimre oldódó hal lisztet, tengeri hínárt, GLM kivonatot, Belachan-t és sok más összetevőt.  Nem tartalmaz semmi  térfogatnövelő adalékanyagot. A folyékony alkotóelemek   közül az angol esszenciákat, táplálkozási kiegészítőket és olyan eredeti összetevőket tartalmaznak, amelyek Rod Hutchinson-nek köszönhetően váltak híressé.

A NutraKRILL gyakorlatilag az egész szezonban használható, a korai tavasztól az év végéig.

Összetétel:  - hal és enzimre oldódó hal lisztek 30%, szilárd kivonatok 2,5%, atraktorok 34,5%, madáreleség 18%, tej- és tojásfehérjék 15%, Ultra esszencia, folyékony élelmiszerek, esszenciális olajok, folyékony hal kivonatok, tengeri termékek, folyékony tartósítószer, friss tojás."

Termékjellemző alapján keresnél?


Ezek is érdekelhetnek

SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - KUKORICÁS FINOMSÁGOK PONTYOKNAK -11%
5 690 Ft 6380 Ft helyett
SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - Tavaszi szezonindító recept -10%
6 254 Ft 6949 Ft helyett
SNECI - Horgász webshop és horgászbolt -  TOBI BIG FISH HALKÍMÉLŐ SZETT -10%
18 434 Ft 20482 Ft helyett

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett
MIKBAITS MANIAQ –NUTRAKRILL – EXTRA BOJLIS CSOMAG (20mm)14 472 Ft