A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CARP HUNTER PVA REFILL - GYORS SIMA - 35MM X 7M

Cikkszám: EF-30140-035

Gyártó: CARP HUNTER

Szállítás: 1-3 munkanap

  • Jelenleg nem elérhető
1 890 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 2.82
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

A PVA termékek nagy népszerűségnek örvendenek a pontyhorgászok körében.
Cikkszám: 30140-035
Hossz: 7 m
Jellemző: Gyors oldódású
Méret: 35 mm-es
A PVA termékek nagy népszerűségnek örvendenek a pontyhorgászok körében. Segítségével könnyen tudunk minimális mennyiségű csalogató anyagot bejuttatni közvetlen a horgunk mellé.
Ez egyaránt segít minket a halfogásban, legyen szó behordásról, vagy dobós pecáról.

A módszer lényege, hogy a pva hálónkba töltünk bojlit, pelletet, vagy nagy szemcsézetű etetőanyagot, ill. ezek keverékét, majd pedig a horog, vagy ólom mellé kötve juttatjuk be végszerelékünket.
A csalik nedvesítése során óvakodjunk a víztől! Mivel a víz oldja a PVA-t. A legjobb választás ezekre a CSL aromák, vagy egyéb, alkohol bázisú liquid-ek. A bedobás után a fenékre érő szerelékünk pva hálója elkezd feloldódni, majd pedig a csalogató anyag a horog közvetlen közelében fog elterülni. Az utántöltő változattal a már meglévő töltő csövünket tudjuk újra "felruházni" ezzel a hálóval.
Többféle méretben kerül forgalomba, így ki tudjuk választani a módszerhez és a halak étvágyához megfelelőt.

A vékonyak igen előnyösek dobáshoz, hiszen nem fognak annyi levegőt és nem vesznek vissza drasztikusan a dobás távolságából.
A 25 mm-es változatot előszeretettel használják a feederesek is, de egy úszós horgászat során is nagy segítség lehet, amikor közvetlen a horog mellett, van pár finom falat. Ebben az esetben, mindig úgy állítsuk be az úszót, hogy egykönnyen ne tudjon elsodródni, mert akkor lőttek a pontosságnak.
A vastagabbak a behordás igazi kellékei. A 35 és 45 mm-es változatokba már nagyobb mennyiségű csalit tehetünk és nagyobb méretű csalikat is tehetünk, simán belefér pár szem 20-as bojli, vagy 28 mm-es mega pellet. Hossza 7 méter!
Ha végiggondoljuk, hogy egy átlagos PVA töltet hossza 5-10 cm, akkor világossá válik, hogy ez egy mennyire gazdaságos kiszerelés. Gyors oldódású, így hidegebb vizekben is bátran használhatjuk, nem kell attól tartani, hogy bedobás után csak 10 percekkel oldódik el, vagy el sem oldódik. Meleg vízben pedig fenékre érve azonnal bont.

A CARP HUNTER PVA REFILL - GYORS SIMA - 35MM X 7M termék egy kiváló minőségű és nagyon praktikus horgászkellék, amelyet a CARP HUNTER márka kínál a halászoknak. Ez a termék nagyon fontos szerepet játszik a horgászat során, mivel lehetővé teszi, hogy a horgászok hatékonyabban és eredményesebben használják a csalikat és etetőanyagokat.

A CARP HUNTER PVA REFILL - GYORS SIMA - 35MM X 7M egy 35 mm átmérőjű, 7 méter hosszú PVA cső, amelyet könnyedén használhatunk a csalik és az etetőanyagok csomagolására. Az anyag nagyon gyorsan oldódik a vízben, így a halak könnyen elérhetik a csalit és az etetőanyagot.

Ez a termék nagyon hasznos a horgászat során, mert lehetővé teszi, hogy a horgászok pontosan és hatékonyan helyezzék el a csalikat és az etetőanyagokat a vízben. A PVA cső könnyen használható, és segít abban, hogy a csalik és az etetőanyagok ne essenek szét a vízben.

A CARP HUNTER PVA REFILL - GYORS SIMA - 35MM X 7M termék előnyei közé tartozik, hogy könnyen alkalmazható, és lehetővé teszi a horgászok számára, hogy hatékonyabban használják a csalikat és az etetőanyagokat. Az anyag gyorsan oldódik a vízben, így a halak könnyen elérhetik a csalikat és az etetőanyagokat. A termék magas minőségi szintjének köszönhetően hosszú élettartamú, és nem törik vagy szakad el könnyen.

A CARP HUNTER PVA REFILL - GYORS SIMA - 35MM X 7M termék SEO szempontból is nagyon fontos, mivel az interneten történő keresések során könnyen megtalálható. A termék előnyeit és jellemzőit kiemeli a termékleírás, így a potenciális vásárlók könnyen megtudhatják, hogy miért érdemes megvásárolni ezt a terméket.

Összességében, a CARP HUNTER PVA REFILL - GYORS SIMA - 35MM X 7M egy kiváló minőségű és nagyon praktikus horgászkellék, amelyet minden halásznak érdemes beszereznie. A termék segítségével a horgászok hatékonyabban és eredményesebben használhatják a csalikat és az etetőanyagokat, így nagyobb eséllyel érhetik el a kívánt eredményeket.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett