Ingyenes szállítás 25000 Ft felett!

DRENNAN PVA HÁLÓ 32MM

Black Friday
Sneci - Tobi
Jelenleg nem elérhető

Cikkszám: EF-30134-932

Gyártó: ESP

Szállítás: 1-5 munkanap

6 190 Ft
Szeretnél értesítést kapni, amikor termék újra rendelhetővé válik?
Add meg e-mail címedet és értesítünk!

 

 

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Termék értékelése

Mások értékelése alapján:
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket

Árfigyelő

E-mail értesítést küldünk, ha csökkenne a termék ára...

 

Termékismertető

Cikkszám: 30134-932
Méret: 32 mm
Típus: PVA Mesh Kit
ESP PVA Mesh Kit - PVA háló szett

A PVA Mesh Kit-ek tökéletes eszközei a koncentrált csalogatóhatást kiváltó PVA csomagok elkészítésének.

A csomagban lévő ultrafinom szerkezetű háló kisebb csomókat eredményez, plusz kitűnő oldódást. Mélyebb vizekben is tökéletesen le tud merülni, majd 100%-osan, maradék nélkül szétolvad a vízben.

A 20 és 25 mm-es változathoz a 6 méter PVA háló mellett, jár egy tömködő rúd is, mellyel a sima pelletek és a bojlik mellett, tört, aprított és aprószemcsés, bekevert csalogatóanyagok is tökéletesen elkészíthetőek.

A legnagyobb 32-es méretet nagyobb pelletekhez, bojlikhoz ajánljuk.

A Drennan PVA háló 32mm egy fantasztikus termék a horgászok számára, akik szeretnének megkönnyíteni az etetés folyamatát. Ez a PVA háló a Drennan ESP márkájának egyik legjobb terméke, és a horgászok igényeinek megfelelően készült.

A PVA háló használata elképesztően egyszerű, csak helyezd be az etetőanyagot a zacskóba, majd a háló segítségével dobja be a vízbe. A zacskó a vízben lassan feloldódik, és az etetőanyag szépen szétterül a vízben anélkül, hogy a halak észrevennék.

A Drennan PVA háló 32mm mérete kiváló minőséget biztosít a horgászok számára. A háló nagyobb mérete lehetővé teszi az etetőanyag nagyobb mennyiségének bejuttatását a vízbe, így jelentősen növelheti az esélyeit a halak megragadására.

A termék előnyei közé tartozik az is, hogy a háló anyaga kiváló minőségű, és nem fog szakadni a dobás során. A PVA anyag idővel lassan oldódik, így az etetőanyagok nem tűnnek el azonnal a vízből, hanem hosszabb ideig maradnak a halak környékén.

A Drennan PVA háló 32mm előnye a könnyű kezelhetőség. A zacskó könnyen beilleszthető a hálóba, és a háló könnyen záródik, így biztosan nem fog kicsúszni az etetőanyag a zacskóból. A háló anyaga szintén kiváló minőségű, és nem fog fájni a kezed, amikor dobod a vízbe.

A Drennan PVA háló 32mm használatával a horgászok jelentősen javíthatják a sikeres halászat esélyeit. A nagyobb méret lehetővé teszi az etetőanyag nagyobb mennyiségének bejuttatását a vízbe, így jelentősen növelheti az esélyeit a halak megragadására. Az idővel lassan oldódó PVA anyag szintén előnyös, mert hosszabb ideig tartózkodnak a vízben, és nem tűnnek el azonnal.

Végső soron, a Drennan PVA háló 32mm egy kiváló választás minden horgász számára, aki szeretné javítani a halászati eredményeit. A termék egyszerűen használható, tartós, és kiváló minőségű anyagokból készült. A termék használata garantáltan sokkal könnyebbé és sikeresabbá teszi a halászatot.

Termékjellemző alapján keresnél?

DRENNAN PVA HÁLÓ 32MM

Hasonló termékek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák