Ingyenes szállítás 25000 Ft felett!

DRENNAN PVA ZACSKÓ SIMA 60X220MM

Black Friday
Sneci - Tobi
Raktáron

Cikkszám: EF-30134-622

Gyártó: ESP

Szállítás: 1-5 munkanap

2 390 Ft

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Termék értékelése

Mások értékelése alapján:
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket

Árfigyelő

E-mail értesítést küldünk, ha csökkenne a termék ára...

 

Termékismertető

Cikkszám: 30134-622
Jellemző: Sock
Kiszerelés: 20 db/csomag
Méret: 60x180 mm
Típus: PVA Bag - sima
ESP sima (Plain) PVA tasak

A kiváló minőségű angol ESP PVA tasakok széles méretválasztékban elérhetőek, sima változatban is.

Ez a speciális PVA kellően kemény, erős, mégis maradék nélkül elolvad a vízbeérkezés után, plusz ami a legfontosabb, a megfelelő időkereten belül teszi ezt meg.

A sima PVA tasakok felületén nem helyezkednek el perforációk, így folyékony aroma, aromás-olajos csalogatóanyag is bejuttatható vele a bevetett horgunk mellé.

A DRENNAN PVA ZACSKÓ SIMA 60X220MM egy kiváló minőségű és megbízható esp zacskó, amely ideális a horgászok számára, akik szeretnék optimalizálni az etetési folyamatot. Ez a zacskó különösen akkor hasznos, ha nagyobb méretű csalikat és etetőanyagokat szeretnél könnyedén és hatékonyan elhelyezni a vízben.

A DRENNAN PVA ZACSKÓ SIMA 60X220MM mérete 60x220mm, így elegendő teret biztosít ahhoz, hogy nagyobb mennyiségű etetőanyagot vagy csalit helyezhess el benne. Az esp anyagból készült zacskók jelentős előnye, hogy idővel oldódnak a vízben, így az etetőanyagok és a csalik könnyedén elszabadulnak a zacskóból és eljutnak a kívánt helyre. Ez különösen előnyös abban az esetben, amikor különféle etetőanyagokat és csalikat használ, amelyek eltérő sűrűséggel és textúrával rendelkeznek.

A DRENNAN PVA ZACSKÓ SIMA 60X220MM kiválóan alkalmas arra, hogy etetőanyagokat és csalikat helyezz el egyenesen a horog köré, ami megkönnyíti a halak megtalálását. Ez a zacskó különösen hasznos, ha nagyobb halakra vadászol, amelyek nagyobb mennyiségű etetőanyagot és csalit igényelnek.

Az esp anyagból készült zacskók kiváló minőségű anyagból készülnek, amelyek ellenállnak a nedvességnek és a környezeti hatásoknak. Ez azt jelenti, hogy a DRENNAN PVA ZACSKÓ SIMA 60X220MM nagyon tartós és megbízható, így hosszú időn keresztül használható.

A DRENNAN PVA ZACSKÓ SIMA 60X220MM jelentős előnye, hogy könnyen használható, így kezdő és tapasztalt horgászok is könnyedén alkalmazhatják. A zacskó egyszerűen használható, csak helyezd el az etetőanyagot vagy a csalit a zacskóba, majd zárd le és helyezd el a vízbe.

Összefoglalva, a DRENNAN PVA ZACSKÓ SIMA 60X220MM egy kiváló minőségű és megbízható esp zacskó, amely lehetővé teszi az etetési folyamat optimalizálását. A zacskó kiválóan alkalmas nagyobb méretű etetőanyagok és csalik helyezésére, így különösen előnyös abban az esetben, ha nagyobb halakra vadászol. A DRENNAN PVA ZACSKÓ SIMA 60X220MM könnyen használható és tartós, így hosszú időn keresztül használható. Ha szeretnél hatékonyabbá és eredményesebbé tenni a horgászatot, akkor érdemes kipróbálni ezt a fantasztikus zacskót.

Termékjellemző alapján keresnél?

DRENNAN PVA ZACSKÓ SIMA 60X220MM

Hasonló termékek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák