Ingyenes szállítás 25000 Ft felett!

CARP EXPERT PVA ZACSKÓ 7DB NATÚR

Black Friday
Sneci - Tobi
Jelenleg nem elérhető

Cikkszám: EF-30150-100

Gyártó: CARP EXPERT

Szállítás: 1-5 munkanap

1 390 Ft
Szeretnél értesítést kapni, amikor termék újra rendelhetővé válik?
Add meg e-mail címedet és értesítünk!

 

 

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Termék értékelése

Mások értékelése alapján:
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket

Árfigyelő

E-mail értesítést küldünk, ha csökkenne a termék ára...

 

Termékismertető

A PVA tasakok a pontyhorgászatok során segítenek nekünk létrehozni egy rendkívül pontos és koncentrált etetést.
Cikkszám: 30150-100
Jellemző: Natúr
Kiszerelés: 7 db/ doboz

A PVA tasakok a pontyhorgászatok során segítenek nekünk létrehozni egy rendkívül pontos és koncentrált etetést.

Ennek nagy jelentősége van, az agyonhorgászott vizeken, vagy akár a rövid, 1-2 napos horgászatok esetében, de lehűlő, vagy felmelegedő vizekben is nagy hasznát vehetjük.

A tartódoboz cseppmentesen zár, tökéletesen védi a PVA tasakokat a nedvesség beszivárgásától, s ezáltal a végleges károsodástól.

Vágjunk félbe pár szem bojlit, tegyünk mellé 1-2 pelletet, majd aromásítsuk meg olyan aromával, ami nem oldja fel PVA hálónkat, tehát nem vizes bázisú. Ezt a mixet töltsük be a tasakba, kössük el a végét és már mehet is a horog mellé, vagy az ólomra.

A vízbe érve, hőmérséklettől függően 20 mp-2 perc alatt eloldódik és a horog közvetlen közelében biztosít csalogató anyagot a pontyok-amurok számára.

A CARP EXPERT márka a horgászok körében régóta elismert és kedvelt márka. A CARP EXPERT PVA ZACSKÓ 7DB NATÚR termékük pedig egy olyan kiegészítő, ami megkönnyíti a horgászatot és növeli a sikeres fogások számát.

A termék előnyei közé tartozik, hogy a termékhez két különböző méretű zacskó tartozik, így a horgász kiválaszthatja a neki megfelelő méretűt a felhasználáshoz. A termék nagyszerűen használható csalizáshoz, hiszen a zacskók nem csak a csali köré tehetők, hanem az etetőanyaggal teli zacskók is használhatók a csalizásban. Ezzel a módszerrel a csali és az etetőanyag közvetlenül a kívánt területre kerül, így nagyobb az esély a sikeres fogásra.

A CARP EXPERT PVA ZACSKÓ 7DB NATÚR termék előnye, hogy a zacskók nagy szakítószilárdsággal rendelkeznek, így biztosan tartják az etetőanyagot és a csalit. Az anyagból készült zacskók nagyon jól oldódnak a vízben, így a csali és az etetőanyag könnyen szétteríthető az adott területen. A termék kiemelkedő tulajdonsága, hogy a zacskók környezetbarát anyagból készültek, így a természetet sem károsítják.

A CARP EXPERT PVA ZACSKÓ 7DB NATÚR termék használata rendkívül egyszerű. A zacskókba csak a csali és az etetőanyag kell betölteni, majd a zacskókat a vízbe kell helyezni. A zacskók a vízben gyorsan oldódnak, így a csali és az etetőanyag azonnal szétterül a kívánt területen.

A CARP EXPERT PVA ZACSKÓ 7DB NATÚR termék méretei 7cm x 13cm és 9cm x 13cm. Az ilyen méretű zacskók kiválóan alkalmasak különböző típusú csalik, etetőanyagok tárolására és szállítására az adott területre.

Összességében a CARP EXPERT PVA ZACSKÓ 7DB NATÚR termék egy nagyszerű kiegészítő a horgászok számára. A termék előnyei közé tartozik a nagy szakítószilárdság, a környezetbarát anyagból készült zacskók, a könnyű használat és a különböző méretű zacskók. A termék használata növeli a sikeres fogások számát, így mindenkinek ajánlom, aki szereti a horgászatot.

Termékjellemző alapján keresnél?

CARP EXPERT PVA ZACSKÓ 7DB NATÚR

Hasonló termékek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák